top

Kolesarske otroške prikolice

Otroške kolesarske prikolice so odlična izbira za potovanja z najmlajšimi otroki. Udoben model z blaženjem udarcev in vizirjem zagotavlja udobje in zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Ponudba vključuje otroško kolesarsko prikolico, ki jo je mogoče preprosto spremeniti v tekaški voziček.
View as Grid List

10 Izdelki

 1. -4%
  Komplet Thule Chariot Jogging Kit 1
  Komplet Thule Chariot Jogging Kit 1
  vključno z DDV 142,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 136,99 € (+5%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 149,99 € (-4%)

  Seznam želja

 2. -5%
  Komplet Thule Chariot Jogging Kit 2
  Komplet Thule Chariot Jogging Kit 2
  vključno z DDV 160,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 156,99 € (+3%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 169,99 € (-5%)

  Seznam želja

 3. Komplet Thule Chariot Cross Country Skiing Kit

  Seznam želja

 4. Kolesarska prikolica Thule Chariot Lite2 - agave

  Seznam želja

 5. Kolesarska prikolica Thule Chariot Lite1 - agave

  Seznam želja

 6. -4%
  Kolesarska prikolica Thule Chariot Cross2 - majol.blue
  Kolesarska prikolica Thule Chariot Cross2 - majol.blue
  vključno z DDV 1.189,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 1.174,99 € (+2%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 1.249,99 € (-4%)

  Seznam želja

 7. Kolesarska prikolica Thule Chariot Cross1 - alaska

  Seznam želja

 8. -4%
  Kolesarska prikolica Thule Chariot Cross1 - majol.blue
  Kolesarska prikolica Thule Chariot Cross1 - majol.blue
  vključno z DDV 1.049,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 1.034,99 € (+2%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 1.099,99 € (-4%)

  Seznam želja

 9. -4%
  Kolesarska prikolica Thule Chariot Sport1 - spe yellow
  Kolesarska prikolica Thule Chariot Sport1 - spe yellow
  vključno z DDV 1.334,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 1.274,99 € (+5%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 1.399,99 € (-4%)

  Seznam želja

 10. -3%
  Kolesarska prikolica Thule Chariot Sport1 - midnight black
  Kolesarska prikolica Thule Chariot Sport1 - midnight black
  vključno z DDV 1.349,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 1.289,99 € (+5%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 1.399,99 € (-3%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

10 Izdelki

Počisti

Otroška kolesarska prikolica je odlična izbira za aktivne starše

Če imate radi dejavnosti na prostem in se želite z najmlajšimi otroki ukvarjati s športom, bo prikolica za kolo za otroke najboljša izbira. To je odlična rešitev tako za daljša kot krajša potovanja. V kolesarskem vozičku imajo otroci poleg ustrezne varnosti tudi visoko potovalno udobje. Ustrezno profilirani sedeži, mehki varnostni pasovi ter zaščita pred dežjem in zračnim navalom zagotavljajo optimalne pogoje za potovanje. Zaradi udobne kolesarske prikolice bodo otroci med vožnjo lahko večkrat zadremali. Pomembno je, da lahko večina prikolic znanih proizvajalcev opravlja dodatne funkcije. Na sprednji del le pritrdite dodatno kolo in prikolico spremenite v otroški voziček To je odlična rešitev za tek ali sprehod po terenu, ki vam bo omogočil, da z otroki odkrivate nove poti. Za ljubitelje smučanja bo možnost pritrditve smuči na prikolico velika prednost S posebnim kompletom vlečnih kljuk lahko to prikolico na snegu vlečete s tekaškimi smučmi. Zahvaljujoč temu bo kolesarski voziček za otroka nakup ne le za poletno sezono, temveč za vse leto To je odlična novica za vse aktivne starše!

Prikolice priznanih proizvajalcev so na kolo najpogosteje pritrjene na dva načina. Najbolj priljubljen med njimi je poseben adapter, nameščen na os zadnjega kolesa. Ta omogoča hitro in učinkovito pritrditev in odstranitev prikolice. Gre za zelo priročno rešitev, ki omogoča hiter izlet z otroki v vozičku, pa tudi za hitrejši trening brez prikolice. Namestitev adapterjev na dve kolesi bo omogočila tudi hitro zamenjavo osebe, ki med izletom vleče otroke. Manj pogosta rešitev je adapter, nameščen na sedežno oporo ali okvir kolesa.

Kaj je vredno izbrati kolesarsko prikolico blagovne znamke za otroka?

Čeprav so si vse kolesarske prikolice od daleč zelo podobne, lahko po podrobnejšem pregledu različnih modelov opazite pomembne razlike. Samo proizvajalci, ki so specializirani za otroške kolesarske vozičke, lahko ponudijo izdelek najvišje kakovosti. Prva prednost otroških kolesarskih prikolic blagovnih znamk je njihova prefinjena zasnova Vse je pripravljeno tako, da ne zagotavlja le ustrezne trdnosti za določen tovor, temveč je tudi funkcionalno. Dobra otroška kolesarska prikolica za kolo se mora enostavno zložiti, ko jo želimo na primer prepeljati z avtomobilom. Možnost hitrega razstavljanja koles ali zlaganja vlečne kljuke in konstrukcije prikolice mora biti intuitivna in jo mora zlahka opraviti ena oseba. Vse to seveda ne bi bilo mogoče brez uporabe najkakovostnejših materialov. Lahki aluminij in visoko trdna plastika sta po eni strani lahka, po drugi strani pa zelo vzdržljiva. Zahvaljujoč temu boste lahko kolesarsko prikolico brezhibno uporabljali več sezon.

Vrhunski modeli znanih proizvajalcev kolesarskih prikolic so opremljeni s sistemom za blaženje udarcev. Ti so še posebej uporabni, ko se z otroki oddaljite od asfaltiranih cest. Dodatno blaženje udarcev bo otrokom zagotovilo večje udobje med potovanjem in znatno zmanjšalo utrujenost med daljšimi potovanji. Vsefunkcionalni otroški kolesarski vozički, ki funkcionirajo tudi kot prikolica za kolo in jogger voziček, so pogosto opremljeni tudi z izjemno učinkovitimi kolutnimi zavorami. Z njimi boste lahko med tekom po strmejšem terenu voziček upočasnili.

Kolesarske vozičke za otroke boste kupili pri 8a.si

V naši ponudbi so na voljo le najvišje kakovosti kolesarske prikolice za otroke, ki so kot nalašč za različne poti. Prefinjene konstrukcije zagotavljajo enostavno upravljanje in visoko udobje za otroke. Večina modelov je opremljena s praktičnimi mrežastimi pokrovi za zaščito pred insekti med vožnjo. Na voljo je tudi nadstrešek za zaščito pred dežjem v primeru slabega vremena. Odlično se obnese tudi pri močni sončni svetlobi, saj otrokom zagotavlja nekaj sence. Spredaj lahko poleg mreže proti komarjem spustite prozorno okno, ki ščiti pred vetrom v hladnejših dneh. Dobra kolesarska prikolica za otroke ima tudi dodaten prostor za prtljago Vanj lahko spravimo vse potrebne drobne predmete za otroka, vključno z igračami, hrano in pijačo. Otroška kolesarska prikolica je odlična izbira tako za malčke, ki še ne morejo uporabljati kolesarskih sedežev, kot za nekoliko večje otroke, ki jim bo zagotovila udobje med daljšimi potovanji.