top

Moške merino majice

Moške majice merino so maksimalno udobje in fantastične lastnosti volne v enem izdelku. Majice iz volne merino so odlična izbira tako za aktivnosti na prostem kot za vsakodnevne dejavnosti.
View as Grid List

110 Izdelki

  1. -42%
    Moška majica Houdini Activist Tee - cork

    Seznam želja

  2. -28%
    Majica s potiskom Maloja Kalmberg - moonless multi

    Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

110 Izdelki

Počisti

Moške majice iz merina so vse bolj priljubljene.

Oblačila iz volne merino so vse bolj priljubljena med ljubitelji aktivnosti na prostem in v gorah. Zaradi odličnih lastnosti in visokega udobja pri nošenju pogosto nadomesti tehnična oblačila pri dejavnostih, ki ne zahtevajo največjih naporov. Prav tako je odlična alternativa bombažu za vsakodnevno uporabo. Moške majice iz merina so na voljo v različnih barvah in številnih krojih. Ohlapnejše majice za več udobja in bolj krojeni modeli se bodo odlično obnesli na potovanjih. Za ljubitelje klasike so proizvajalci pripravili enobarvne majice. Svoje bodo našli tudi vsi tisti, ki iščejo zanimive grafike z gorskimi in ekološkimi motivi.

Moške majice iz merino volne - značilnosti

Moške majice iz merina imajo svoje edinstvene lastnosti zaradi materiala, iz katerega so izdelane. Zakaj je volna merino tako priljubljena pri oblačilih za na prostem? Zaradi dejstva, da ima edinstvene lastnosti, po katerih se razlikuje od naravnega bombaža in sintetičnih vlaken, ki se uporabljajo v športnih oblačilih. Najpomembnejše med njimi so njene termoregulacijske sposobnosti, zaradi katerih se odlično obnese v različnih vremenskih razmerah. V hladnejših dneh učinkovito varuje pred hitrim ohlajanjem telesa, v vročini pa ščiti pred lahkim pregrevanjem. Moške majice iz merina se sušijo hitreje kot tradicionalni bombaž, zato so tudi po navlaženju bolj pripravljene na nadaljnja potovanja. Merino volna ima tudi naravne lastnosti, ki ovirajo razvoj bakterij, kar pomeni učinkovitejšo zaščito pred hitrim nastankom neprijetnih vonjav. Ta lastnost je odlična za daljša potovanja in izlete. Merino volna je tudi zelo prijetna na otip. Njena nežna vlakna zagotavljajo zelo visoko raven udobja skozi celotno življenjsko dobo.

Moške majice merino - trgovina 8a.si

Nudimo vam široko paleto majic iz merino volne vodilnih blagovnih znamk. Odlikujeta jih visoka kakovost materiala in odlična izvedba. Moške majice Icebreaker ali Smartwool so vodilni svetovni proizvajalci oblačil iz merino volne za uporabo v naravi.