top

Huma

Huma je specializirana za proizvodnjo naravnih energijskih gelov za športnike. Najbolj priljubljeni so med tekači, ki se pripravljajo za ultramaratone. Izdelki Huma so narejeni iz naravnih surovin in so odlična izbira za vse vzdržljivostne športe.
Iskanih izdelkov ne moremo najti.
Počisti

Huma - izjemna hrana za tekače in druge športnike

Vsi izkušeni športniki dobro vedo, da je med dolgotrajnim naporom eden najpomembnejših elementov ustrezna prehrana. Nadomeščanje izgubljene energije je še posebej pomembno pri teku na ultra dolge proge, pa tudi pri katerem koli drugem vzdržljivostnem športu, ko napori trajajo nekaj, deset ali celo več ur. Huma je blagovna znamka, ki ponuja hrano, posebej prilagojeno takšnim razmeram. Naravni energijski geli izpolnjujejo več pogojev, ki so potrebni za dobre rezultate na dolgih tekmovanjih in treningih. Prvič, zagotavljajo veliko energije v majhni količini, zato bo že majhen zavojček energijskega gela zagotovil veliko energije. Drugič, njihova poraba med tekom je zelo preprosta. Vrečke so pripravljene za hitro odpiranje na poti, sam gel pa je ustrezne konsistence. Tretjič, sestava gelov Huma je pripravljena tako, da ne povzroča želodčnih težav. Lahko prebavljiva, posebej pripravljena formula se hitro absorbira in je izjemno blaga.

Zgodovina blagovne znamke

Brand Huma je bila ustanovljena leta 2012. Ustanovila sta jo dva mlada diplomanta - Ian in Kevin. Zamisel o ustvarjanju naravnih energijskih gelov se je porodila leta 2009 med vojno v Iraku. Tam je mladi poročnik Ian v prostem času prebral knjigo "Rojeni tekači". Opisuje indijansko pleme Tarahumara, ki živi na območju v Mehiki. Njeni člani so bili znani po tem, da so s tekom premagovali zelo dolge razdalje. Med tem intenzivnim naporom so bila semena chia osnova njihove prehrane. V tej skrivnostni hrani je moralo biti nekaj. Ker se je obnesel v mehiški vročini, bi moral delovati tudi v Iraku. Ian se je odločil, da bo dal priložnost semenom chia. Izkazale so se kot odličen vir energije med intenzivno vadbo. Iz teh izkušenj je počasi nastala blagovna znamka Huma, poimenovana po skrivnostnem indijanskem plemenu.

Katere so značilne lastnosti izdelkov Huma?

Energijski geli blagovne znamke Huma zagotavljajo veliko glikogena To je naravni vir energije, ki ga mišice med vadbo zelo hitro porabijo. Med dolgotrajno telesno dejavnostjo je treba raven glikogena nenehno dopolnjevati, da se ohrani največja zmogljivost. Huma geli na osnovi semen chia so odličen vir glikogena, ki ga telo hitro absorbira. Pomembno je, da se iz semen sprošča postopoma, s čimer se izognemo učinku hitrega povečanja energije, ki se takoj zatem hitro zmanjša. Po zaužitju Huma gela se energija sprošča dlje časa. To je optimalno med dolgotrajno vadbo. Vsi okusi temeljijo na 100 % naravnih in zdravih sestavinah. V njih se pojavljajo sol, citronska kislina, trsni sladkor, sadje in seveda voda. V letih delovanja na trgu so bila razmerja vseh sestavin izpopolnjena skoraj do popolnosti. Pomembno je, da je sestava izbrana tako, da so geli lahko prebavljivi, kar je še posebej pomembno med intenzivno vadbo.

Naravni energijski geli Huma - trgovina 8a.si ponuja široko paleto okusov

V naši trgovini vam ponujamo širok izbor energijskih gelov ameriške blagovne znamke. Različni okusi bodo vsakomur omogočili, da izbere optimalen komplet ne glede na to, kako dolgo razdaljo namerava preteči. Huma geli so najbolj priljubljeni med ljubitelji teka na ultra dolge proge, vendar so uspešni tudi v drugih disciplinah, kot so triatlon, kolesarjenje, plezanje ali celo kot nujni obrok med napornim delovnim dnem. Zaradi naravnih sestavin lahko brez strahu posežemo po njih, ko začutimo upad energije. Izdelki Huma so eni izmed najbolj priljubljenih energijskih gelov, ki so prepričali že na tisoče športnikov po vsem svetu!