top

Moški outdoor čevlji

Moški čevlji za na prostem so kot nalašč za poti in poti na prostem. Zagotavlja odličen oprijem in največje udobje med potovanji na dolge razdalje.
View as Grid List

204 Izdelki

 1. -10%
  Outdoor čevlji On Running Cloud X 3 - hunter/black

  Seznam želja

 2. -20%
  Outdoor čevlji Merrell Vapor Glove 6 LTR - sea

  Seznam želja

 3. -20%
  Outdoor čevlji Merrell Vapor Glove 6 LTR - black

  Seznam želja

 4. -27%
  Outdoor čevlji Lomer Maipos Suede MTX - boulevard/woody

  Seznam želja

 5. -25%
  Outdoor čevlji Lomer Bio Naturale Low MTX - antra/laguna

  Seznam želja

 6. -25%
  Outdoor čevlji Lomer Bio Naturale Low MTX - soleil

  Seznam želja

 7. -22%
  Outdoor čevlji Lomer Spider Mid Ultra MTX - sky

  Seznam želja

 8. -23%
  Outdoor čevlji Keen WK400 - austern/red carpet

  Seznam želja

 9. -23%
  Moški čevlji Keen WK400 - keen yellow/black

  Seznam želja

 10. -24%
  Outdoor čevlji ZeroC Helsfyr GTX M - olive/charcoal

  Seznam želja

 11. -24%
  Outdoor čevlji ZeroC City Hopper Low 1 GTX - olive/khaki

  Seznam želja

 12. -24%
  Outdoor čevlji ZeroC Helsfyr GTX M - navy/grey

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

204 Izdelki

Počisti

Moški čevlji za na prostem

Moški čevlji za na prostem, zasnovani posebej za udobna potovanja na prostem, bodo izpolnili pričakovanja vseh moških ljubiteljev pohodov in pohodov po raznovrstnih poteh. Odlični so tudi za preživljanje prostega časa v naravi. Outdoor čevlje odlikujejo ojačana konstrukcija in podplati za poti, ki so kot nalašč za različne vrste terenov. Modeli za moške se odlično prilegajo moškim stopalom, saj nudijo potreben prostor. Čevlji za na prostem odlično združujejo sodoben dizajn in visoko udobje pri uporabi.

Posvečeno različnim dejavnostim - moški čevlji za na prostem

Obutev, ki jo ponujamo, je izredno vsestranska skupina. Planinska obutev za profesionalce vsekakor izstopa iz množice med drugimi modeli. Odlično se obnese pri vzponih na najvišje vrhove, saj ohranja optimalne lastnosti delovanja tudi v ekstremnih razmerah. Turisti pogosto izberejo pohodniško obutev, ki nudi odlično oporo gležnju in omogoča pohode na dolge razdalje s težkim nahrbtnikom. So idealna izbira za ljubitelje pohodništva. Lažji moški čevlji za na prostem so kot nalašč za krajše pohode. Ponujajo povečano prezračevanje in nadpovprečno blaženje. Med obutev za gibanje na prostem spadajo tudi čevlji za tek po poteh in čevlji za pristop. Prvi olajšajo hiter tek po gorskih poteh, drugi pa nudijo natančnost, ki je potrebna na zahtevnih gorskih poteh. Ne glede na to, katero obutev za gibanje na prostem izberete, ste lahko prepričani, da boste dobili visoko raven udobja in odličen slog, če se odločite za vrhunske blagovne znamke.

Polna izbira barv in modelov - moški čevlji za na prostem v trgovini 8a.si

Naša ponudba vključuje veliko različnih čevljev za na prostem, ki ustrezajo okusu različnih uporabnikov. Med razpoložljivimi modeli bodo tako moški ljubitelji ekstremnih prostočasnih dejavnosti na gorskih poteh kot tudi ljubitelji pustolovskih kampiranj našli popolno obliko čevljev. Ne glede na to, kje preživljate čas na prostem, boste v naši ponudbi našli prave moške čevlje za na prostem, ki bodo zagotovili največje udobje in popolno prileganje stopalu. Najboljše blagovne znamke, kot so Merrel, Salomon, Columbia, Salewa, The North Face in še veliko drugih so zagotovilo za visoko kakovost izdelave in zanesljivost.