top

Čelade za delo na višini

Čelade za delo na višini odlikujeta visoka ergonomija in zanesljivost. Čelada je osnovni del opreme vsakega delavca, zato je pomembno izbrati udoben model, ki učinkovito ščiti glavo.
View as Grid List

47 Izdelki

 1. -17%
  Čelada za delo na višini Petzl Strato Vent - red

  Seznam želja

 2. -25%
  Držalo za čelado Petzl Fixation Tactikka

  Seznam želja

 3. -23%
  Čelada za delo na višini Petzl Strato - red

  Seznam želja

 4. -24%
  Čelada za delo na višini Petzl Strato - yellow

  Seznam želja

 5. -17%
  Čelada za delo na višini Petzl Strato - white

  Seznam želja

 6. -11%
  Pas Petzl Dual - black
  Pas Petzl Dual - black
  11,49 € 12,99 €

  Seznam želja

 7. -20%
  Zaščita za oči za čelado Petzl Vizir

  Seznam želja

 8. -7%
  Climbing Technology Earmuffs Kit

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

47 Izdelki

Počisti

Delovne čelade - kombinacija varnosti in udobja

Pri delu na višini morate čelado nositi ves čas, saj tvori neločljiv duet z vašim industrijskim pasom Poleg varnosti je pri oblikovanju čelade na prvem mestu tudi udobje. Ustrezna oblika školjke zagotavlja razmeroma široko vidno polje. Sistemi za prilagajanje, ki se uporabljajo v skoraj vseh modelih, omogočajo hitro prilagoditev delovne čelade vašemu obsegu glave. Za nastavitev ustreznega obsega z gumbom na zadnji strani potrebujete dobesedno nekaj sekund. Odvisno od modela imajo varnostne čelade različno število prezračevalnih odprtin. Obstajajo tudi različice z možnostjo njihovega pokrivanja, tako da lahko prezračevanje prilagodite glede na razmere, v katerih delate. Široka paleta barv vam omogoča, da izberete takšno, ki bo ustrezala potrebam vašega podjetja. Varnostna čelada je eden od osnovnih elementov zaščite delavcev in je nujen dodatek k postrojem, samovarovalnim napravam in vrvi

Čepice za delo na višini - dodatki

Čelade za delo na višini so lahko opremljene z dodatnimi elementi. Kadar razmere to zahtevajo, lahko na čelado pritrdite ščitnike za ušesa, ki zmanjšujejo hrup in vas ščitijo pred prekomernim hrupom. Z adapterji, ki jih ponuja naša trgovina, boste lahko uporabljali večino najbolj znanih naglavnih glušnikov. Ponujamo tudi široko paleto rešitev za zaščito obraza in oči. Modeli, ki se prilegajo posameznim čeladam, so kot nalašč za vsa dela, pri katerih morate oči zaščititi pred brizganjem. Trgovina 8a.si ponuja široko paleto čelad za delo na višini in vse potrebne dodatke.