top

Deuter kolesarski nahrbtniki

Deuterjevi kolesarski nahrbtniki zagotavljajo največje udobje med kolesarskimi izleti. Optimalno prilagojen nosilni sistem zagotavlja udobje in ustrezno stabilizira nahrbtnik med kolesarjenjem.
View as Grid List

38 Izdelki

 1. -12%
  Torba Deuter Tool Pocket - black

  Seznam želja

 2. -16%
  Kolesarski nahrbtnik Deuter Attack 22 EL - graphite/shale

  Seznam želja

 3. -17%
  Kolesarski nahrbtnik Deuter Flyt 14 - graphite/black

  Seznam želja

 4. -16%
  Kolesarski nahrbtnik Deuter Flyt 20 - graphite/black

  Seznam želja

 5. -20%
  Kolesarski nahrbtnik Deuter Trans Alpine 32 EL - black

  Seznam želja

 6. -19%
  Kolesarski nahrbtnik Deuter Trans Alpine 24 - black

  Seznam želja

 7. -18%
  Kolesarski nahrbtnik Deuter Superbike 18 EXP - black

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

38 Izdelki

Počisti

Deuterjevi kolesarski nahrbtniki za napredne kolesarje in začetnike

Ko se odpravite na kolesarsko turo, s seboj običajno vzamete nekaj osnovnih predmetov. Črpalko za kolo, komplet ključev, dežno jakno, prigrizek in nekaj pijače. To je običajno premalo stvari, da bi jih lahko spravili v neudobno kolesarsko torbo, in preveč, da bi jih spravili v sedalno torbo. Takrat so vam lahko v pomoč kompaktni kolesarski nahrbtniki Deuter, zasnovani posebej za ljubitelje dveh koles. Ti modeli imajo sisteme za nošenje, ki so zasnovani tako, da nahrbtnik nudi največje udobje in ne ogroža kolesarske dejavnosti. Udobni prezračevalni kanali zagotavljajo naravno kroženje zraka. Zaradi posebej zasnovanega sistema nošenja pa se nahrbtnik popolnoma prilega vašemu telesu in položaju, ki ga zavzamete na kolesu. Ne stiska in ne omejuje vašega gibanja, kar je še posebej pomembno pri ukvarjanju s športom.

Deuterjevi kolesarski nahrbtniki bodo še posebej priljubljeni med kolesarji MTB ali enduro. Čeprav bodo na dolgih poteh odlični tudi za cestne kolesarje. Jasna prednost nekaterih modelov je, da jih lahko razširite. Ti na prvi pogled razmeroma majhni nahrbtniki pridobijo dodatnih nekaj litrov, ko jih razprete po celotni dolžini. To je dodaten prostor za pakiranje, ki ga lahko uporabite za potovanja na dolge razdalje ali negotovo vreme, ko morate biti pripravljeni na to, da s seboj vzamete nekaj dodatnih oblačil za preoblačenje, za vsak primer.

Deuter - idealni kolesarski nahrbtniki

Deuterjevi kolesarski nahrbtniki imajo vrsto funkcij, zaradi katerih so veliko boljša izbira za potovanja na dveh kolesih kot standardni potovalni modeli. Prvič, nosilni sistem ponuja optimalno prileganje nahrbtnika vašemu telesu. Ustrezno oblikovani naramnice in bočni pas poskrbijo, da je celota v pravem položaju. Tudi med hitrim spustom po poti popolnoma zapolnjen nahrbtnik natančno sledi kolesarjevim gibom. Večji modeli imajo poseben tunel v plošči, ki ostane v stiku z vašim hrbtom, zato nahrbtnik ne povzroča dodatnega pritiska na hrbtenico. Omembe vredna je tudi posebna razporeditev bedernega pasu, ki je višji kot pri klasičnih modelih nahrbtnikov. Deuterjevi kolesarski nahrbtniki nudijo odlično stabilizacijo zaradi širokih in nastavljivih pasov - kolčnega in prsnega.

Funkcionalnost je še ena prednost nahrbtnikov te nemške blagovne znamke. Kolesarski nahrbtniki Deuter so opremljeni z žepi, zasnovanimi posebej za kolesarje. Vanje lahko brez težav spravite celoten komplet ključev ali zračno komoro ali črpalko. Zaradi posebnih predalčkov se ne bodo prosto premikali na vsakem neravnem mestu. Poleg tega imajo pogosto zunanje trakove ali žepe, ki so dovolj prostorni za pritrditev čelade. To je zelo udobna rešitev v času, ko ne uporabljate kolesa in ne veste, kaj bi počeli s čelado. Poleg tega večina nahrbtnikov omogoča uporabo vrečke za vodo. Ta rešitev je še posebej uporabna na poteh, ko je stalen dostop do pijače nujen. Tak hidracijski sistem vam omogoča, da se redno hidrirate, ne da bi se vam bilo treba ustaviti in uporabiti plastenko ali steklenico vode.

Deuterjevi ženski in moški kolesarski nahrbtniki

V čem je bistvo delitve na ženske in moške modele nahrbtnikov? Najprej v drugačni konstrukciji nahrbtnika, ki je zasnovana posebej za ženske. Na splošno manjše uporabnice, bodo cenile konstrukcijske rešitve, uporabljene pri kolesarskih nahrbtnikih Deuter. Za ženske modele je značilen ožji razmik med naramnicami. Ti trakovi so prav tako ustrezno oblikovani, da ustrezajo ženski anatomiji. Celoten nosilni sistem ženskih nahrbtnikov je nekoliko krajši kot pri moških modelih. Vse to se odraža v udobju pri uporabi in priročnosti. To boste občutili predvsem takrat, ko boste nahrbtnik uporabljali več ur na kolesu.

Deuterjevi kolesarski nahrbtniki v trgovini 8a.si

Na voljo imamo širok izbor kolesarskih nahrbtnikov Deuter. Od modelov, ki jih navdihujejo klasični nahrbtniki, kompaktnih modelov, namenjenih ljubiteljem cestnega kolesarjenja, do večjih nahrbtnikov, namenjenih gorskim in enduro kolesom. Večina modelov je seveda na voljo tudi v ženski različici. Nahrbtniki različice SL imajo nekoliko krajši nosilni sistem in naramnice, ki so bolje prilagojene ženski anatomiji.