top

Kampiranje

Kampiranje je kategorija, ki vključuje vso pohodniško opremo, potrebno za udobno delovanje na kampu in na gorski poti. Tu boste našli kuhinjske potrebščine za kampiranje, podloge in celo pohištvo.
View as Grid List

1872 Izdelki

 1. Kavni aparat Aeropress XL

  Seznam želja

 2. Kavni aparat AeroPress Clear

  Seznam želja

 3. -4%
  Šotor za 2 osebi Samaya 2.0 - blue/blue
  Šotor za 2 osebi Samaya 2.0 - blue/blue
  1.139,99 € 1.195,99 €

  Seznam želja

 4. -7%
  Šotor za 3 osebe Terra Nova Blizzard - deep green

  Seznam želja

 5. -9%
  Šotor za 2 osebi Terra Nova Panacea - green

  Seznam želja

 6. -12%
  Prenosni kuhalniki Tatonka Hobo Burner

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

1872 Izdelki

Počisti

Polna oprema za kampiranje

Nudimo tako velike družinske šotore kot ultra lahke treking šotore za eno osebo Prizadevamo si, da bi zagotovili enako široko izbiro pribora za kampiranje, od zelo udobnih, a nekoliko večjih kosov opreme do ultra lahkih različic, pripravljenih za minimaliste. Zagotavljamo celovito ponudbo opreme za kampiranje, od najmanjših do največjih kosov. Vsi predmeti iz potovalne kuhinje so izjemno priljubljeni. Ultra lahki vrči, pohodniške kuhalnice, pa tudi lonci vam bodo omogočili, da se boste lahko prehranjevali v težkih razmerah. Pohodniški gorilnik vam bo omogočil pripravo toplih jedi in vročih napitkov. Toplo kavo ali čaj je najbolje hraniti v termosu, ki bo ohranil temperaturo tekočine in vas v hipu spravil na noge. Ustrezna razsvetljava je izjemno pomemben del opreme za kampiranje. Baterijska svetilka ali katera od priljubljenih naglavnih svetilk vam bo verjetno prišla prav, ko ne bo elektrike. V naši trgovini so na voljo tudi nekoliko večji kosi opreme za kampiranje. Pohištvo za kampiranje vam bo omogočilo udobno preživljanje časa pred šotorom, ležišča in samonapihljive podloge pa bodo zagotovile udoben spanec.

Najboljša oprema za taborjenje in gorništvo je osnova za uspešno potovanje

Kamping oprema, ki jo ponujamo, je večinoma izdelana iz lahkih materialov, kar pomeni, da jo je enostavno prenašati. Poleg tega je mogoče vsak kos priročno zložiti, tako da zavzame veliko manj prostora, ko ga prenašate v hrbtniku Zanesljiva in udobna oprema za pohodništvo in kampiranje - samo v planinski trgovini 8a.si!