top

Ortovox

Ortovox je eden izmed vodilnih proizvajalcev smučarske in gorske opreme. Slovi po inovativnih lavinskih detektorjih, sondah in snežnih lopatah. Izdelke Ortovox lahko kupite v trgovini 8a.si.
View as Grid List

456 Izdelki

 1. -11%
  Ženski nahrbtnik Ortovox Free Rider 26 S - mountain rose

  Seznam želja

 2. -10%
  Ženska jopica Ortovox Fleece Hoody - autumn leaves

  Seznam želja

 3. -10%
  Moška jopica Ortovox Fleece Hoody - dark pacific

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

456 Izdelki

Počisti

Detektorji, lavinske sonde in lopate Ortovox v trgovini 8a.si

Izdelki, po katerih je znamka postala znana in ki so omogočili njeno hitro rast, so bili lavinski detektorji. Podjetje je še danes eno vodilnih na področju lavinske opreme. Oblikovalci nenehno izboljšujejo in olajšujejo delovanje zaporednih modelov. Sistemi z več antenami omogočajo še natančnejšo lokacijo ljudi, zasutih v plazu, preprostejši meniji pa zagotavljajo intuitivno iskanje. Detektorje lavin Ortovox seveda dopolnjujejo pripomočki, ki so potrebni na zasneženem pobočju - lavinske sonde in snežne lopate. Le ti trije elementi nam dajejo resnično možnost, da najdemo in hitro izpustimo žrtve plazov. Lavinski ABC, tj. detektor, lopata in sonda, so na voljo v kompletih ali ločeno, tako da lahko vsak uporabnik najde prave izdelke za svojo dejavnost.

Ortovoxovi gorski in smučarski nahrbtniki

Ortovoxovi smučarski nahrbtniki so prav tako odlično rešeni. Nosilni sistemi zagotavljajo popolno stabilnost tudi na najbolj strmih pobočjih. Dobro organizirani predali omogočajo hiter dostop do lavinske opreme v nujnih primerih. Poleti pa so na voljo gorski nahrbtniki, ki so idealni za gorske terene. S prostorom za pritrditev vrvi, ledne sekire in druge potrebne opreme se boste lahko učinkovito gibali na vsakem terenu. Poleg nahrbtnikov je v katalogih te blagovne znamke na voljo tudi nujna oprema v obliki dobro pripravljenih kompletov za prvo pomoč. Kompleti za plezanje, smučanje in prvo pomoč v gorah so posebej namenjeni različnim dejavnostim, tako da boste vedno pripravljeni na nujne primere.

Visoka kakovost in ugled med ljubitelji gora

Znamka je zelo dobro poznana predvsem v alpinističnih in padalskih krogih. Specializirani izdelki so namreč zasnovani glede na gorske razmere in zahteve intenzivne uporabe na zahtevnem terenu. Oprema in gorska oblačila tega proizvajalca so popolnoma prilagojena zahtevnim terenom in se odlično obnesejo na gorskih pobočjih. Trgovina 8a.si ponuja širok izbor originalnih izdelkov Ortovox, visoko kakovost in najboljši dizajn med gorsko opremo.

Ortovox - priljubljene kategorije

Ortovox nahrbtniki Ortovox pohodniški nahrbtniki Treking nahrbtniki Ortovox Plezalni nahrbtniki Ortovox Ortovoxove lavinske sonde
Lavinske lopate Ortovox Ortovoxovi lavinski detektorji Ortovoxovi lavinski nahrbtniki Klobuki Ortovox Termalni pokrovčki Ortovox
Ortovox zimske kape Ortovox outlet Ortovox prodaja