top

Dometic

Dometic je blagovna znamka, znana po svojih kakovostnih prenosnih hladilnikih. Njena ponudba zajema tako električne hladilnike za avtodome kot različne modele šotorov, v katerih se temperatura ohranja zaradi izolacije in hladilnih vložkov. Preverite razpoložljive modele in izberite hladilnik Dometic, ki najbolj ustreza vašim potrebam!
Iskanih izdelkov ne moremo najti.
Počisti

Znamka Dometic pomeni mobilnost

Vse več ljudi po vsem svetu živi aktiven življenjski slog, se pogosto selijo, potujejo in še več časa preživijo zunaj svojega stalnega prebivališča. Vikend, tedenski ali celo daljši izleti v naravo so postali sestavni del sodobnega načina življenja. Prav za takšno mobilnost so ustvarjeni izdelki blagovne znamke Dometic Hladilniki za pohodništvo te blagovne znamke se uporabljajo v avtodomih, čolnih, kanujih, šotorih in na daljših pohodih s terenskimi vozili. Z možnostjo shranjevanja pijače in hrane v hladnih pogojih lahko še bolj podaljšate svoje bivanje daleč od civilizacije in v celoti uživate v užitkih, ki jih ponuja narava.

Dometic je globalna blagovna znamka, njeni izdelki (poleg hladilnikov je to tudi obsežna ponudba avtodomov in potovalne opreme) pa se uporabljajo na vseh celinah sveta. Tako obsežna distribucijska mreža in raznoliki pogoji, v katerih se izdelki te blagovne znamke uporabljajo, omogočajo pridobivanje edinstvenih izkušenj. Na podlagi tega lahko oblikovalci izpopolnijo posamezne modele, da popolnoma ustrezajo zahtevam uporabnikov. Zato so na voljo dometski hladilniki od hladilnikov z veliko zmogljivostjo za kampiranje in taborjenje do ekspedicijskih in potovalnih modelov z izjemno robustno konstrukcijo. Takšen hladilnik lahko preprosto pritrdite na strešni prtljažnik terenskega vozila ali ga s čolnom prepeljete na oddaljena območja.

Modela Expedition in Expedition odlikuje izjemno robustna konstrukcija.

Turistični hladilniki in še več

Turistični in avtomobilski hladilniki podjetja Dometic so med počitnikarji še posebej znani, saj z njimi lahko hrano in pijačo pri optimalni temperaturi odnesete skoraj na konec sveta. Zelo priljubljeni so najpreprostejši hladilniki Dometic za ponovno polnjenje, ki so idealni za vikend bivanje v šotoru ali na kampiranju. Debele, dobro izolirane stene in popolno tesnjenje zagotavljajo zelo dolgo ohranjanje temperature. Če imate dostop do elektrike, je dobra izbira Dometicov tokovni potovalni hladilnik, ki zagotavlja enako raven hlajenja kot večina gospodinjskih aparatov. Edina razlika je v robustnem ohišju in dimenzijah. Če potujete na dolge razdalje, je Dometic kompaktni hladilnik 12V odlična izbira, saj ga lahko med potovanjem napajate iz vtičnice za prižigalnik cigaret. Ti modeli so idealni za dolga potovanja, tudi v najbolj vročem vremenu, in ponujajo dobro ohlajene pijače. V njih lahko brez težav shranite tudi zaloge za celodnevno potovanje.

Čeprav je blagovna znamka Dometic najbolj znana po svojih hladilnikih za potovanja, njena ponudba vključuje tudi številne druge elemente opreme za kampiranje in potovanja. Podjetje ima široko paleto dodatne opreme in pripomočkov za avtodome. Ti segajo od blagovnih znamk, rolet do klimatskih naprav. Dometicovi predprostori za avtodome vam bodo omogočili, da ustvarite edinstven prostor za sprostitev na vsakem počitniškem potovanju. Z zložljivim pohištvom za kampiranje, kot so mize, stoli in ležalniki za sončenje, lahko zelo enostavno uredite razpoložljivi prostor. Za tiste, ki imajo raje preprostejšo izkušnjo kampiranja kot avtodom, Dometic ponuja široko paleto šotorov za kampiranje.

Kupite Dometic touring hladilnike in več na spletu pri 8a.si!

Pri ekstremnih odpravah je od pravilno izbranega hladilnika pogosto odvisen uspeh celotnega podviga. Pomagal bo pri ustreznem shranjevanju zalog hrane, kar se bo odrazilo v ustrezno raznoliki prehrani. Na počitniških potovanjih pa je dostop do hladilnika v vsakem trenutku zelo priročen. Z njim lahko na potovanje vzamete svojo najljubšo hrano in v vročem vremenu kadar koli posežete po dobro ohlajeni pijači. Dometic - potovalni hladilniki bodo poskrbeli, da se boste kjer koli počutili kot doma. Ponujamo predvsem kompaktne potovalne hladilnike, ki so idealni za avtodome in šotorska kampiranja. Možnost shranjevanja hrane in pijače pri nizki temperaturi je nujna za daljša potovanja. Dometikov kompaktni potovalni hladilnik vam omogoča neodvisnost in še boljše upravljanje zalog hrane.