top

Bullseye Meats

Bullseye Meats predstavlja visokokakovostno sušeno govedino in druge mesne prigrizke. Gre za odlične dodatke k prehrani med številnimi gorskimi aktivnostmi. Uživajte na vrhu ob izjemnem okusu Bullseye Meats!
Iskanih izdelkov ne moremo najti.
Počisti

Bullseye Meats v trgovini 8a.si

Znamka Bullseye Meats je eden prvih evropskih proizvajalcev suhega mesa v večjem obsegu. Ker je podjetje na trgu prisotno že od leta 2003, ste lahko prepričani, da njegovi zaposleni vedo skoraj vse o pravilnem sušenju mesa. Posebna pozornost je namenjena kakovosti govejega mesa. Za sušenje se uporablja le najboljše meso s kontroliranih kmetij. Rezultat je izdelek najvišje kakovosti in izjemnega okusa. Blagovna znamka je še vedno vodilna med evropskimi proizvajalci suhega mesa.

Sušeno goveje meso Bullseye - odlična poslastica za aktivne ljudi

Sušeno meso je okusen prigrizek pri številnih dejavnostih. Vsebuje veliko beljakovin in zelo malo maščob. Ne zanemarljive so tudi izjemne okusne lastnosti, ki jih je težko primerjati s katero koli drugo poslastico. Sušena govedina Bullseye Meats je pripravljena le iz mesa najvišje kakovosti. Zahvaljujoč receptom, ki so jih izpopolnjevali skozi leta, njegov okus osvaja brbončice vedno več ljudi. Sušeno meso je zelo lahko in enostavno za shranjevanje, hkrati pa zagotavlja veliko energije. Zato je priljubljena izbira za potovanja in izlete. Zlahka ga spravite v nahrbtnik ali torbo in tako popestrite enolično prehrano na daljših odpravah. Majhen zavojček govejega mesa Bullseye Meats je odlična izbira za krajše pohode, kot nalašč za prigrizek med pohodi po manj zahtevnih poteh.

Bullseye Meats - v trgovini 8a.si najdete veliko izbiro okusov

V naši ponudbi bo vsak gurman našel svoj najljubši okus suhe govedine. Najbolj priljubljeni sta nedvomno dve tradicionalni različici, Original in Classic, ki vam omogočata, da najbolj začutite okus mesa. Za tiste, ki želijo poskusiti nekoliko bolj aromatične sorte, je Bullseye Meats pripravil dimljeno, teriyaki in cajun suho govedino. Vsi so na voljo v različno velikih paketih, tako da lahko s seboj vzamete tako majhen prigrizek kot več mesa za daljši pohod. Prav tako so odlična poslastica za večerno druženje s prijatelji, ko se želimo sprostiti po napornem dnevu.