top

Nahrbtniki MTB

Nahrbtniki za MTB so funkcionalen dodatek k opremi vsakega navdušenca nad gorskim kolesom. Odličen je za krajša in daljša potovanja. V ponudbi so nahrbtniki za kolesa MTB različnih prostornin.
View as Grid List

125 Izdelki

 1. -21%
  Nahrbtnik z mehom za vodo CamelBak Lobo 9 2L - black

  Seznam želja

 2. -11%
  Kolesarski nahrbtnik Evoc Ride 16 - multicolour

  Seznam želja

 3. -12%
  Kolesarski nahrbtnik Evoc E-Ride 12 - stone/petrol

  Seznam želja

 4. -12%
  Kolesarski nahrbtnik Evoc Ride 8 - ocean

  Seznam želja

 5. -20%
  Kolesarski nahrbtnik Osprey Escapist 25 - postal blue

  Seznam želja

 6. -22%
  Kolesarski nahrbtnik Osprey Escapist 20 - black

  Seznam želja

 7. -20%
  Kolesarski nahrbtnik Osprey Syncro 12 - coal grey

  Seznam želja

 8. -22%
  Kolesarski nahrbtnik Osprey Syncro 5 - black

  Seznam želja

 9. -20%
  Kolesarski nahrbtnik Osprey Syncro 12 - black

  Seznam želja

 10. -20%
  Kolesarski nahrbtnik Osprey Siskin 12 - postal blue

  Seznam želja

 11. -13%
  Kolesarski nahrbtnik Evoc Neo 16 - carbon grey

  Seznam želja

 12. -13%
  Enduro nahrbtnik Deuter Race 8 - deepsea/jade

  Seznam želja

 13. -17%
  Kolesarski nahrbtnik Deuter Race 12 - turmeric/ivy

  Seznam želja

 14. -16%
  Nahrbtnik za kolesarjenje Deuter Race 8 - turmeric/ivy

  Seznam želja

 15. -17%
  Kolesarski nahrbtnik Deuter Race Air 10 - atlantic/ink

  Seznam želja

 16. -17%
  Enduro nahrbtnik Deuter Race 12 - black

  Seznam želja

 17. -17%
  Enduro nahrbtnik Deuter Race Air 10 - black

  Seznam želja

 18. -13%
  Kolesarski nahrbtnik Evoc Explorer Pro 26 - heather gold

  Seznam želja

 19. -10%
  Ženski nahrbtnik Gregory Sula 16 H2O - antigua green

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

125 Izdelki

Počisti

MTB nahrbtniki za krajša in daljša potovanja

Kolesarski nahrbtniki za MTB vključujejo modele z različnimi zmogljivostmi. Najmanjši, le nekajlitrski, so neverjetni za krajša potovanja, ko potrebujete torbo za vodo in osnovno orodje. Ta minimalistični nahrbtnik MTB se dobro obnese tudi na amaterskih kolesarskih tekmovanjih ali maratonih. Večji modeli so bili razviti za enodnevne ali celo vikend izlete v gore. Če pričakujete zahtevnejše spuste, bodo zlahka namestili kolesarske podloge. Ob spremenljivem vremenu lahko zlahka zapakirate toplejšo majico, dežno jakno ali dolge hlače. Nedvomno bo ostalo še veliko prostora za hrano, termosko s toplimi napitki in številne druge drobne predmete. Nahrbtniki za MTB so edini način, da svojo prtljago odnesete na najzahtevnejše gorske ceste in poti. Prtljažniki so navadno preveliki, torbe, pritrjene pod sedlo ali na okvir, pa na najzahtevnejših odsekih poti ne bodo zagotavljale ustrezne stabilnosti.

Kateri nahrbtnik za MTB kolo izbrati?

Pri izbiri nahrbtnika za gorsko kolo je treba upoštevati več elementov. Najpomembnejši med njimi je zagotovo nosilni sistem, ki bo zagotovil visoko stabilnost prtljage. Večji modeli morajo imeti podaljšani pas za boke, da se nahrbtnik med dinamičnimi spusti ne premakne. Bistveni so tudi kompresijski trakovi, da se celoten nahrbtnik lahko spravi v prtljago. Zaradi njih se ne bo nič premaknilo, tudi če je nahrbtnik le delno napolnjen s prtljago. Pri uporabi nahrbtnikov MTB nas lahko pogosto odreže drevo, ki raste tik ob poti, ali štrleče skale. Zato so zelo pomembni materiali, iz katerih je nahrbtnik izdelan. Le močne tkanine bodo omogočile dolgo in nemoteno uporabo na številnih izletih. Praktičen dodatek je tudi skrita mreža za čelado. Če na primer s kolesom prispete na izhodišče z vlakom ali če vas čaka dolg vzpon, je pripenjanje čelade na nahrbtnik zelo udobno. Koristna je tudi v vročih dneh, ko lahko neprevetreni sunki zraka močno segrejejo glavo. Omeniti velja tudi organizacijo žepov. Primerni nahrbtniki za kolesa MTB imajo pogosto ločen žep za orodje, da ga lahko v primeru okvare hitro najdete. Zunanji mrežasti žepi so odlični tudi za zračenje prepotene majice ali dresa. Če se odločite za nahrbtnik MTB blagovne znamke, namenjen gorskemu kolesarjenju, ste lahko prepričani, da je opremljen z najpomembnejšimi od zgoraj navedenih elementov.

Nakup MTB nahrbtnikov blagovne znamke na spletu na 8a.si

Na voljo imamo široko paleto nahrbtnikov za gorska kolesa, ki so kot nalašč za ture, tekmovanja in treninge. Močne materiale, visokokakovostno izdelavo in najnovejše oblikovalske rešitve bodo cenili tudi najzahtevnejši kolesarji. Ne glede na vaš slog vožnje boste med njimi zagotovo našli model, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja. Tu lahko kupite majhne modele, opremljene z vrečko za vodo, pa tudi večje nahrbtnike MTB, ki so idealni za terenske izlete.