top

Plezalna oprema

Plezalna oprema, ki je na voljo pri 8a.si, zagotavlja varnost pri izvajanju tega vznemirljivega športa. Ponujamo vam profesionalno in izjemno lahko opremo za privezovanje za uporabo na stenah, skalah ali v gorah.
View as Grid List

1473 Izdelki

 1. -13%
  Sistem vponk Petzl Spirit Expres 25

  Seznam želja

 2. -10%
  Torba za vrvi 8b+ Stu Rope Bag - anthrazite effect

  Seznam želja

 3. -10%
  Plezalni oprimki Metolius Macros All American

  Seznam želja

 4. -11%
  Plezalni oprimki Metolius Mini Jugs - assorted

  Seznam želja

 5. -11%
  Plezalni oprimki Metolius Modulars - assorted

  Seznam želja

 6. -10%
  Plezalni oprimki Metolius Macro - assorted

  Seznam želja

 7. -10%
  Plezalni oprimki Metolius PU Micros - assorted

  Seznam želja

 8. -10%
  Plezalni oprimki Metolius PU Roof Jug - assorted

  Seznam želja

 9. -14%
  Nerjaveča ploščica Petzl Batinox

  Seznam želja

 10. Vponka Grivel K1N Alpha

  Seznam želja

 11. -10%
  Trening deska Metolius Contact - white/blue swirl

  Seznam želja

 12. -21%
  Vrtljivi vmesni element Petzl Swivel Open

  Seznam želja

 13. -20%
  Vponka Petzl Spirit - grey
  Vponka Petzl Spirit - grey
  11,99 € 14,99 €

  Seznam želja

 14. -20%
  Vponka Petzl Spirit - yellow

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

1473 Izdelki

Počisti

Plezalna oprema, ki se uporablja za navezovanje

Plezalna oprema ima večinoma en glavni namen - varovati plezalce pred padcem. Od tod izredno široka izbira vseh dodatkov, ki neposredno vplivajo na stopnjo vaše varnosti. Ponujamo vam plezalno opremo, ki se uporablja za privezovanje v vseh razmerah. Dobro prilegajoč se plezalni pas bo osnovna zahteva vsakega plezalca. Celotna paleta modelov vključuje ultra lahke športne pasove, popolnoma nastavljive gorske modele, pa tudi pasove za večvrvne poti z več bandolami. Vrhunski proizvajalci so zagotovilo za visoko kakovost izdelave in zelo dobro zmogljivost. Naprave za varovanje, ki jih potrebujete za zaustavitev padca, zagotavljajo največjo varnost. Te segajo od modelov za začetnike, ki zmanjšujejo tveganje napak, do modelov za izkušenejše uporabnike z zelo majhno težo, ki so optimalno prilagojeni gorskim razmeram. Seveda boste za privezovanje potrebovali tudi dinamične vrvi. Celotna paleta dolžin in premerov bo vsakomur omogočila, da izbere model, ki mu najbolj ustreza. Vso potrebno plezalno opremo, ki se uporablja za privezovanje, lahko najdete v spletni gorniški trgovini 8a.si. Oglejte si našo ponudbo plezalne opreme vrhunskih blagovnih znamk, kot so CT, Black Diamond, Ocun in Petzl.

Nujni dodatki za vašo plezalno opremo

Plezalni pripomočki, vrvi, pasovi, karabini in hitri pasovi so železna osnova pri plezanju. Obstaja pa še vrsta dodatnih pripomočkov, ki morda niso tako opazni, vendar vplivajo na udobje plezalca in njegovo zmožnost osvajanja vse težjih smeri. Kakovostna kreda in vrečke za nošenje bodo poskrbele, da bodo vaše roke v toplejših dneh suhe. Plezalne oprimke in oprijemalne deske pa vam bodo omogočile vsakodnevni trening, tako da boste pripravljeni na naslednji izziv, ko boste stali ob steni.