top

Pasovi za tek

Tekaški pasovi so alternativa nahrbtniku, saj lahko s seboj vzamete vse, kar potrebujete. Ko si tekaški pas kupite za trening ali tekmovalni tek, boste imeli steklenico vode in energijske prigrizke vedno s seboj.
View as Grid List

35 Izdelki

 1. -9%
  Pas za tek Inov-8 Race Belt - black/green

  Seznam želja

 2. -17%
  Tekaški pas Dynafit React 600 2.0 - dawn/syrah

  Seznam želja

 3. -38%
  Pas za tek Ultimate Direction Utility Belt - black/ocr

  Seznam želja

 4. -30%
  Pas za tek Ultimate Direction UltraBand - onyx

  Seznam želja

 5. -16%
  Torbica za okoli pasu Deuter Shortrail I - black

  Seznam želja

 6. -7%
  Torbica za okoli pasu Deuter Shortrail II - black

  Seznam želja

 7. -15%
  Torbica za okoli pasu Deuter Shortrail III - black

  Seznam želja

 8. -26%
  Tekaški pas Salomon Active Belt - surf the web/ black

  Seznam želja

 9. -10%
  Pas za tek Salomon Adv Skin Belt - black/ebony

  Seznam želja

 10. -25%
  Pas za tek Inov-8 Race Ultra Pro Waist - black/grey

  Seznam želja

 11. -9%
  Tekaški pas Inov-8 Race Elite Waist - black/grey

  Seznam želja

 12. -22%
  Pas za tek Salomon Pulse Belt - goji berry

  Seznam želja

 13. -25%
  Pas za tek Silva Strive Belt - blue

  Seznam želja

 14. -30%
  Pas za tek Ultimate Direction Comfort Belt - telluride

  Seznam želja

 15. -24%
  Pas za tek Salomon Sense Pro Belt - black

  Seznam želja

 16. -30%
  Pas za tek Silva Race 4
  Pas za tek Silva Race 4
  33,99 € 48,99 €

  Seznam želja

 17. -30%
  Pas za tek Silva Free 10
  Pas za tek Silva Free 10
  40,99 € 58,99 €

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

35 Izdelki

Počisti

Tekmovalni pasovi - minimalistična podpora, ki si jo zaslužite

Ko se odpravljate na gorsko vadbo ali tekmujete na dirkah, morate s seboj vzeti nekaj tekaške opreme. Na primer energijsko ploščico, izotonični gel ali pa obvezno plastenko vode. Kot vemo, pa je nošenje nahrbtnika med tekom nesmiselno, zato je jasno, da se tekaški pas izkaže za nepogrešljiv pripomoček. Njegova minimalistična konstrukcija je lahka in ne omejuje vaše mobilnosti, hkrati pa vam omogoča, da brez težav nosite nekaj stvari, ki jih potrebujete. Oblikovalci pri izdelavi tekaškega trebušnega pasu uporabljajo sintetične materiale, kot sta poliester ali poliamid. To pomeni, da celotna konstrukcija ohranja potrebno vzdržljivost, zato jo boste uporabljali še veliko tekaških sezon. Hkrati pa hitro sušeče lastnosti uporabljenih materialov zagotavljajo učinkovito odvajanje odvečne vlage. Izboljša udobje pri gorskih in mestnih vožnjah. Vsak model za boke je tudi prilagodljiv, zato se lahko udobno prilega vašemu telesu.

Tekmovalni pas - odličen za gorsko in mestno uporabo

Ne glede na to, ali tekmujete ali opravljate treninge, je podpora, ki vam jo nudi tekaški pas, neprecenljiva. Vsak model je opremljen z žepi, v katere boste spravili različne bistvene dele vaše tekaške opreme. Proizvajalci, kot so Dynafit, Salomon, Deuter, Silva in The North Face, se dobro zavedajo potreb tekaške skupnosti, zato ustvarjajo konstrukcije, ki so prilagojene različnim dejavnostim. Tako lahko tečete po gorskih poteh, gozdnih stezah in opravljate vsakodnevne mestne treninge. Zaradi vsestranskih konstrukcij tekaških pasov ste neodvisni in pripravljeni na različne situacije. Vrsta tekaške torbe, ki jo predstavlja tekaški pas, je vedno lahek in udoben paket, ki se prilega vaši telesni obliki in ostane stabilen, tudi ko ste v gibanju. Tako vam ni treba skrbeti, da bi zdrsnil, kar bi lahko le zmotilo vaš tempo teka. Tudi tekaški pas, opremljen s plastenko za vodo, kljub obremenitvi z vodo ohranja visoko stabilnost.

Bederni pas za tek - olajša vam dodaten kilometer teka

Za stabilnost jermena sta običajno odgovorni dve rešitvi. Prva je, da se trak lahko zapne z zaponko z nastavljivo dolžino. To pomeni, da lahko tekaški pas udobno prilagodite svoji telesni obliki. Druga konstrukcija, ki jo uporabljajo proizvajalci, je pas, ki se potegne čez boke, tako kot kratke hlače. Je bolj raztegljiv, zato se tesno prilega vašemu telesu. Konstrukcija, ki jo izberete, je odvisna od vrste vaše tekaške dejavnosti. Tekaški pas s plastenko za vodo ima posebno opornico na mestu, kjer je nameščena plastenka. Ta pa celotne konstrukcije ne obremenjuje preveč in dodatno ščiti steklenico za vodo pred izpadom.

Tekmovalni pas s stekleničko za vodo - enostaven dostop do vode v okoliščinah največje telesne dejavnosti

Nekateri modeli pasov omogočajo, da s seboj vzamete plastenko vode ali izotonično pijačo. To je pomembno, saj s tem izgubljate dragoceno energijo, ne glede na to, ali gre za dirko ali vadbo. Tako boste imeli s seboj vedno odmerek osvežilne tekočine, ki vam bo dala moč, da pretečete še dodaten kilometer gorske poti ali mestne poti. Včasih lahko na tekaški pas pripnete tekaške palice ali celo ultralahko vetrovko, ko se vreme poslabša.