top

Kolesarske nogavice

Kolesarske nogavice nudijo največje udobje med kolesarjenjem, treningi in tudi na tekmovanjih. Te kolesarske nogavice so posebej razvite za ljubitelje dveh koles in so idealne za gore, ceste in mesto.
View as Grid List

41 Izdelki

 1. -19%
  Kolesarske nogavice ION Pads BD-Sock - dark mud

  Seznam želja

 2. -32%
  Kolesarske nogavice ION Bike Short - thunder grey

  Seznam želja

 3. -35%
  Kolesarske nogavice ION Bike Short - black

  Seznam želja

 4. -33%
  Kolesarske nogavice Maloja Pushbikers Aerosocks - sun

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

41 Izdelki

Počisti

Kolesarske nogavice so idealen dodatek za oblačila

Čeprav kolesarske nogavice zagotovo niso eden ključnih kosov opreme, ki jih potrebujemo za kolesarjenje, lahko bistveno povečajo udobje, predvsem če v sezoni z enoslednim vozilom prevozimo večje število kilometrov. Lastnosti kolesarskih nogavic zagotavljajo udobje v čevlju in optimalno toplotno učinkovitost med vožnjo. V primerjavi s pohodniškimi nogavicami je njihova konstrukcija drugačna. Celota je lahko tanjša, debela blažilna plast pod stopalom pa ni priporočljiva, saj moti pravilen prenos moči z nog na pedala. Debelina in višina nogavic sta najpogosteje prilagojeni vrsti kolesarjenja, ki ga izvajamo. Na cesti prevladujejo kratke in tanke kolesarske nogavice. V gorah se bodo bolje obnesli visoki modeli. Na spustih bodo učinkoviteje ščitile noge pred vejami, na strmih vzponih pa vas bodo zaščitile pred morebitnim drgnjenjem nog na skalah.

Diverzificirane nogavice za vse leto

W lecie kluczową sprawą jest zapewnienie odpowiedniej wentylacji, proto skarpetki rowerowe na cieplejsza porę leta są bardzo cienkie. Zgornji del je pogosto pletenina z ogromnimi odprtinami, ki spodbujajo izmenjavo zraka. Napredna vlakna, kot je Coolmax®, podpirajo hitro odvajanje vlage navzven. To pripomore k temu, da so čevlji udobni tudi v najbolj vročih dneh. Pozimi so debelejše nogavice za kolesarjenje nujne. Med pedaliranjem se stopala v čevlju ne premikajo, zato jih hladen zrak zelo hitro ohladi. Zato izberite prave nogavice, ki zagotavljajo ustrezno toplotno izolacijo, hkrati pa po potrebi odvajajo vlažen zrak, da notranjost čevlja ne postane zelo vlažna. Za hladnejši del leta so zelo priljubljene kolesarske nogavice iz merina. Naravna volna ponuja odlične lastnosti učinkovitosti. Vodoodporne kolesarske nogavice z membrano so lahko dobra izbira pri nizkih temperaturah in slabem vremenu. Učinkovito blokirajo hladen veter, sneg in vodo ter še bolje ščitijo noge pred prehladom. Vendar se je treba zavedati, da kolesarske nogavice niso vse. Zelo pomembna je tudi izbira obutve. Lahki mrežasti čevlji za poletje, višja obutev za zimo in grelci za kolesarske čevlje vam bodo omogočili udobno kolesarjenje v vseh razmerah.

Kolesarske nogavice na spletu - trgovina 8a.si!

Naša ponudba vključuje kolesarske nogavice za vse letne čase in vse vremenske razmere. Izjemno tanke nogavice za kolesarje v poletni vročini, višje modele za gorske kolesarje in klasične modele, odlične za vsakodnevno nošenje. Zaradi različnih modelov, debelin in barv bo vsak kolesarski navdušenec in ljubitelj kolesarjenja našel optimalen model, ki se bo ujemal z njegovo obleko. Oglejte si visokokakovostne kolesarske nogavice za maksimalno udobje na vsakem potovanju.