top

Icebreaker

Icebreaker je blagovna znamka, ki je kot prva izkoristila potencial merino volne. Perfektno izdelana oblačila in spodnje perilo iz merino volne Icebreaker v trgovini 8a.si zagotavljajo največje udobje pri nošenju.
View as Grid List

534 Izdelki

 1. -15%
  Termo flis jopa Icebreaker Anatomica LS Crewe - black

  Seznam želja

 2. -13%
  Kape Icebreaker Pocket Hat - pink/tempo

  Seznam želja

 3. -15%
  Ženska jopica Icebreaker Descender LS Zip - pink/tempo

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

534 Izdelki

Počisti

Icebreaker - revolucija na področju termalnih oblačil

V letu 1995 je spodnje perilo, izdelano izključno iz sintetičnih vlaken, kraljevalo med ljubitelji športa na prostem in v naravi. Takrat je 24-letni Jeremy Moon odkril edinstvene lastnosti volne merino. Z ustanovitvijo blagovne znamke Icebreaker se je lotil tudi izziva, da na trg outdoor oblačil uvede inovativna volnena oblačila. Kmalu je bil izdelan prvi komplet večplastnih oblačil iz merina. Edinstvena je bila tudi vzpostavitev trajnega partnerstva z novozelandskimi ovčerejci. Kmalu so postale zelo priljubljene jopice, majice in gamaše iz merino volne, naravno vlakno pa je začela uporabljati večina velikih proizvajalcev. Vendar pa dandanes Icerbreaker ostaja vodilna in tudi najbolj znana blagovna znamka, ki se ukvarja z oblikovanjem oblačil iz merina.

Funkcionalnost je v središču vseh kolekcij - Icebreaker Oasis, Everyday, Anatomica, Bodyfitzone™.

Izdelki te novozelandske blagovne znamke so razdeljeni na več kolekcij termalnih oblačil, ki so bila zasnovana za raznoliko uporabo na pohodniških odpravah in za vsakodnevno nošenje. Serija Anatomica je odlično prilegajoče se spodnje perilo iz merina. Kolekcija Everyday vključuje osnovne majice in puloverje iz volne merino. Kolekcija Oasis pa je odlična za aktivno nošenje in se odlično prilega. Vendar pa znamka ne počiva na lovorikah in nenehno razvija nove tehnologije in rešitve, ki ponujajo povsem nove možnosti. Eden od rezultatov teh raziskav je serija Bodyfitzone™ s consko konstrukcijo. Odlično se obnese med intenzivno vadbo v hladnejšem delu leta. Oblačila iz serije Cool-Lite™ pa se optimalno obnesejo tudi v najbolj vročem vremenu.

Različne debeline merino volne omogočajo enostavno izbiro.

Termalna oblačila Icebreaker so zelo raznolika skupina oblačil. Vsi izdelki tega proizvajalca so uvrščeni v več serij, ki se razlikujejo po gramaturi materiala. Tako lahko oblačila iz merina veliko lažje izberete glede na sezono in namen uporabe. Za najlažjo kolekcijo, Ultralight, je značilna teža materiala 150 g/m² in je kot nalašč za poletje. Izjemno vsestranska je različica 200 Lightweight, izbrana za večino leta. Topleje 260 Midweight se bo zagotovo dobro obnesel pri nižjih temperaturah. Mikine, majice, gamaše, nogavice iz merino volne, spodnje perilo iz merino volne so alternativa sintetičnim oblačilom. Na enem mestu lahko najdete izdelke Icebreaker. Spletna trgovina 8a.si ponuja širok izbor iz vseh kolekcij te blagovne znamke.