top

Deuter nahrbtniki

Deuter izdeluje nahrbtnike različnih velikosti in zmogljivosti. Oglejte si široko ponudbo in izberite model, ki izpolnjuje vaša pričakovanja.

View as Grid List

183 Izdelki

 1. -4%
  Plezalni nahrbtnik Deuter Gravity Motion - teal/cinnamon

  Seznam želja

 2. -20%
  Nahrbtnik za prenosnik Deuter Giga - jade/sea green

  Seznam želja

 3. -20%
  Ženski gorski nahrbtnik Deuter Groden 30 SL - jade/ink

  Seznam želja

 4. -20%
  Ženski nahrbtnik Deuter Trail 28 SL - teal/tin

  Seznam želja

 5. -8%
  Pohodniški nahrbtnik Deuter Trail 30 - black/shale

  Seznam želja

 6. -21%
  Pohodniški nahrbtnik Deuter AC Lite 24 - turmeric/khaki

  Seznam želja

 7. -22%
  Pohodniški nahrbtnik Deuter AC Lite 23 - clay/deepsea

  Seznam želja

 8. -20%
  Pohodniški nahrbtnik Deuter Zugspitze 24 - atlantic/ink

  Seznam želja

 9. -12%
  Pohodniški nahrbtnik Deuter Futura 23 - khaki/meadow

  Seznam želja

 10. -12%
  Ženski nahrbtnik Deuter Trail Pro 34 SL - teal/tin

  Seznam želja

 11. -14%
  Ženski nahrbtnik Deuter AC Lite 21 SL - tin/shale

  Seznam želja

 12. -21%
  Gorski nahrbtnik Deuter Trail 25 - wave/ivy

  Seznam želja

 13. -16%
  Gorski nahrbtnik Deuter Groden 32 - atlantic/ink

  Seznam želja

 14. -7%
  Gorski nahrbtnik Deuter Trail Pro 33 - meadow/graphite

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

183 Izdelki

Počisti

Deuterjevi nahrbtniki zagotavljajo visoko kakovost in udobje

Malo katera blagovna znamka za aktivnosti na prostem se lahko pohvali s tako impresivno zbirko gorskih nahrbtnikov. Deuterjevi nahrbtniki vključujejo tako plezalne, outdoor, potovalne, kolesarske, pohodniške kot tudi številne druge modele. Skratka - široka ponudba, namenjena vsem gorskim športom. V vsaki liniji izdelkov lahko najdete tehnično rešitev, ki zagotavlja optimalno podporo športom, s katerimi se ukvarjate. Naj navedemo samo primer: Deuterjevi nahrbtniki, namenjeni enodnevnim pohodom, imajo udoben sistem nošenja, ki temelji na mrežasti konstrukciji, ki zagotavlja maksimalno prezračevanje hrbta. Plezalni nahrbtniki pa so po drugi strani tanki in se odlično prilegajo vašemu hrbtu. Zato med plezanjem ne omejujejo vašega gibanja in ne motijo vašega težišča. Tako lahko ohranjate ravnotežje telesa, ki je na skalnatih poteh zelo pomembno. Kolesarski modeli pa imajo številne izboljšave, kot so zaščita hrbta v primeru padca, organizator za kolesarsko orodje ali poseben žep za čelado. Pri Deuterjevih nahrbtnikih boste cenili vse podrobnosti, ki tvorijo funkcionalno in premišljeno celoto.

Deuterjevi nahrbtniki so že od samega začetka vodilni izdelek

Podjetje je bilo ustanovljeno v osrčju Bavarske leta 1898 (da, v devetnajstem stoletju!) in je svojo dejavnost začelo s proizvodnjo vrečk za poštarje. Vendar se je hitro preusmerilo v proizvodnjo nahrbtnikov, s katerimi je še vedno povezano. Udobni in funkcionalni nahrbtniki v alpski deželi so se prebili na še vedno nepremagane vrhove, grebene in stene. Že od samega začetka so pri oblikovanju modela nahrbtnika sodelovali alpinisti, ki so k oblikovanju prispevali svoje pripombe. Tako imamo danes opravka z visokokakovostnimi nahrbtniki. Izjemno trpežnimi, udobnimi in takimi, ki izpolnjujejo pričakovanja svojih uporabnikov.

Deuterjevi ženski in moški nahrbtniki - po čem se pravzaprav razlikujejo?

Znamka Deuter posebno pozornost namenja popolni prilagoditvi nahrbtnika vašim pričakovanjem. Vsaka serija izdelkov ima svoj ženski in moški model. Kakšna je torej razlika med ženskim in moškim nahrbtnikom? Naj vam to na hitro razložimo! Za začetek se modeli razlikujejo v sistemu nošenja, medtem ko je njegova vsestranskost ključna za vse kategorije. Deuterjev ženski nahrbtnik je zasnovan za krajši trup. Tudi naramnice so drugače oblikovane, pri čemer je upoštevana razlika v anatomski zgradbi moških in žensk. Bederni pas pa ponuja boljšo amortizacijo, zato nežno počiva na bokih in ne povzroča pritiskov ali udarcev. Delitev na ženske in moške modele je še posebej pomembna pri pohodniških modelih z veliko prostornino. Ta vsestranskost se neposredno odraža v priročnosti uporabe in vašem udobju.

Za te podrobnosti boste Deuter nahrbtnike

Treking, pohodniški ali plezalni nahrbtniki vam bodo všeč zaradi številnih tehničnih rešitev, zaradi katerih bo uporaba nahrbtnika izjemno udobna. Pri treking nahrbtnikih boste zagotovo cenili tunel, ki služi kot dodaten prostor za pakiranje. Pri modelih s prostornino 70 litrov je to celo do dodatnih 15 litrov, ki jih lahko uporabite za pakiranje vseh potrebnih stvari. Deuterjevi nahrbtniki so opremljeni tudi z nastavljivim poklopcem. V njem so priročni notranji in zunanji žepi, pogosto z organizatorjem ali kaveljčkom za pritrditev ključev. V osrednji klopi lahko najdete slikovno navodilo, kako v gorah priklicati pomoč. Na stranske trakove boste lahko pritrdili dodatno prtljago ali jakno, ki ste jo pravkar slekli. Če nahrbtnik ni popolnoma naložen, ga lahko z njimi stisnete.

Deuterjevi nahrbtniki imajo tudi udoben, širok in nastavljiv ledveni pas. Ta močno razbremeni vaš hrbet in ramena, saj težo nahrbtnika v veliki meri prenese na boke. Ko razmišljamo o treking nahrbtnikih, je zelo praktičen tudi nastavljiv nosilni sistem, ki ga lahko prilagodimo našim meram. Pri lažjih nahrbtnikih manjše prostornine, namenjenih enodnevnim izletom ali izletom ob koncu tedna, je lahko zelo praktičen nosilni sistem mrežastega tipa. Pomaga vam ohranjati določeno razdaljo med hrbtom in nahrbtnikom. To omogoča prosto in enostavno izmenjavo zraka. Odkrijte nahrbtnike Deuter v gorski trgovini 8a.si in izberite idealen model zase. Ne glede na to, ali ste izkušeni plezalec ali popotnik z nahrbtnikom, tukaj boste zagotovo našli model, ki bo osvojil vaše srce in ostal z vami še dolgo!