top

Kolesarski rokavi

Kolesarske rokavice so kot nalašč za prehodne letne čase. Ko se ohladi, si jih lahko hitro nadenete in snamete, ko se pokaže sonce. Kolesarske ogrevalne majice so dober pripomoček za cestne in gorske kolesarje.
View as Grid List

2 Izdelki

na stran
View as Grid List

2 Izdelki

Počisti

Kolesarske blazine za roke - praktičen pripomoček

Kolesarite vse leto in se ne morete odločiti, kaj obleči v prehodnih letnih časih? Kolesarske rokavice bodo to težavo rešile v številnih primerih. To je najlažji način za zaščito vaših rok pred hitrim prehladom. Zaradi majhne velikosti lahko kolesarske grelce za roke preprosto pospravite v enega od zadnjih žepov kolesarske majice ali nahrbtnika. Ko se ohladi, si jih lahko oblečete le v trenutku. Poteg, ko se ogrejete, je še bolj obvladljiv; ko postanete spretni, se vam ni treba ustaviti. Kolesarski grelci rok se dobro obnesejo kot dodatek k telovniku brez zračnic. Takšen komplet ohranja visoko stopnjo vsestranskosti v prehodnih letnih časih, hkrati pa tehta malo in je zelo kompakten.

Nakup kolesarskih rokavcev na spletu na 8a.si

Večina kolesarskih rokavnikov je izdelana iz zelo prožnih materialov. To je zato, ker morajo ohraniti maksimalno prileganje, da ne zdrsnejo, hkrati pa ne smejo pretirano pritiskati na roke. Silikonski potisk, ki se nanese na notranjo stran zgornjega roba, lahko zagotovi dodatno zaščito pred premikanjem grelcev rok. Sintetične tkanine, ki se uporabljajo pri grelcih rok, takoj odvajajo vlago, zaradi česar celotna zadeva optimalno deluje s tehničnimi oblačili. Kolesarski grelci za roke so odlični za kolesarjenje, lahko pa jih uporabljate tudi pri številnih drugih dejavnostih, kot so pohodništvo, tek ali druge oblike aktivnega turizma.