top

Ena od največjih trgovin z outdoor opremo v Evropi

About us background
NAŠE VREDNOTE
STRAST

Znamka 8a je zrasla iz strasti do plezanja in sčasoma razširila svojo zalogo za druge dejavnosti. Med našimi delavci je veliko oseb, ki si ne znajo predstavljati boljšega načina preživljanja prostega časa, kot da spakirajo nahrbtnik in se odpravijo v gore. Nikjer drugje se namreč ne čutimo tako svobodni in izpolnjeni.

Strast je tisto, kar nas najbolj povezuje z našimi strankami. Omogoča nam, da se lahko na poti nasmehnemo drug drugemu, ko se naše poti križajo. In verjetno se bodo križale večkrat.

IZDELEK

V naši ponudbi že je več kot 300 blagovnih znamk, vendar nikoli nismo bili osredotočeni na to, da bi jih hitro imeli 500 ali 1000. Na prvem mestu je vedno kakovost. Za izbiro izdelkov, ki jih ponujamo, in za dodajanje novih proizvajalcev v ponudbo je odgovoren oddelek sestavljen iz resničnih strokovnjakov za outdoor opremo.

Redno preverjamo nove blagovne znamke, da bi imeli kaj za osvajalce osemtisočakov in vikendske turiste. Vendar jih v ponudbo vključujemo šele takrat, ko lahko pritrdilno odgovorimo na vprašanje: ”ali bi jih želeli uporabljati tudi sami?”.

PLANET

Izkoriščamo vse možnosti in vso lepoto, ki nam jih daje Zemlja. Zato se čutimo dolžni, da ji vrnemo prav toliko. Že dlje časa naše pošiljke prejemate v ekoloških kartonskih paketih, ki jih lahko ponovno uporabite. Zalepimo jih s papirnatim trakom, blago v naše trgovine pa dostavljamo z električnim avtom.

Panattoni Park, kjer je naš sedež, ima certifikat BREEAM Excellent, ki potrjuje med drugim prijaznost okolju. Zelo pomembno je za nas, da bi v ponudbi bilo čim več blagovnih znamk, ki imajo podobne vrednote, kot mi jih imamo.

HARMONIJA

Ko smo v službi, se nanj popolnoma osredotočamo. To zagotavlja, da naročeni izdelki v hipu pridejo do vaših vrat. V stacionarnih trgovinah lahko pričakujete strokovne storitve, na naši spletni strani pa brez težav najdete izdelke, ki vas zanimajo.

Skrbimo tudi za ustrezno ravnotežje med delom in zasebnim življenjem. Zelo dobro razumemo, kako je ustrezen počitek pomemben za zdravje telesa in tudi duše. Zato skrbimo, da bi v prostem času pridobili moči - najbolj v tesnem stiku z naravo.

CILJI

Imamo velike sanje, seveda. V svetu outdoor želimo doseči nove vrhove - smo namreč trgovina z gorskim rodovnikom. Prešli smo pot od majhne trgovine v stanovanjski hiši do položaja voditelja Srednjo-Vzhodne Evrope. Od podjetja, ki je zaposlovalo nekaj delavcev, do blagovne znamke, ki je poznana v vse več državah stare celine.

Vendar hkrati v našem DNK-ju imamo zapisano, da bi vse, kar delamo, delali s spoštovanjem do drugega človeka in sveta okoli nas. Še vedno se zavezujemo filozofiji, ki je nas zaznamovala od prvega dne. Stranka je vedno bila, je in bo za nas na prvem mestu.

PODPORA

Naš sedež je manj kot pol ure vožnje od mesta, kjer je na svet prišel eden od največjih alpinistov v zgodovini - Jerzy Kukuczka. Človek, ki je drugi v zgodovini osvojil himalajsko krono in katerega rivalstvo z Reinholdom Messnerjem sledil celi svet. Zato se ne bojimo najbolj drznih sanj.

Namesto da bi z nejevero gledali na najbolj pogumne gorske načrte, se takoj lotimo dela, da bi jih pomagali uresničiti. Naši izdelki so že bili ”udeleženci” številnih izjemno ambicioznih odprav. Na najvišje vrhove vseh celin in v najbolj oddaljena mesta sveta.

Nasze liczby Nasze liczby wersja mobilna