top

Pohodniške steklenice

Pohodniške in športne steklenice so dobra izbira za pot, mesto, tek in vadbo. So izredno praktičen in priročen pripomoček, ki bistveno pripomore k ustrezni hidraciji telesa čez dan. Steklenica za vodo za večkratno uporabo ima tudi številne okoljske prednosti. Oglejte si našo široko izbiro modelov!
View as Grid List

168 Izdelki

 1. -20%
  Steklenica Nalgene On The Fly - blue aqua

  Seznam želja

 2. -20%
  Steklenica Nalgene On The Fly Kids - spring green

  Seznam želja

 3. -25%
  Steklenica Kambukka Elton 750 ml - emerald

  Seznam želja

 4. -20%
  Steklenica HydraPak Flux 750 ml - redwood

  Seznam želja

 5. -23%
  Steklenica HydraPak Flux Bottle 1,5L - mammoth grey

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

168 Izdelki

Počisti

Steklenice za vodo za potovanje in vsakdanjo uporabo

Sodobno oblikovane pohodniške steklenice so priljubljena izbira za vikend izlete zunaj mesta in za počitniško sezono. Odlične so tudi za vsakodnevno uporabo, saj se prilegajo v torbo, nahrbtnik ali torbico. Steklenička za vodo je odličen način, da poskrbite za hidracijo telesa, ne glede na to, ali gre za vsakodnevno rutino v službi in šoli ali večerni tekaški trening v parku ali telovadnici. Trgovina 8a.si ponuja široko paleto pohodniških steklenic, ki se ne razlikujejo le po prostornini ali uporabljenem materialu, temveč tudi po številnih elementih, ki vplivajo na udobje uporabe.

Na kaj je treba biti pozoren pri izbiri steklenice za vodo?

Pri izbiri potovalne steklenice razmislite o vrsti zapiranja in širini vratu Manjši premer omogoča udobnejše pitje neposredno iz steklenice, večji premer pa olajša pranje steklenice. To je še posebej pomembno, če nameravate v steklenico nalivati različne sladke pijače, ne le vode. Stekleničke za vodo z ustnikom so zelo priljubljene. Z njimi lahko pijete vodo neposredno na poti, pogosto pa so opremljene z ročaji, da jih lahko pritrdite na nahrbtnik. Če v izvirih, na katere naletite, uporabljate majhne pohodniške vodne filtre, si lahko zagotovite zadostno zalogo pijače med potjo. Pri izbiri steklenice bodite pozorni tudi na prostornino modela. Velika litrska steklenica za vodo bo zagotovila dovolj pijače, vendar bo manj priročna za prenašanje. Za vsakdanjo steklenico običajno zadostuje 0,5 ali 0,7 litra prostornine Večje steklenice pa bodo uporabne na daljših celodnevnih pohodih, ko bo dostop do sveže vode močno omejen.

Katera steklenička za vodo je boljša - plastična ali kovinska?

Steklenice za pohodništvo so izdelane iz različnih materialov. Klasična jeklena steklenica za vodo je idealna za pohodništvo in za vsakodnevno uporabo. Je zelo trpežna. Zaradi primerne velikosti jo boste zlahka spravili v žep nahrbtnika ali v torbo na rami. Tradicionalna jeklena pohodniška steklenica bo videti odlično na vaši pisalni mizi v službi. Za vse, ki iščete kovinsko, vendar nekoliko lažjo steklenico, so na voljo aluminijasti modeli Njihova notranjost je običajno prevlečena s posebno plastjo, ki preprečuje neposreden stik vode s kovino.

Najširšo ponudbo pa zagotavljajo pohodniške steklenice iz lahke plastike, kot je Tritan® Na voljo so v različnih prostorninah, oblikah in barvah. Sintetični material ponuja neomejene možnosti. Plastične plastenke za vodo so priljubljena izbira za pohodništvo, vsakodnevno uporabo in treninge. Zaradi uporabe materialov, ki so povsem drugačni od tistih v navadnih steklenicah iz PET, so veliko trdnejše, voda iz njih pa ima še boljši okus. Vendar pa boste morda želeli preveriti, ali v materialu steklenice niso uporabljene škodljive spojine BPA. Danes vse vrhunske blagovne znamke ponujajo rešitve, ki ne vključujejo te kemikalije. Tako ste lahko prepričani, da vam bo steklenica za vodo zagotovila veliko bolj zdravo pijačo.

Zvite pohodniške steklenice so ločena kategorija. Ko so prazne, zavzamejo zelo malo prostora, zato so priljubljena izbira za daljša potovanja. Ko vodo porabite, lahko steklenico preprosto pospravite v majhen žep, tako da jo lahko na naslednjem postanku znova napolnite s svežo vodo. Prilagodljive silikonske mehke stekleničke podolgovate oblike pa izbirajo tekači. Odlično se prilegajo v žepe tekaških nahrbtnikov, poleg tega pa so zelo lahke. Izjemno praktične so tudi skladljive pohodniške stekleničke, ki so delno izdelane iz prožnega materiala. Zavzamejo manj prostora kot tradicionalni modeli in so zelo udobne za držanje

Vrhunske blagovne znamke steklenic za vodo lahko kupite na spletu v trgovini 8a.si

Nudimo vam izjemno širšo ponudbo steklenic za vodo vrhunskih proizvajalcev Med njimi so znamke, ki so specializirane za izdelavo pohodniških steklenic - Nalgene, Hydro Flask in Platypus Z izbiro enega od teh modelov ste lahko prepričani, da je steklenica izdelana iz vrhunskih materialov in da bo voda iz nje ves dan odličnega okusa. S široko paleto barv in modelov, ki so na voljo v trgovini 8a.si, lahko izberete popolno steklenico ali mehko plastenko, ki ustreza vašim potrebam, tako za pohodništvo kot za vsakdanjo uporabo. Ne glede na to, ali potrebujete športno plastično steklenico za vodo ali klasičen kovinski model, ki ga boste vzeli s seboj v pisarno, ga boste zagotovo našli v naši ponudbi izdelkov.