top

Otroške kape

Detski klobuki so barviti modeli, ki bodo všeč vsem mladim uporabnikom. V naši ponudbi boste našli tople otroške kape za zimo in poletne modele s ščitnikom.
View as Grid List

25 Izdelki

 1. -16%
  Dekliška kapa Reima Kuviot - cantaloupe orange

  Seznam želja

 2. -9%
  Dekliška kapa Reima Pohjoinen - grey pink

  Seznam želja

 3. -9%
  Kapa za otroke Reima Pohjoinen - navy

  Seznam želja

 4. -16%
  Otroška kapa Reima Kuviot - twilight blue

  Seznam želja

 5. -14%
  Klobuk Buff Play Booney Hat - ilya damask

  Seznam želja

 6. -36%
  Kapa za otroke Buff Baseball Cap - zire military

  Seznam želja

 7. -25%
  Otroška kapa Reima Moomin Flinga - green lake

  Seznam želja

 8. -17%
  Dekliška kapa Reima Moomin Flinga - peach pink

  Seznam želja

 9. -14%
  Klobuk Buff Play Booney Hat - sile light grey

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

25 Izdelki

Počisti

Tople kape za otroke so zagotovilo udobja in topline

Kot starš želite zagotoviti otroku vse, kar je najboljše. Ko ga prvič peljete na pot, ga postavite na smuči ali ga pošljete na prvi zimski tabor, želite biti prepričani, da bodo njegova oblačila na prostem zanesljiva. Otroška kapa bo topla, vendar se med igro na snegu ne bo pregrevala. Topli otroški klobuki, ki jih ponuja trgovina 8a.si, so nastali pod rokami uveljavljenih blagovnih znamk, ki ustvarjajo kolekcije tudi za odrasle. Otroški klobuki so zagotovilo uporabe funkcionalnih materialov odlične kakovosti in popolne izdelave. V takšni kapi bo vaš otrok ustrezno zaščiten pred mrazom. Če želite otroku že od zgodnjega otroštva privzgojiti strast do pohodništva, je vredno razmisliti o tem, da ga opremite z najboljšo gorsko garderobo.

Detski klobuki, ki se obnesejo tako v gorah kot v mestu

Klobuki Ottroke so zelo vsestranski modeli, ki jih bo vaš otrok uporabljal tako med gorskimi aktivnostmi kot na vsakodnevnih sprehodih po mestu ali na splošno v vsakdanjem življenju. V ponudbi so mladinski in otroški modeli, ki niso le prilagojeni otrokom, temveč imajo tudi prijetno in izvirno obliko. Vzorci medvedka, pingvina in ušes iz flisa so le nekateri od primerov, zaradi katerih so otroške kape vizualno privlačne. Po drugi strani pa se funkcionalno ne razlikujejo od modelov za odrasle. To pomeni, da so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki dihajo in imajo visoko toplotno izolativnost.

Z česa so narejene kape za otroke?

Zimne otroške kape imajo odlične toplotnoizolacijske lastnosti. Učinkovito ščitijo otrokovo glavo, ušesa in sinuse pred hladnimi učinki vetra, mraza ali snega, ki padajo z neba. Izdelane so iz sintetičnih ali naravnih vlaken. Obe oblačili zagotavljata odlično zaščito pred mrazom. Vendar kaj je tudi pomembno, zlasti pri otrocih zagotavljajo odlično zračnost. Zaradi tega se izognete pregrevanju in posledičnemu potenju lasišča. Zlasti pri otrocih, ki so nenehno v gibanju.

Ne glede na to, ali so otroške kape izdelane iz naravnih vlaken v obliki volne ali njihove sintetične ustreznice v obliki akrila, obe različici zagotavljata visoko stopnjo standardne uporabe. So izjemno udobni in prilagodljivi. Ne ščipajo občutljivega lasišča. Ne povzročajo alergijskih reakcij in v nasprotju s tem, kar smo bili vajeni povezovati z volno, "ne grizejo". Otroške kape so prijetne na otip in izjemno funkcionalne. Kot starši boste cenili tudi komplete - kapa in dimnik. Takšna rešitev zagotavlja celovito zaščito pred nizkimi temperaturami, saj poleg glave ščiti tudi vrat.

Katera vrsta kape za otroka za vaše potice?

Pod vidika kakovosti izvedbe vseh modelov so si enakopravni. Zato lahko izbiramo med vzorci in barvami. Te so zelo izvirne in idealno prilagojene otroškemu okusu. Na voljo so tako modeli, ki ustrezajo mestnemu slogu, kot barvne kape, s katerimi bo vaš malček izstopal v množici. To je lahko v zimskih gorskih središčih, kjer je veliko ljudi, velika prednost ;) V tem izboru boste našli kape s pompom in klasične kape. Na voljo so tudi tople balaklave, ki so kot nalašč za izkušene gorske pohodnike ali smučarje. Odlično ščitijo ne le glavo in vrat pred mrazom, temveč tudi lica, nos in usta. Zaradi ravnih šivov jih lahko nosite pod čeladami.

Če so klobuki za otroke, samo ob 8a.si

Tudi pri nas imaš garancijo odlične kakovosti in najvišje stopnje tehnologije. Naši czapki za otroke so nastali na isti proizvodni liniji kot czapki za odrasle. Izdelane so iz enakih zabavnih materialov, ki so prijazni do občutljive otroške kože. Ne povzročajo draženja ali ščipanja. Zelo pomembno je, da otroku zagotavljajo optimalno toplotno udobje. Med dinamično igro, ko se otrok poti, pa tudi med počitkom ali dremežem na prostem, ostane klima ob lasišču prijetno suha. Otroška kapa zagotavlja prijetno toploto, vendar ne povzroča pregrevanja.