top

Kolesarske kratke hlače

Kolesarske hlače boste cenili na dolgih potovanjih in vsakodnevnih krajših izletih. Pravilno prilegajoče se kolesarske hlače zagotavljajo največje udobje med dolgimi urami na sedlu. Za kolesarjenje so na voljo prilegajoče se in ohlapne kratke hlače!
View as Grid List

162 Izdelki

 1. -16%
  Kolesarske kratke hlače 100% R-Core - black

  Seznam želja

 2. -26%
  Ženske kolesarske kratke hlače 100% Airmatic - black

  Seznam želja

 3. -27%
  Kolesarske kratke hlače Northwave Bomb Baggy - black

  Seznam želja

 4. -25%
  Kolesarske kratke hlače Maloja Fuorn - midnight

  Seznam želja

 5. -25%
  Kratke hlače enduro Maloja Pin - amber

  Seznam želja

 6. -25%
  Kolesarske kratke hlače Maloja Telvet - moonless

  Seznam želja

 7. -25%
  Kratke hlače enduro Maloja Pin - moonless

  Seznam želja

 8. -25%
  Kolesarske kratke hlače Maloja Bardin - midnight

  Seznam želja

 9. -25%
  Kolesarske kratke hlače Maloja Fuorn - fir

  Seznam želja

 10. -29%
  Ženske kolesarske kratke hlače ION Traze - black

  Seznam želja

 11. -29%
  Kolesarske kratke hlače ION Traze - shark grey

  Seznam želja

 12. -30%
  Kolesarske kratke hlače ION Logo - grey

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

162 Izdelki

Počisti

Kolesarske hlače za poletna potovanja

Svoboda, učinkovito prezračevanje in predvsem največje udobje med dolgimi urami na sedlu. To so glavne značilnosti, ki jih morajo imeti dobre kolesarske hlače. Danes lahko izbiramo med različnimi modeli, ki so pripravljeni za različne uporabnike. Na voljo bodo povsem drugačne kratke hlače za cestno kolesarjenje, gorsko kolesarjenje in še druge za mestno kolesarjenje v poletni vročini. Na prvi pogled so številni modeli videti bolj kot kratke hlače za ljubitelje rekreacije na prostem kot za kolesarje. Pogosteje kot ne pa o prilagojenosti kolesarjenju pričajo v notranjosti skriti vložki za največje udobje na sedlu in trdni materiali. Ti so bistveni, da kratke hlače zdržijo težke razmere na dolgih potovanjih. Odličen dodatek takšnim modelom je žep z zadrgo ali velcro, ki zagotavlja, da se tudi na najbolj norem spustu ne izgubi nobena malenkost.

Katere kolesarske hlače izbrati?

Lahko se je izgubiti med številnimi modeli, ki so na voljo. Pri izbiri kolesarskih hlač si velja odgovoriti na nekaj vprašanj. Najprej, kateri kroj nam najbolj ustreza - popolno prileganje ali bolj ležeren? Ozke kolesarske hlače imajo svoje prednosti. Zagotavljajo manjši zračni upor, pri večjih hitrostih ne plapolajo in nemogoče je, da bi se slučajno zataknile za sedlo. To je najboljša izbira za ljubitelje hitrega cestnega kolesarjenja in tekmovanj MTB. Po drugi strani so ohlapne kolesarske hlače najboljša in najpogostejša izbira za ljubitelje gorskega kolesarjenja ali endura. Zato nudijo največjo svobodo. Močni materiali jih odlično ščitijo pred lažjimi poškodbami v primeru padca na zahtevnem terenu. Drugič, velja razmisliti, ali naj imajo naše kolesarske kratke hlače podlogo. To je eden od elementov, ki najbolj vpliva na naše udobje med vožnjo. Večina ljudi, ki je enkrat poskusila vožnjo v kratkih hlačah s podlogo, ne bo nikoli več sedla na kolo v običajnem modelu. Dandanes se vložki uporabljajo v večini tesno prilegajočih se modelov. Ohlapne kratke hlače za kolesarjenje so pogosto dvodelne. Notranje kratke hlače imajo podlogo in jih je mogoče zlahka odstraniti. Zunanje kratke hlače zagotavljajo odličen videz in visoko vzdržljivost. Če torej že imamo notranje kolesarske hlače, lahko kupimo same zunanje hlače. Vendar je treba opozoriti na združljivost sistema zapenjanja enih in drugih. Tretjič, če se odločimo za oprijete kratke hlače, običajno lahko izbiramo med modeli z naramnicami in brez njih. Kateri bo boljši? Kratke hlače s pasovi so veliko boljši stabilizator in zagotavljajo, da kratke hlače med vožnjo ne bodo zdrsnile. Po drugi strani pa modeli brez naramnic ponujajo nekoliko več svobode in učinkovitejše prezračevanje v poletni vročini.

Kolesarske hlače si oglejte na spletu v trgovini 8a.si

Nudimo široko paleto kratkih hlač za kolesarje in kolesarke, ki radi prevozijo dodatne kilometre na terenu in zunaj njega. Zagotavljamo širok izbor modelov za tiste, ki imajo raje gorska, enduro ali trail kolesa. Kljub temu bodo tudi ljubitelji drugih vrst koles našli modele, ki so dobro prilagojeni za te dejavnosti. Naše skrbno izbrane blagovne znamke zagotavljajo najkakovostnejše materiale in popolno izdelavo. Zato so kolesarske hlače, ki jih ponujamo, priljubljena izbira ne le za začetnike, temveč tudi za izkušene ljubitelje dveh koles.