top

Chimpanzee

Blagovna znamka Chimpanzee je nastala iz potrebe po zdravem prigrizku, ki ga lahko vzamete s seboj na vsako odpravo. Ravno zato je nastala prva energijska ploščica Chimpanzee iz naravnih in zdravih sestavin.
Iskanih izdelkov ne moremo najti.
Počisti

Sestava energijskih ploščic Chimpanzee je pomembna

Med celodnevno aktivnostjo je izjemno pomembno ohranjati ustrezno raven energije in drugih pomembnih sestavin, zlasti med gorskimi pohodi ali na pohodniški poti. Blagovna znamka Chimpanzee je bila ustvarjena prav za zagotavljanje čim bolj zdravih in naravnih prigrizkov za hitro nadomeščanje izgubljenih kalorij. Podjetje v svojih izdelkih uporablja le naravne sestavine, ki zagotavljajo odlične hranilne lastnosti. V njih ne boste našli gensko spremenjenih sestavin (GMO) ali umetnih sladil. Kjer je bilo mogoče, so bile uporabljene ekološke sestavine, zato je končni izdelek zelo visoke kakovosti. Vsi recepti so sestavljeni tako, da zagotavljajo največji okus izdelkov.

Slasten šimpanzov prigrizek na poti in vsak dan

Večinoma gre za ploščice Chimpanzee, s katerimi lahko hitro nadomestite izgubljene kalorije. Odlično se obnesejo kot prigrizek med intenzivno vadbo ali kot gorivo med daljšimi pohodi po gorskih poteh. Izjemno okusne kombinacije okusov omogočajo, da vsakdo dobi svoj najljubši okus ploščice, od kave ali čokolade do okusov sadja in zelenjave, tako znanih kot nekoliko bolj eksotičnih. Med sestavinami energijskih ploščic te blagovne znamke so priljubljeni arašidi, orehi ali indijski oreščki. Sultani so pogost dodatek. Veliko se uporablja sadje - med njim so priljubljena jabolka, limone, marelice in številni drugi. Rdeča pesa, korenje, datlji ali ingver, ki so v barih manj pogosti, pa zagotavljajo edinstveno izkušnjo okusa. Blagovna znamka ponuja tudi energijske napitke Chimpanzee in energijske želeje za hitro dopolnitev energije med vadbo in po njej.