top

ClimbON

ClimbON predstavlja ene izmed najučinkovitejših krem ​​in losjonov za roke, ustvarjene posebej za potrebe plezalcev. Kreme zagotavljajo hitro regeneracijo poškodovane kože rok in zagotavljajo njeno pravilno prehrano pred, med in po treningu.
View as Grid List

2 Izdelki

 1. -50%
  Krema ClimbOn Lotion Creme 2.3 oz
  Krema ClimbOn Lotion Creme 2.3 oz
  vključno z DDV 8,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 15,99 € (-43%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 17,99 € (-50%)

  Seznam želja

 2. Balzam za ustnice ClimbOn Lip Tube
  Balzam za ustnice ClimbOn Lip Tube
  vključno z DDV 8,99 €

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

2 Izdelki

Počisti

ClimbON je kozmetika za plezalce in še več

Znamka ClimbON je dobro poznana med plezalci in številnimi drugimi navdušenci nad gorskimi športi. Čeprav se ukvarja "le" s proizvodnjo kozmetike za ljubitelje tega športa, njenega pomena ni mogoče preceniti. Navsezadnje je koža rok tista, ki je pri plezanju maksimalno izkoriščena. Ne glede na to, ali si postavljate izzive na najtežjih smereh na svetu ali rekreativno plezate v skalah, vaše roke potrebujejo ustrezno nego. To je posebnost blagovne znamke ClimbOn. Njegove kreme in losjoni učinkovito negujejo izčrpano kožo.

Široka ponudba blagovne znamke ClimbON

Za vsakega plezalnega navdušenca je najtežje poskrbeti za ustrezno stanje kože na rokah. Oni so tisti, ki med treningom prevzamejo stalni stik s skalo ali oprimki na steni. Poleg tega jih magnezij močno izsušuje, zato je njihovo delovanje brez ustrezne nege praktično nemogoče. Linija ClimbON vključuje številne kreme, ki kožo ustrezno vlažijo in negujejo. V ponudbi so losjoni, namenjeni vsakodnevni uporabi, pa tudi tisti, ki se dobro obnesejo po intenzivnem usposabljanju na plošči. Na podlagi bogatih izkušenj je na voljo tudi kozmetika za celotno telo, ki se bo odlično obnesla pri vsakodnevni uporabi. Izdelki ClimbON so narejeni iz naravnih sestavin, ki odlično vplivajo na stanje kože. Večina jih temelji na rastlinski osnovi in čebeljem vosku. Na voljo so tudi veganske kreme in losjoni.