top

Moške rute in visoki šali

Moške rute in večnamenski šali fantastično ščitijo vrat in glavo pred podhladitvijo in soncem. So funkcionalni dodatki za pohodniška in športna oblačila, ki zagotavljajo optimalno toplotno učinkovitost v spremenljivih vremenskih razmerah.
View as Grid List

305 Izdelki

  1. -17%
    Šal za vrat Buff Polar Neckwarmer - dark navy

    Seznam želja

  2. -16%
    Večnamenska ruta Buff Polar - haera mauve

    Seznam želja

na stran
View as Grid List

305 Izdelki

Počisti

Moške rute in večnamenski šali - za potovanja in vsak dan

Časi, ko so bili klobuki in šali edina možnost zaščite pred nadležnim mrazom ali žgočim soncem, so za vedno minili. Danes lahko izbiramo med veliko več vrstami pokrival za glavo in toplotnih ščitnikov za vrat kot kdaj koli prej. Praktične moške rute in večnamenski šali so zelo priljubljeni ne le med športniki ali turisti, temveč tudi med moškimi, ki jih uporabljajo vsak dan. To je le eleganten dodatek k vaši obleki, ki bo popoln za vsako priložnost. V naši ponudbi boste našli tako bandane in večnamenske šale z umirjenimi barvami ali značilno pleteno strukturo kot tudi sodobne športne modele, ki se odlično prilegajo najnovejšim trendom na trgu športnih in gorskih oblačil. Vendar je skupna značilnost vseh moških bandan in večnamenskih šalov v naši ponudbi udobje pri uporabi. Zaradi uporabljenih materialov, elastičnosti in popolne izdelave se odlično obnesejo v najzahtevnejših razmerah in so vedno kos nalogi.

Moške pohodniške in športne rute

Med ljubitelji dejavnosti na prostem so izjemno priljubljene funkcionalne bandane, ki so v obliki zelo dolgega cevastega šala. Izdelane so iz zelo elastičnega materiala, ki omogoča uporabo na številne načine. Ker niso preprosta pokrivala za vrat. Lahko se spremenijo v udobno kapo, naglavni trak ali celo smučarsko masko. Zaradi te vsestranskosti so postali del oblačil skoraj vsakega turista ali športnika. Najlažji modeli, izdelani iz razmeroma tankih materialov, so kot nalašč za poletje. To je dobra zaščita glave ali vratu pred pekočimi sončnimi žarki v brezoblačnem vremenu. Uporaba materialov z UV-filtri učinkovito ustavi škodljivo sevanje. Po preoblikovanju v naglavni trak lahko moške rute fantastično ščitijo pred znojem, ki se zliva do oči. V zimskem obdobju so med aktivnimi moškimi najbolj priljubljeni flis in vetrovni šali. Pogosto se uporabljajo kot moški šali za cev, da ščitijo vrat pred mrazom, vendar imajo še veliko drugih možnosti uporabe. Lahko si jih nataknete čez nos, tako da vam bodo služili kot maska v primeru poslabšanja vremenskih razmer.

Moški šali za nizke temperature

Moški šali s cevjo niso tako vsestranski kot bandane, vendar so prav tako zelo priljubljeni. Ker odlično nadomeščajo klasične šale. Ni jih treba zavezovati ali ovijati okoli vratu. Elastični cevasti šal preprosto potegnete skozi glavo in zaščita pred mrazom je tu. Širok izbor vzorcev in debelin cevastih šalov vam bo omogočil, da izberete tistega, ki bo kot nalašč za vaše dejavnosti. Med ljubitelji gorskega pohodništva pri nižjih temperaturah so najbolj nestrpno izbrani modeli iz zanesljivega flisa. Ponujajo odlično toplotno izolacijo pri nizki teži in odlično zračnost. To sta izjemno pomembni lastnosti med premagovanjem zasneženih poti. Moški pleteni cevasti šali, ki so v tradicionalnem slogu, so nestrpno izbrani za uporabo v mestu in na turističnih sprehodih.

Moške rute in večnamenski šali v trgovini 8a.si

Na voljo imamo široko paleto najboljših blagovnih znamk za zunanjo uporabo, ki izdelujejo moške bandane in večnamenske šale. Med njimi ni mogla manjkati blagovna znamka Buff, ki je po vsem svetu popularizirala večnamenska vratna oblačila. Izdelki te blagovne znamke so še vedno zelo priljubljeni med najzahtevnejšimi ljubitelji športa in aktivnosti na prostem. Poleg tega so v naši ponudbi odlične bandane in večnamenski šali številnih drugih blagovnih znamk, ki proizvajajo gorska in tekaška oblačila, ki se bodo odlično izkazala v težkih razmerah. Ne glede na to, ali se odpravljate na izlet sredi poletja ali v mrzli zimi, boste v naši ponudbi zagotovo našli ustrezne moške bandane in večnamenske šale, ki vam bodo zagotovili maksimalno toplotno udobje in priročnost. To je optimalna izbira za pohodništvo, potovanja, gorske dejavnosti in tudi za vsak dan.