top

Garmin

Garmin je blagovna znamka, ki proizvaja dovršene GPS navigacije, ure in pametne ure, s katerimi boste zagotovo dosegli vsak cilj. Preverite modele, ustvarjeno z mislijo na pohodništvo in športno vadbo, ki bodo poskrbeli za najvišjo raven udobja na terenu. Izdelki Garmin so sinonim za visoko preciznost in kakovost izdelave, povezano z izjemno preprosto uporabo.
Iskanih izdelkov ne moremo najti.
Počisti

Garmin - vodilni med proizvajalci navigacijskih sistemov GPS

Ameriška blagovna znamka Garmin je bila ustanovljena leta 1989 Kmalu po tem, ko so bili signali GPS na voljo za civilno uporabo. Podjetje sta ustanovila Gary Burrell in Min Kao, ki sta se osredotočila na razvoj različnih oblik navigacije GPS. Blagovna znamka Garmin danes zaradi bogatih izkušenj, pridobljenih v več letih delovanja, velja za eno vodilnih med proizvajalci navigacijskih ur GPS ali ur. Specializirane serije so zasnovane z mislijo na določene uporabnike. Na voljo so enostavni avtomobilski navigatorji ali natančni in vodoodporni modeli za uporabo na morju. Na voljo so robustni Garminovi navigatorji za pohodništvo ali kolesarske rešitve, s katerimi vedno najdete pravo pot. Vsi ti modeli popolnoma ustrezajo potrebam aktivnih uporabnikov. Zelo priljubljene so tudi ure Garmin Ti so odlični za športne in gorske dejavnosti. Visoka kakovost izdelkov proizvajalca pomeni, da imajo vsi modeli zelo natančne odčitke satelitskega navigacijskega signala.

Garminovi ročni navigatorji GPS za pohodništvo

Danes vse več pohodnikov izkorišča udobje, ki ga ponuja navigacija GPS. Sodobne navigacijske naprave so idealne za večdnevne pohode po manj obiskanih gorskih območjih, pa tudi za izlete ob koncu tedna. Zaradi vnaprej načrtovane poti se ne bomo izgubili in bomo lahko učinkoviteje prispeli do cilja. Garminove ročne navigacije so pripravljene posebej za ljubitelje pohodništva. Med njimi je kultni model Garmin eTrex Ta je izpopolnjen že 20 let in še vedno postavlja nove standarde za ročne navigacijske naprave GPS. Za modele iz te serije so značilni preprosta zasnova, intuitivno upravljanje, visoka vzdržljivost in seveda visoka natančnost signala GPS Kombinacija vseh teh funkcij v eni Garminovi napravi zagotavlja, da bo naprava kos nalogi v Tatrah, Alpah ali Himalaji.

Danes prenosni navigatorji GPS niso več le pripomoček, ki se doda ostali opremi, temveč so pogosto nujna oprema na številnih potovanjih. Pohodniki jih zaradi preproste uporabe izbirajo pogosteje kot na primer Garminove ure GPS ali pametne ure Večji zasloni, izdelani s posebno tehnologijo, zagotavljajo odlično vidljivost tudi pri močni sončni svetlobi. Poleg tega je navigacija na taki napravi zelo olajšana. Zelo priljubljena je navigacijska naprava GPS Garmin Edge, ki je lahko tovarniško opremljena s turističnimi zemljevidi. Tako boste zlahka našli pravo pot, po kateri želite iti. Vsi modeli so izdelani tako, da se popolnoma prilegajo roki. Z njimi je enostavno ravnati tudi na gorskih poteh.

Katere funkcije ima kolesarski navigacijski sistem?

Ameriški proizvajalec Garmin ima v svoji ponudbi izdelkov tudi široko paleto kolesarskih navigatorjev GPS. To je posebna skupina izdelkov, pripravljenih posebej za navdušence nad enoslednicami. Dobro se mora obnašati tudi pri vožnji z nekoliko višjimi hitrostmi na terenu. Na teh modelih so vnaprej signalizirane oznake o poteku poti, zato bo vsak ljubitelj dveh koles zlahka našel svojo pot. Garminova kolesarska navigacija GPS je popolna za turistična potovanja, pa tudi za vsakodnevno vadbo, ko želimo primerjati natančne rezultate z ene same poti. Navigacije GPS, namenjene kolesarjem, je mogoče preprosto pritrditi na krmilo in jih zelo intuitivno upravljati z eno roko.

Garminove pametne in športne ure

Garmin se dobro zaveda potreb vseh navdušencev, ki uživajo na prostem. Zato je v njegovi ponudbi širok izbor pametnih ur in ur z GPS. Ti modeli so najbolj kompaktna oblika satelitske navigacije. Zato so še posebej priljubljena izbira, kadar je teža opreme pomembna. Garminove ure iz serije Fenix ali Forerunner so idealna izbira za športnike, ki trenirajo na zahtevnih terenih, ali ljubitelje gora, ki raziskujejo nove poti. Različne funkcije ur Garmin nam omogočajo, da spremljamo svoj napredek v številnih športih. Z njimi boste lahko med vadbo nadzorovali in analizirali osnovne parametre svojega telesa, zaradi česar bo vaša vadba še učinkovitejša. Z barometri pa bomo lahko določili nadmorsko višino, ki smo jo dosegli, ali napovedali prihajajočo spremembo vremena. Omogočajo tudi beleženje nadmorske višine, ki se je povzpela čez dan. Je optimalna izbira za plezalce, smučarje tekače in ljubitelje turnega smučanja.

Fenix, Forerunner, Venu ali morda Instinkt?

Urnice Garmin so izjemno širok in nenehno se širijo. Številni športi imajo posebne modele z dodatnimi funkcijami. Kateri model naj izberemo sami? Predvsem takšno, ki se ujema z našimi dejavnostmi. Če nas zanima tek, je vredno staviti na serijo Forerunner Ta ima številne možnosti, ki jih bodo cenili predvsem ljubitelji teka, tako terenskega kot mestnega. Če vas zanima triatlon, boste zagotovo posegli po kompletu, ki vam omogoča merjenje zmogljivosti med plavanjem in kolesarjenjem. Najbolj priljubljene večšportne ure pa so že vrsto let ure Garmin Fenix Združujejo izjemno široko funkcionalnost z odlično kakovostjo izdelave in vrhunskimi materiali. Zato po njih posegajo najzahtevnejši uporabniki. Če pa iščete pametno uro, ki vam zagotavlja dodatne športne funkcije, se splača izbrati modele Venu! Za ljubitelje, ki so na prostem in morda nimajo dostopa do polnilnika za daljši čas, priporočamo modele Garmin Instinct, opremljene s sončnimi celicami!

Kupite Garminove izdelke GPS pri 8a.si

Nudimo vam izjemno širok izbor navigacijskih ur in ur GPS ameriškega proizvajalca. Pri nas boste našli modele iz kultnih serij Garmin Fenix, Forerunner, Edge in številne druge. Vsi ljubitelji gorskih poti in številnih drugih izzivov na prostem bodo našli opremo, ki ustreza njihovim zahtevam. Ne glede na to, ali trenirate tek na smučeh, hodite po poteh s težkim nahrbtnikom ali se s kajakom podajate po ovinkih rek, vam bo Garminova navigacija GPS Garmin zagotovo pomagala izbrati najboljšo pot. Zaradi legendarne natančnosti odčitkov, odlično pripravljenih zemljevidov in intuitivnega upravljanja vseh naprav je uporaba te opreme pravi užitek.