top

Pohodniške palice Black Diamond

S pohodniškimi palicami Black Diamond lahko v gorah zlahka prehodite dodatne kilometre. To je varen in zanesljiv korak, ne glede na teren, s katerim se morate spopasti. Ponudba vključuje karbonske in aluminijaste palice za profesionalce in turiste.
View as Grid List

41 Izdelki

 1. -20%
  Palice za tek Black Diamond Distance Z Poles - pewter

  Seznam želja

 2. -24%
  Palice za tek Black Diamond Distance FLZ Poles - pewter

  Seznam želja

 3. -15%
  Pohodniške palice Black Diamond Trail Cork - alpine lake

  Seznam želja

 4. -21%
  Pohodniške palice Black Diamond Trail - granite

  Seznam želja

 5. -15%
  Karbonske palice Black Diamond Alpine Carbon Cork - rhone

  Seznam želja

 6. -22%
  Pohodniške palice Black Diamond Trail - picante

  Seznam želja

 7. -27%
  Pohodniške palice Black Diamond Trail Pro - aegean

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

41 Izdelki

Počisti

Treking palice Black Diamond

Znamka Black Diamond ponuja oblačila in gorsko opremo najvišje kakovosti. Ponudba tega ameriškega proizvajalca ne vključuje le plezalne opreme, temveč tudi pohodniške in tekaške palice. Black Diamond treking palice so na voljo v različnih modelih za različne gorske aktivnosti, tako da lahko vsak uporabnik najde optimalen model. BD palice odlikuje visoka natančnost izdelave. V kombinaciji z odličnimi materiali so pohodne palice izjemno trpežne in robustne, zato jih boste lahko uživali med številnimi gorskimi odpravami.

Vsestranska serija pohodnih palic Black Diamond

Za lažjo izbiro pravega modela so palice Black Diamond razdeljene v ločene serije: V kategorijah: Trail, Alpine in Distance. Kljub razlikam v konstrukciji ali uporabljenih materialih vse spadajo med najbolj trpežne, najlažje in najbolj vsestranske 3- in 4-sezonske modele, ki so na voljo na trgu. Palice BD so kot nalašč za na pot in tudi izven nje.

Black Diamond palice DISTANCE

V kolekciji Distance najdete zložljive palice za izlete, kjer sta pomembna lahkotnost in hitrost. Ultralahke karbonske palice Black Diamond so popolni modeli za gorski tek. Zahvaljujoč uporabi naprednega Z-Pole zložljivega sistema, lahko palice enostavno postavite ali pritrdite na nahrbtnik. Za njihovo razgrnitev potrebujete dobesedno nekaj sekund. Zaradi teh lastnosti so priljubljena izbira za tekaška tekmovanja, saj jih lahko pred vzponom hitro pripravite za uporabo, po vzponu pa takoj spakiramo. Zbirka vključuje palice Black Diamond s fiksno višino in nastavljive modele. Vse so idealna ponudba za ultra tekače in turiste v slogu "fast & light".

Serija BD ALPINE

Zbirka je bila izdelana za izkušene navdušence nad pohodništvom. Vključuje izjemno trpežne, 4-sezonske palice za resne izkušnje visokogorskega trekinga z velikim nahrbtnikom. Nudijo odlično oporo pri trekingu na zahtevnem terenu, ko velika obremenitev moti naravno ravnovesje telesa. Treking palice Black Diamond Alpine so zložene kompaktne in med prevozom ne zavzamejo preveč prostora. Najkakovostnejša aluminijasta ali karbonska vlakna, ki so uporabljena v njih, zagotavljajo majhno težo in visoko vzdržljivost. Odlično se obnesejo tako med poletnimi kot zimskimi pohodi po poteh.

Treking palice Black Diamond TRAIL

Modeli iz te serije so najbolj vsestranske teleskopske palice za celoletne pohode, gorske pohode in zimske izlete s krpljami. Zagotavljajo zanesljivo oporo na razgibanem terenu. Zložljive palice z nastavljivo dolžino zagotavljajo popolno vsestranskost. Zahvaljujoč uporabi sistema Flick Lock z zunanjo sponko, celota zagotavlja odlično zanesljivost tudi v težkih vremenskih razmerah.