top

Plezalni oprimki Ocun Slopers - black

vključno z DDV 62,99 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 62,31 € (+2%)
Proizvajalčeva priporočena cena 75,99 € (-17%)

Dostava v 2-4 delovnih dneh

Stroški dostave od 0,00 € Podrobnosti
ID izdelka: 8591804500930

Pošljite vprašanje
Pošlji vprašanje o izdelku
Spletna stran je zaščitena s sistemom reCAPTCHA in Googlovim pravilnikom o zasebnosti ter pogoji uporabe storitev.
Stroški dostave
Stosujemy ENOTNE CENE DOSTAVE – teža in mere paketa ne vplivajo na ceno dostave!
Pošta Slovenije
Skupna cena naročenih izdelkov Strošek dostave
Predplačilo Gotovino po povzetju
0 - 24,99 € 5 € 6 €
>25 € 0 €! 1 €

Komplet ročajev Ocun Slopers so fantastična plezalna držala. Deset sloperjev različnih oblik in velikosti je odličen dodatek za vsako steno. Visokokakovostna izdelava bo poskrbela za številne uspešne treninge.

Ocunova široka ponudba kompletov plezalnih prijemal, ki predstavljajo celo paleto oblik, bo izpolnila pričakovanja najzahtevnejših plezalnih navdušencev. Z možnostjo, da jih sestavite v poljubni konfiguraciji, boste lahko ustvarili umetno plezalno pot, ki bo izpolnila vaša pričakovanja glede treninga in vam pomagala ohranjati odlično formo. Ročaji so izdelani iz plastike, odporne proti razpokam, ki zagotavlja odlično trenje in bo pogumno prenesla intenzivno uporabo.

Komplet oprimkov Holds Set 2 Slopers sestavlja 10 oprimkov različnih velikosti in oblik. Omogočili vam bodo oprijem s celo roko, kar vam bo omogočilo izvajanje počepov in prijemov. Popestrili bodo vašo vadbo na umetni steni in ustrezno razvijali statično moč. Posledično boste še bolje pripravljeni na izzive skalnega plezanja.

Ocunova držala Set 2 Slopers so pomemben del vsake umetne stene za celovito plezalno vadbo. Omogočajo vam, da ustrezno spremenite težavnost smeri - prilagodite jo svoji ravni plezanja.

Ocun Slopers set - ključne lastnosti:

  • Set je sestavljen iz 10 kosov vpenjal;
  • 2 x XS, 2 x S, 2 x M, 2 x L, 2 x XL;
  • Narejen je iz trpežne plastike;
  • Odlično trenje in vzdržljivost, ki omogočata, da model zdrži dolgo časa;
  • Omogočajo vam popestritev domačega treninga plezanja;
  • Omogoča vam, da dodate raznolikost in ustvarite svoje lastne poti.

Tehnična specifikacija
Barva črna
Spol Unisex
No-code Ne
Osnovni material Poliester
Dejavnost Plezanje/ Bouldering
Nega in vzdrževanje
Primernost za uporabo – izdelki Ocun
Za plezalne izdelke češke blagovne znamke Ocun je značilna maksimalna 7-letna življenjska doba, ki se šteje od trenutka prodaje končnemu potrošniku (pri rekreativni uporabi enkrat mesečno). Njihova celotna življenjska doba je sicer daljša in znaša do 10 let. Življenjska doba je sestavljena iz časa uporabe in časa skladiščenja pred prodajo, šteto od datuma proizvodnje, navedenega na oznaki izdelka. Pri tem pa ne smemo pozabiti, da je treba izdelek redno pregledovati in ustrezno popraviti, če želimo doseči najdaljšo življenjsko dobo. Roki uporabnosti izdelkov so določeni na podlagi evropskih standardov in predpisov, sama blagovna znamka Ocun pa deluje pod nadzorom certifikacijskega organa, ki potrjuje opravljene ustrezne nadzore.

Ocun Slopers - customer reviews

0.0