top

Moška pokrivala

Moška naglavna pokrivala za vsako sezono so funkcionalen dodatek k vsaki obleki. Pozimi bodo odlično zaščitila glavo pred hitrim ohladitvijo, poleti pa jo bodo učinkovito ščitila pred ostrim soncem.
View as Grid List

975 Izdelki

 1. -10%
  Termo kapa Thermowave Merino Cap - camo dazzle

  Seznam želja

 2. -16%
  Zimska kapa Stance OG Pom Beanie - black/white

  Seznam želja

 3. -15%
  Zimska kapa Stance Kama Merino Wool Beanie - black

  Seznam želja

 4. -16%
  Zimska kapa Stance OG Pom Beanie - camo

  Seznam želja

 5. -12%
  Zimska kapa POC Pompom Beanie - uranium black

  Seznam želja

 6. -12%
  Podkapa Mons Royale Decade Merino Fleece Hood

  Seznam želja

 7. -10%
  Kape The North Face Salty Bae Beanie - tnf black

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

975 Izdelki

Počisti

Različna pohodniška in športna naglavna oblačila za moške

Zadostna zaščita toplotnega udobja glave je bistvenega pomena pri vseh dejavnostih na prostem. Ne glede na to, ali se ukvarjate s športom ali preprosto hodite po gorski poti, mora biti zaščita glave najpomembnejša. V poletni vročini se namreč zlahka pregrejete, zaradi česar lahko tvegate možgansko kap. Pozimi sta nevarna podhladitev in omrzline. Po drugi strani pa bo v prehodnih letnih časih veter še posebej nadležen. Naša ponudba vključuje moška naglavna oblačila za vse vrste vremena in letnih časov. Od hudega mraza, jesenskih nalivov do poletne vročine. Klobuki, naglavni trakovi, kape in balaklave vrhunskih blagovnih znamk za aktivnosti na prostem bodo poskrbeli za udobje in visoko funkcionalnost na prostem.

Moška zimska naglavna pokrivala, idealna za smučanje in plezanje

Ko vas vreme ne spodbuja, da bi zapustili hišo, se mu lahko zoperstavite z nošenjem zimskih klobukov. Takrat se ne boste ustrašili nizkih temperatur ali snežnih padavin. Moške kape, ki jih ponujamo, so bile oblikovane za aktivne ljudi, zato so poleg tega, da so videti odlično, tudi tople, večina pa opravlja tudi dodatno funkcijo, saj odvajajo vlago od telesa! Naj gre za modele s sintetičnim trakom na čelu ali za precej tanke, izdelane iz tehničnih vlaken ali volne merino - uspešno jih lahko nosite med fizično aktivnostjo. Moška termoaktivna naglavna pokrivala, ki jih ponujamo, so izdelana iz najkakovostnejših materialov, ki ščitijo vaše občutljivo lasišče pred ohladitvijo, pa tudi pred pregrevanjem. Naše rokavice, kape in večnamenski šali so nepogrešljivi kosi oblačil, ki se uporabljajo v najhladnejšem delu leta.

Moške baseballske kape so odlična izbira tako za pot kot za vsakodnevno nošenje

Popularna moška pokrivala poleti so predvsem bejzbolske kape, ki so primerne za zelo visoke temperature. Vašo glavo in oči bodo zaščitile pred prekomerno sončno svetlobo in hitro odvajale vlago s kože. V najbolj vročih predelih Zemlje je obvezna oprema kapa z zaščito vratu. Izjemno lahki in pakljivi modeli so odlični za potovanja v tropska območja, pa tudi na močno osvetljene gorske poti. Njihovi prilagodljivi materiali se bodo zlahka prilegali skoraj vsem pohodniškim nahrbtnikom, tako da jih boste ob oblačnem vremenu zlahka pospravili. Izjemno široka paleta modelov in barv bo vsem aktivnim ljudem omogočila, da izberejo moška naglavna oblačila, ki so najbolj primerna za dejavnost in letni čas. Grafike in logotipi najbolj znanih proizvajalcev, ki so nameščeni na kapah, vam omogočajo, da del svoje strasti do gora prenesete v vsakdanje življenje.

Moška naglavna pokrivala blagovne znamke, ki so na voljo pri 8a.si, niso le kape

Modeli, ki jih ponujamo, ne vključujejo le klasičnih bejzbolskih kap za poletje in zimo, temveč tudi druge vrste pokrival za moške. Zložljive kape vam bodo zagotovo prišle prav na poletnih potovanjih. Ti modeli so udobni za potovanje, hkrati pa zagotavljajo odlično zaščito pred ostrim soncem. Za zimske športe pa so izjemno priljubljene tanke balaklave, ki jih lahko nosite pod čelado - nudijo osnovno toplotno izolacijo in zagotavljajo visoko raven udobja. Tudi športni naglavni trakovi so izjemno priljubljena moška naglavna oblačila, zlasti v prehodnih letnih časih. Odlična izbira bodo za tek ali pohodništvo po gorskih poteh. Odlično združujejo zaščito ušes in sinusov pred mrazom, hkrati pa zelo učinkovito odvajajo vlago.