top

Industrijski vpenjalni pripomočki

Industrijska vpenjalna orodja za delo na višini so profesionalna oprema, ki se uporablja pri delu na višini, alpinističnem delu in delu z vrvjo. Široka ponudba vrhunskih blagovnih znamk, kot sta Climbing Technology in Petzl.
View as Grid List

21 Izdelki

 1. -25%
  Ramenski dodatek Petzl Top Croll S - black/yellow

  Seznam želja

 2. -20%
  Ročna prižema Camp Turbochest
  Ročna prižema Camp Turbochest
  67,49 € 84,99 €

  Seznam želja

 3. -10%
  Ročna prižema Petzl Tibloc - orange

  Seznam želja

 4. -9%
  Climbing Technology QT Spurs
  Climbing Technology QT Spurs
  51,49 € 56,99 €

  Seznam želja

 5. -9%
  Ročna prižema Climbing Technology Quick Tree R

  Seznam želja

 6. -15%
  Ročna prižema Petzl Pantin - yellow

  Seznam želja

 7. -10%
  Ročna prižema Climbing Technology Quick Arbor Double

  Seznam želja

 8. -14%
  Ročna prižema Petzl Basic
  Ročna prižema Petzl Basic
  52,99 € 61,99 €

  Seznam želja

 9. -10%
  Zanka Climbing Technology Foot Loop

  Seznam želja

 10. -9%
  Ročna prižema Climbing Technology SKR 2

  Seznam želja

 11. -16%
  Ročna prižema Petzl Croll S
  Ročna prižema Petzl Croll S
  48,49 € 57,99 €

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

21 Izdelki

Počisti

enostavna zasnova in zanesljivost v vseh okoliščinah

Pri vpenjalnih napravah, ki se uporabljajo na statičnih vrveh, je funkcija zaklepanja običajno zagotovljena z ustrezno oblikovano zaskočnico s posebej oblikovanimi zobmi. Njihova oblika omogoča, da se naprava pod obremenitvijo samodejno blokira, ne da bi pretirano poškodovala plašč vrvi. Novi razvoj tega konstrukcijskega elementa pomeni manjšo obrabo vrvi in čim bolj gladko delovanje tudi v težkih razmerah. Ko gre za opremo za alpinistična dela, bo na prvem mestu visoka odpornost na neugodne vremenske razmere ali umazane instrumente. Posebne luknje v zaskočnicah omogočajo njihovo samočiščenje in povečujejo zanesljivost naprave na poledenelih ali blatnih vrveh.

Vpenjalne naprave za delo na višini - širok izbor modelov

Vpenjalne naprave so nepogrešljiv dodatek k vaši opremi, kadar želite hitro preplezati več metrov na vrvi. Na voljo so v številnih različicah, tako bolj zapletenih za večje udobje kot minimalističnih, pri katerih je prednostna naloga zmanjšanje teže. Ročni vpenjalni pripomočki predstavljajo veliko skupino med opremo za vpenjanje. Imajo posebej oblikovan ročaj, ki olajša plezanje po vrvi. Zelo priljubljene so prsne vpenjalne naprave. Ergonomska oblika omogoča njihovo udobno uporabo. Pripomočki za vpenjanje z nogami, ki lahko znatno pospešijo plezanje po vrvi, so kompaktne oblike. Poleg opreme, ki se uporablja na statičnih vrveh, vam ponujamo tudi samoprijemalne naprave za jeklene žične vrvi, ki so nujne pri premikanju po številnih industrijskih objektih.

Trgovina 8a.si - najboljša oprema za delo na višini

Pripomočki, ki jih ponujamo, so izdelani iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo varnost ter hitro in učinkovito gibanje po vrvi. Zaradi enostavnega dostopa do delovnega mesta je vaše delo učinkovitejše in udobnejše. V naši trgovini so na voljo vpenjalne naprave, ki so primerne tako za žične kot tudi za statične vrvi. Izbrani modeli so bili zasnovani posebej za arboristiko.