top

Deuter Ženski nahrbtniki

Ženski nahrbtniki znane blagovne znamke Deuter ponujajo visoko kakovost in funkcionalnost. Prepričajte se o prednostih izjemnih izdelkov tega proizvajalca.

View as Grid List

73 Izdelki

 1. -18%
  Ženski gorski nahrbtnik Deuter Groden 30 SL - jade/ink

  Seznam želja

 2. -18%
  Ženski nahrbtnik Deuter AC Lite 28 SL - lake/ink

  Seznam želja

 3. -19%
  Ženski nahrbtnik Deuter Trail Pro 34 SL - teal/tin

  Seznam želja

 4. -14%
  Ženski nahrbtnik Deuter AC Lite 21 SL - tin/shale

  Seznam želja

 5. -18%
  Ženski nahrbtnik Deuter Trail 28 SL - glacier/deepsea

  Seznam želja

 6. -27%
  Pohodniški nahrbtnik Deuter Zugspitze 22 SL - clay/navy

  Seznam želja

 7. -20%
  Smučarski nahrbtnik Deuter Rise 34+ - redwood/ink

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

73 Izdelki

Počisti

Deuterjevi nahrbtniki za različne priložnosti

Ženski nahrbtniki te priznane blagovne znamke so odlična izbira za vse vrste situacij. Če potrebujete udoben nahrbtnik za krajše potovanje, boste v ponudbi te blagovne znamke zagotovo našli primeren model. Tudi vse ljubiteljice pohodništva ne bodo razočarane z izbiro izdelkov tega podjetja. Bogata in raznolika ponudba blagovne znamke omogoča izbiro pravega modela za uporabnike z različnimi potrebami in zahtevami. Vsak model je zasnovan z veliko natančnostjo in pozornostjo do podrobnosti. Zaradi uporabljenih rešitev se za nahrbtnike te blagovne znamke zanima vse več ljubiteljic dejavnosti na prostem. Priskrbite si ga in uživajte v večjem udobju pri nošenju nahrbtnika.

Visokokakovostni nahrbtniki Deuter za ženske

Deuterjeve nahrbtnike odlikujejo visoka kakovost in praktične lastnosti. Ne glede na njihov namen so vedno udobni in intuitivni za uporabo. Priročni žepi na strateških mestih, udobni sistemi za prenašanje, številne možnosti prilagajanja in odličen videz so le nekatere od njihovih prednosti. Zato so nahrbtniki Deuter že vrsto let priljubljena izbira žensk. Če iščete model za specifično uporabo, ga boste v ponudbi te blagovne znamke zagotovo našli. Zaradi inovativnih rešitev ne boste razočarani in boste zadovoljni z izbranim modelom.

Deuterjevi nahrbtniki za prenosne računalnike za ženske

Različne oblike nahrbtnikov so odvisne od njihove uporabe. Na voljo so na primer modeli, namenjeni pohodništvu, pohodništvu v gorah ali teku. Ko slišite nahrbtnik, vam seveda najprej pridejo na misel modeli za uporabo na prostem. Vendar ti udobni predmeti ne pridejo prav le pri sprejemanju izzivov na prostem. Vredno je imeti tudi praktičen nahrbtnik za prenašanje vsakodnevnih pripomočkov in nujnih stvari. Vendar pa se morajo njegove lastnosti razlikovati od modela za potovanja. Najboljši modeli za mestno uporabo so Deuterjevi nahrbtniki za prenosne računalnike Njihova zasnova omogoča enostavno pakiranje opreme in njeno varovanje. Takšni modeli bodo zagotovili ustrezno zaščito vašega prenosnega računalnika. Poleg tega imajo dovolj prostora za druge predmete. Vanje lahko pospravite škatlo s kosilom, jopico ali prigrizke in že ste pripravljeni na pot, ne glede na to, ali se odpravljate v mestno džunglo ali na zeleno podeželje. Konec koncev lahko prenosni računalnik pride prav tudi na izletih v naravi.

Deuterjevi kolesarski nahrbtniki za ženske

Značilka Deuter je, da bi poskrbela tudi za svoje ženske stranke, predstavila vrsto kolesarskih nahrbtnikov za ženske Ti modeli, namenjeni ženskam, imajo nekoliko spremenjeno obliko, ki je bolje prilagojena ženskemu telesu. Ženski kolesarski modeli se odlično prilegajo in zaradi posebnih prezračevalnih sistemov zagotavljajo ustrezno kroženje zraka v predelu hrbta. Poleg tega možnost prilagajanja individualnim željam in telesni obliki uporabnice zagotavlja optimalno udobje med kolesarjenjem. Ramenske pasove, pas za boke in prsni pas je mogoče prilagoditi in tako zagotoviti večjo stabilnost in svobodo gibanja.

Deuterjevi ženski nahrbtniki za treking

Eni izmed najbolj priljubljenih modelov nahrbtnikov so tisti, ki so namenjeni ljubiteljem gorskih pustolovščin. Zbirka treking nahrbtnikov vključuje tudi ženske modele. Deuterjev ženski treking nahrbtnik je odlična izbira za vsako navdušenko nad premagovanjem gorskih poti. Udobni nosilni sistemi se nekoliko razlikujejo od moških modelov, da bi celotno strukturo prilagodili ženskemu telesu in uporabnici zagotovili večje udobje.