top

Plezalni čevlji Scarpa

Plezalni čevlji Scarpa so zasnovani za vse vrste plezalnih dejavnosti. V ponudbi te blagovne znamke lahko najdete čevlje za balvane, kratke poti v skalah in večraztežajno plezanje.
View as Grid List

19 Izdelki

 1. -12%
  Plezalni čevlji Scarpa Generator Mid - orange rust

  Seznam želja

 2. -12%
  Plezalni čevlji Scarpa Vapor S - smoke/yellow

  Seznam želja

 3. -12%
  Plezalni čevlji Scarpa Boostic - black/azure

  Seznam želja

 4. -12%
  Plezalni čevlji Scarpa Mago - black

  Seznam želja

 5. -12%
  Plezalni čevlji Scarpa Quantix SF - bright orange

  Seznam želja

 6. -12%
  Plezalni čevlji Scarpa Velocity - black/ottanio

  Seznam želja

 7. -12%
  Plezalni čevlji Scarpa Furia Air - baltic blue/yellow

  Seznam želja

 8. -12%
  Plezalni čevlji Scarpa Booster - black/orange

  Seznam želja

 9. -12%
  Ženski plezalni čevlji Scarpa Instinct VS - black

  Seznam želja

 10. -12%
  Plezalni čevlji Scarpa Chimera - black/white/azure

  Seznam želja

 11. -23%
  Plezalni čevlji Scarpa Origin - covey/black

  Seznam želja

 12. -12%
  Plezalni čevlji Scarpa Furia S - parrot

  Seznam želja

 13. -25%
  Plezalni čevlji Scarpa Maestro Mid Eco - stone/lightgray

  Seznam želja

 14. -12%
  Plezalni čevlji Scarpa Instinct VSR - black/azure

  Seznam želja

 15. -12%
  Plezalni čevlji Scarpa Vapor V - ocean/yellow

  Seznam želja

 16. -30%
  Plezalni čevlji Scarpa Vapor - ocean/yellow

  Seznam želja

 17. -12%
  Plezalni čevlji Scarpa Instinct - black/orange

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

19 Izdelki

Počisti

Tudi italijanski proizvajalec se lahko pohvali z izjemno bogatimi izkušnjami pri oblikovanju plezalne in gorske obutve. Zato lahko njegova ponudba vključuje številne modele z diametralno različnimi lastnostmi in uporabo. Odlično izdelani plezalni čevlji Scarpa so idealni tako za začetnike kot za izkušene plezalce. Za tiste, ki svojo pustolovščino začenjajo s panelom in skalami, so na voljo nekoliko udobnejši modeli, v katerih lahko preživite dolge ure treninga ali izpopolnjevanja svojih veščin. Z naraščajočo stopnjo izkušenj in težavnostjo prehojenih poti bo vsak plezalec zagotovo posegel po plezalnih čevljih z večjo asimetrijo, ki omogočajo izkoristiti najmanjše korake.

Plezalni čevlji Scarpa za vsako pot

Katero koli vrsto plezanja opravljate, boste v ponudbi tega proizvajalca zagotovo našli pravi model za vas. Potrebujete plezalne čevlje na velcro, ki so odlični za balvane? Ali pa morda iščete natančne čevlje za najtežje športne smeri v skalah? Je pred vami večdnevno plezanje in potrebujete udobnejši model? Plezalni čevlji Scarpa so kot nalašč za vse te priložnosti. Vsak model so namreč zasnovali strokovnjaki, ki natančno vedo, kaj potrebujejo tako različne skupine plezalcev. Uporaba najnovejših tehnologij ponuja odlično kombinacijo natančnosti in oprijema. Plezalni čevlji Scarpa imajo podplate najvišje kakovosti s priznano gumo Vibram® XS Edge ali Vibram® XS Grip. Posebne mešanice gume zagotavljajo optimalne pogoje v različnih vrstah skalnih formacij

Preveri plezalne čevlje Scarpa v trgovini 8a.si

Ne glede na to, ali potrebujete plezalne čevlje z vezalkami ali velcro, boste v naši ponudbi zagotovo našli pravi model. Z raznoliko asimetrijo posameznih modelov lahko izberete čevlje tako za najtežje smeri na svetu kot tudi tiste, ki bodo ustrezali plezalcem začetnikom, saj nudijo potrebno udobje tudi stopalom, ki niso vajena plezalnih čevljev. Plezalni čevlji Scarpa so odlična izbira tako za poletne izlete v skale kot tudi za vsakodnevni trening na plošči. Ne glede na to, ali imate raje balvane ali plezanje na velikih stenah, si oglejte najnovejše modele in posebne ponudbe tega italijanskega proizvajalca plezalnih čevljev.