top

PROTEST

Protest je nizozemska blagovna znamka oblačil za ljubitelje poletnih in zimskih športov. Njena ponudba vključuje oblačila za na prostem, za kolesarjenje, za na plažo, pa tudi za smučanje ali deskanje na snegu. Oglejte si širok izbor jaken in hlač blagovne znamke Protest!
View as Grid List

40 Izdelki

 1. -20%
  Ženski klobuk Protest Prtoriole Hat - blue

  Seznam želja

 2. -20%
  Ženski klobuk Protest Prtoriole Hat - dusky rose

  Seznam želja

 3. -16%
  Športna obleka Protest Prtcis Tunic - true black

  Seznam želja

 4. -23%
  Kratke hlače Protest Faster Swim Short - pink

  Seznam želja

 5. -24%
  Kratke hlače Protest Prtlohni Board Short - clay

  Seznam želja

 6. -20%
  Ženski top Protest Prtkuhli Singlet - green baygreen

  Seznam želja

 7. -21%
  Ženska majica Protest Nxgagung T-Shirt - heaven blue

  Seznam želja

 8. -18%
  Bombažna majica Protest Prtexmouth T-Shirt - blue

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

40 Izdelki

Počisti

Zgodovina blagovne znamke Protest

Znamko Protest je leta 1993 na Nizozemskem ustanovila skupina deskarjev na snegu. Da, tu ni pomote. Skupina navdušencev nad deskanjem na snegu se je odločila ustanoviti blagovno znamko oblačil v eni od najbolj ravnih držav na svetu. Kljub geografskim razmeram so se odločili, da bodo naredili nekaj za vse ljubitelje deskanja na snegu. Njihovo poslanstvo je postalo navdihovanje ljudi, da sledijo svojim sanjam in seveda vozijo svoje deske. Na začetku se je znamka Protest osredotočila na razvoj kolekcije oblačil, namenjene deskarjem na snegu. Oblačila so združevala udobno prileganje, odličen videz in odlično zmogljivost. Ljudje, ki so ustvarjali blagovno znamko, so poznali trg, zato so se odlično ujemali z okusi navdušencev nad deskanjem na snegu. Od tistih prvih let je minilo veliko časa in blagovna znamka Protest je vztrajno širila svojo ponudbo. Proizvajalec posveča veliko pozornosti podrobnostim. Ni pomemben le videz oblačil, ki jih izdeluje, temveč tudi najmanjše podrobnosti, kot so šivi, zadrge, tekstura materiala in še veliko več.

Oblačila za na prostem in kolesarjenje, smučanje in plažo

Danes so na voljo tako zimske kot poletne kolekcije, zato bo vsak ljubitelj aktivnega življenjskega sloga našel modele, ki bodo ustrezali njegovim potrebam. Zelo priljubljena je kolekcija Protest outdoor. Oblačila, pripravljena v okviru te kolekcije, so kot nalašč za potovanja, vikend izlete iz mesta, pa tudi za vsakdanjo uporabo. Za kolesarje je bila pripravljena ločena serija oblačil. Kolesarska oblačila odlikujeta poseben kroj in odlično prileganje. V poletni kolekciji Protest izstopajo tudi oblačila za plažo in vodne športe. Lahka in hitro sušeča se oblačila so odlična izbira za vse poletne izlete. Osnova zimske kolekcije Protest so seveda oblačila za deskanje na snegu. To vključuje jakne in hlače, ki zagotavljajo potrebno svobodo gibanja in zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.  Zdaj je na voljo tudi celotna kolekcija smučarskih oblačil Protest.

Ekološka oblačila Protest v trgovini 8a.si

Nismo mogli spregledati tega priljubljenega proizvajalca oblačil, ki s svojo strastjo do načina življenja na prostem še vedno okuži nove ljudi. Pomembno je, da so oblačila Protest izdelana s posebno skrbjo za okolje. To je jasno vidno v kolekciji PVRE Green, ki uporablja ekološke materiale in rešitve. Med izdelki so oblačila iz bambusa ali poliestra, ki je bil pridobljen z recikliranjem plastenk PET. Blagovna znamka Protest med drugim tesno sodeluje z družbo REPREVE, strokovnjakom za recikliranje plastenk. Nizozemski proizvajalec se prav tako umika impregnaciji, ki vsebuje spojine PFC. Alternativna metoda, ki jo je razvil za impregnacijo oblačil, ne vsebuje fluora in temelji na naravnih sestavinah. Vse te rešitve v oblačilih Protest boste našli v trgovini 8a.si.