top

Pohodniška posoda

Pohodniška posoda, ki se zloži do kompaktne velikosti, je osnova za uspešno kuhanje na prostem. S kompaktnimi pohodniškimi kompleti loncev, priročnimi vrči in lahkim pohodniškim jedilnim priborom lahko popolnoma opremite svojo kuhinjo na terenu. Ponujamo sodobno pohodniško posodo za vsako potovanje!
View as Grid List

646 Izdelki

 1. -2%
  Steklenica Nalgene Sustain Wide Mouth 1L - mocha

  Seznam želja

 2. -2%
  Steklenica Nalgene Sustain Wide Mouth 1L - butter

  Seznam želja

 3. -3%
  Žvilica Light My Fire Spork O Titanium Kit

  Seznam želja

 4. -2%
  Lonček Light My Fire MyCup & Lid Original - cacao

  Seznam želja

 5. -4%
  Žepni nož Light My Fire FireKnife - orange

  Seznam želja

 6. -4%
  Žepni nož Light My Fire FireKnife - sage green

  Seznam želja

 7. -25%
  Prenosni kuhalniki Trangia Stove 37-5 UL/BL - black

  Seznam želja

 8. -10%
  Ostrenje Fiskars Xsharp
  Ostrenje Fiskars Xsharp
  17,99 € 19,99 €

  Seznam želja

 9. -22%
  Lonček Light My Fire Swedish Kasa - sage green

  Seznam želja

 10. -16%
  Žepni nož Opinel Inox Natural no.05

  Seznam želja

 11. -13%
  Komplet posode Light My Fire MyKit - sage green

  Seznam želja

 12. -13%
  Žepni nož Opinel Colorama no.08 - khaki

  Seznam želja

 13. -13%
  Žepni nož Opinel Colorama no.08 - brown dark

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

646 Izdelki

Počisti

Pohodniška posoda je nepogrešljiv pripomoček za vsako daljše potovanje

Zagotavljanje ustrezne prehrane je izjemno pomembno na večdnevnem potovanju. Ne glede na to, ali gre za visokogorsko odpravo ali kampiranje ob jezeru, je okusen topel obrok osnovni element vsakega dne. Za pripravo hrane na terenu potrebujete ustrezno pohodniško posodo To je zelo raznolika skupina izdelkov, tako glede uporabljenih materialov kot glede namena uporabe. Minimalistični modeli za treking lahko celoten komplet za kuhanje spravijo v en majhen jedilnik. Kamping posoda je pogosto izbrana za kampiranje, kjer vam omogoča, da ste čim bolj neodvisni in si hrano pripravite kar pred šotorom. Če takšno pohodniško posodo dopolnite s kompaktnimi pohodniškimi kuhalnicami, lahko dobite izjemno vsestranski komplet za vse dejavnosti na prostem.

Lahka potovalna posoda za 1 osebo in manjše skupine

Ko se odpravljate z nahrbtnikom ali kolesom s kolesarskimi torbami, napolnjenimi z opremo, je pomemben vsak gram vašega tovora. Najnaprednejši modeli v naši ponudbi izdelkov so posode iz eloksiranega aluminija, pa tudi modeli iz titana. Ti lahki potovalni pripomočki za 1 osebo ter kompleti za 2-3 osebe so najprimernejši za dolge pohodniške odprave, kolesarska potovanja in pohodništvo. Njihova majhna teža in kompaktna velikost sta kot nalašč za primere, ko morate vso opremo nositi na hrbtu. Poleg tega so sodobni lonci za kampiranje pogosto opremljeni s hranilnikom toplote, ki pomaga shranjevati toploto, ki jo ustvarja majhen gorilnik. Z njim lahko v zelo kratkem času zavrete vodo in v nekaj trenutkih pripravite kavo, čaj ali priljubljene zamrznjene izdelke Kompaktna potovalna posoda za 1, 2, 3 osebe je najpogostejša izbira pohodnikov, ki želijo na svojih potovanjih čim večjo mobilnost.

Složljivi pripomočki za kuhanje za kampiranje

Kamping pripomočki so pogosto izdelani iz nerjavnega jekla, ki zagotavlja zelo visoko vzdržljivost in enostavno uporabo. Sami lonci in sklede so lahko nekoliko večji, saj se na kraj običajno pripeljete z avtomobilom. Zato vam ni treba toliko zmanjšati prostornine in teže vaše prtljage. Večina jih je seveda zložljivih ena v drugo, med kuhanjem pa nudijo enako raven udobja kot vsakodnevni lonci. Taborniški kuharski pripomočki so prav tako zelo priljubljeni. To so modeli z debelejšim dnom, ki bodo dobro prenašali vročino tabornega ognja. Na voljo so tako jekleni kot litoželezni modeli. Složljivi silikonski kuhinjski pripomočki so povsem drugačna vrsta kuhinjske posode. Zaradi posebne strukture njihovih sten lahko lonce, sklede in kotličke zložite plosko in tako prihranite še več prostora. To je izredno pomembno, ko je treba vso potovalno posodo spraviti v majhne omarice v avtodomu ali šotoru.

Poleg loncev ponujamo tudi pripomočke za kampiranje, kot so majhni kompleti, vrči z zložljivimi ročaji in sklede. Z njimi boste lahko sestavili funkcionalen set zložljive potovalne posode Kompaktni potovalni jedilni pribor vam bo prav tako prišel pri obedovanju. Pogosto so na voljo v obliki priročno prenosljivega potovalnega pripomočka. Izjemno priljubljeni so tudi kosi jedilnega pribora tipa spork, ki delujejo kot žlica in vilice hkrati.

V trgovini 8a.si lahko kupite celoten komplet turističnih kuhinjskih pripomočkov

Na voljo so tako posamezni lonci in vrči kot tudi celotni kompleti zložljive potovalne posode za kuhanje. Ponujamo izdelke najbolj znanih potovalnih blagovnih znamk, kot so Primus, MSR, Optimus, BioLite, Robens in številne druge. Tako lahko ponudimo popolno potovalno posodo za vsakega navdušenca na prostem Prava potovalna posoda priznanih blagovnih znamk je na voljo tako za ljubitelje trekinga, ki potujejo z vso opremo na hrbtu, kot tudi za večje skupine prijateljev ali družine na kampiranju. Kompaktni, a popolnoma funkcionalni lonci, ponve, vrči in krožniki bodo pripravo jedi na terenu spremenili v čisti užitek. Složljiva pohodniška posoda ne bo zavzela preveč prostora - niti v pohodniškem nahrbtniku niti v prtljažniku avtomobila. Zložljivi, izjemno lahki modeli so kot nalašč za na pot. Ne glede na to, ali ste ljubitelj pohodništva ali se do kampa pripeljete z avtomobilom, je dobra pohodniška posoda temelj okusnega obroka v naravi.