top

Masters

Masters je priznan proizvajalec palic. Treking palice te blagovne znamke so klasika med opremo za odprave. Odlična izdelava in vzdržljivi materiali so lastnosti, zaradi katerih so palice te blagovne znamke postale tako priljubljene.
View as Grid List

6 Izdelki

 1. -35%
  Aluminijeve palice Masters Trekking Pole Summit Light - blue
  Aluminijeve palice Masters Trekking Pole Summit Light - blue
  vključno z DDV 41,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 46,49 € (-9%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 64,99 € (-35%)

  Seznam želja

 2. -33%
  Pohodniške palice Masters Trekking Pole Eiger Calu
  Pohodniške palice Masters Trekking Pole Eiger Calu
  vključno z DDV 66,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 70,49 € (-4%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 99,99 € (-33%)

  Seznam želja

 3. -35%
  Aluminijeve palice Masters Summit Light - green
  Aluminijeve palice Masters Summit Light - green
  vključno z DDV 41,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 44,99 € (-6%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 64,99 € (-35%)

  Seznam želja

 4. -35%
  Pohodniške palice Masters Summit Light Calu - black/sky blue
  Pohodniške palice Masters Summit Light Calu - black/sky blue
  vključno z DDV 50,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 54,99 € (-8%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 77,99 € (-35%)

  Seznam želja

 5. -32%
  Pohodniške palice Masters Dolomiti - black/green
  Pohodniške palice Masters Dolomiti - black/green
  vključno z DDV 56,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 59,99 € (-5%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 84,99 € (-32%)

  Seznam želja

 6. -34%
  Pohodniške palice Masters Eiger - black/green
  Pohodniške palice Masters Eiger - black/green
  vključno z DDV 56,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 60,99 € (-7%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 85,99 € (-34%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

6 Izdelki

Počisti

Masters - palice vrhunske kakovosti

Ta italijanska blagovna znamka ima zelo bogato zgodovino, povezano s proizvodnjo smučarskih palic. Že od ustanovitve leta 1977 so bili glavni izdelki podjetja dodatki in pribor za športne palice, kmalu pa tudi palice. Prva, precej skromna kolekcija Masters je bila predstavljena na sejmu ISPO v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. V naslednjih letih je podjetje začelo prejemati naročila za vedno več drogov. Zaradi njihove visoke kakovosti so postali prednostna izbira pred konkurenčnimi izdelki. Sprva so bile smučarske palice glavni proizvodni program blagovne znamke. Ker se je svet na prostem spremenil in so se palice začele uporabljati v povsem novih dejavnostih, se je dopolnila tudi ponudba italijanskega proizvajalca. Leta 1994 so zbirki Masters dodali pohodne palice, ki so še danes pomemben del ponudbe. To so močni modeli, ki so primerni tako za lažje pohode kot tudi za najzahtevnejše odprave. Leta 2002 se pojavi serija palic za nordijsko hojo, s čimer italijanski proizvajalec ponudi izbor palic za skoraj vsak šport.

Masters brand technologies

Visoka kakovost in vzdržljivost palic italijanskega proizvajalca je predvsem posledica uporabe najboljših materialov. Od ustanovitve je podjetje na trgu aluminija dosegalo odlične rezultate z izbiro pravih zlitin in proizvodnih metod. To je omogočilo izdelavo modelov, ki so izjemno lahki, a hkrati togi in robustni. Vendar podjetje nenehno išče boljše in sodobnejše rešitve. Zato je družba Masters leta 2011 sklenila partnerstvo s korejskim proizvajalcem ogljikovih vlaken. Izjemno lahke karbonske palice so bile sprejete z velikim navdušenjem in so še danes vrhunski modeli te blagovne znamke. Pri pohodniških palicah so izredno pomembni tudi sistemi za zaklepanje. Italijanski proizvajalec uporablja nekatere najboljše rešitve - notranji zaviti sistem Super Blocking System ali zunanje ključavnice Clamper. Vsi ti elementi skupaj tvorijo fantastično celoto, ki se odlično obnese na progah in smučiščih.

Treking palice Masters so ustrezno prilagojeni modeli

V ponudbi te italijanske blagovne znamke bo vsak uporabnik našel model, ki bo optimalno prilagojen njegovim potrebam. Osnovne pohodne palice so idealne za začetnike. Klasični modeli so izdelani iz aluminija, ki zagotavlja zelo dobro vzdržljivost in zanesljivost med pohodništvom. Za tiste, ki jim je najpomembnejša teža, so na voljo ultra lahke karbonske palice Masters. Odlikuje jih velika togost ob minimalni teži. So dobra izbira za najbolj izkušene uporabnike. Karbonske strukture so pogosto primerne tudi za tekaške palice. Modeli za turno kolesarjenje pa so opremljeni z blažilnikom udarcev. Opremljeni z njim bodo palice še posebej uporabne pri potovanju z velikim nahrbtnikom, saj dobro zajamejo vse udarce. Zaradi zmanjšanja vibracij se vaše roke in zapestja ne bodo tako hitro utrudili niti med daljšim pohodom, udobje palic pa bo na najvišji ravni.

Vse palice Masters odlikuje tudi zanesljiv sistem zaklepanja. Odvisno od modela se palice lahko zvijajo z mehanizmom, nameščenim v notranjosti, ali z objemkami, nameščenimi na zunanji strani. Zaradi prvega so palice intuitivne za uporabo in tanjše. Slednje zagotavlja večjo zanesljivost v težkih razmerah, zlasti pozimi. Obe rešitvi sta uporabljeni v številnih modelih, tako da je mogoče dolžino drogov enostavno prilagoditi trenutnim potrebam uporabnika. Ta možnost je bistvenega pomena pri gibanju po goratem terenu. Konec koncev mora biti dolžina palic različna na vzponu, med spustom ali pri premagovanju pobočja.

Italijanska kakovost in odličen dizajn

Treking palice Masters so ves čas izdelane v Italiji, zaradi česar se znamka ponaša z najvišjo kakovostjo izdelave in največjo pozornostjo do vseh podrobnosti. Izbrane palice so opremljene s plutovinastimi ročaji, ki se odlično obnesejo tudi v vročem poletju. Optimalno profilirana oblika zagotavlja udobje med večkilometrskimi pohodi in zagotavlja udobno oporo ves čas. Tudi nastavljivi trakovi niso nepomembni. Večja širina zagotavlja, da se ne stiskajo, njihovo dolžino pa lahko preprosto prilagodite svojim potrebam. Blagovna znamka Masters je zagotovilo za vzdržljivost in popolno funkcionalnost. Ne glede na to, ali izberete pohodniške palice, palice za nordijsko hojo ali smučarske palice, ste lahko prepričani o visoki kakovosti izdelave.

Masters - priljubljene kategorije

Trekking palice Masters Aluminijaste palice Masters