top

Pohodniški nahrbtniki, 20–30 litrov

20- in 30-litrski mali pohodniški nahrbtniki so visokokakovostni moški in ženski modeli, ustvarjeni za enodnevne in vikend izlete po gorskih poteh. So kompaktni, združljivi s sistemi H2O in opremljeni s funkcionalnimi dodatki za prenašanje opreme.
View as Grid List

244 Izdelki

 1. -15%
  Ženski nahrbtnik Gregory Maya 25 - storm blue

  Seznam želja

 2. -15%
  Ženski nahrbtnik Gregory Maya 25 - iris red

  Seznam želja

 3. -24%
  Pohodniški nahrbtnik Rab Aeon 27L - ink

  Seznam želja

 4. -20%
  Pohodniški nahrbtnik Exped Impulse 30 - burgundy

  Seznam želja

 5. -12%
  Gorski nahrbtnik Mammut Trion Nordwand 28 - arumita/night

  Seznam želja

 6. -15%
  Gorski nahrbtnik Mammut Trion 35 - marine/black

  Seznam želja

 7. -16%
  Ženski nahrbtnik Mammut Lithium 25 Women - jade/black

  Seznam želja

 8. -17%
  Pohodniški nahrbtnik Mammut Lithium 25 - sapphire/black

  Seznam želja

 9. -14%
  Pohodniški nahrbtnik Mammut Lithium 20 - sapphire/black

  Seznam želja

 10. -11%
  Pohodniški nahrbtnik Mystery Ranch Blitz 35 - forest

  Seznam želja

 11. -18%
  Pohodniški nahrbtnik Mystery Ranch Bridger 35 - fox

  Seznam želja

 12. -18%
  Ženski nahrbtnik Mystery Ranch Bridger 35 - aura

  Seznam želja

 13. -20%
  Pohodniški nahrbtnik Fjallraven Kajka 35 - khaki dust

  Seznam želja

 14. -20%
  Pohodniški nahrbtnik Gregory Miko 30 - optic black

  Seznam želja

 15. -20%
  Pohodniški nahrbtnik Gregory Facet 35 - sunset grey

  Seznam želja

 16. -20%
  Ženski nahrbtnik Gregory Jade 33 - mist grey

  Seznam želja

 17. -20%
  Ženski nahrbtnik Gregory Jade 38 - mist grey

  Seznam želja

 18. -20%
  Pohodniški nahrbtnik Gregory Zulu 30 - halo blue

  Seznam želja

 19. -10%
  Pohodniški nahrbtnik Gregory Zulu 35 - halo blue

  Seznam želja

 20. -20%
  Gorski nahrbtnik Gregory Alpinisto 35 - crevasse blue

  Seznam želja

 21. -10%
  Ženski nahrbtnik Ortovox Traverse 28 S - black raven

  Seznam želja

 22. -10%
  Pohodniški nahrbtnik Ortovox Traverse 30 - dirty daisy

  Seznam želja

 23. -10%
  Nahrbtnik Ortovox Traverse 20 - cengia rossa

  Seznam želja

 24. -10%
  Nahrbtnik Ortovox Traverse 30 - cengia rossa

  Seznam želja

 25. -10%
  Pohodniški nahrbtnik Ortovox Traverse 30 - blk raven

  Seznam želja

 26. -10%
  Ženski nahrbtnik Ortovox Traverse 38 S - clay orange

  Seznam želja

 27. -37%
  Pohodniški nahrbtnik Arcteryx Mantis 26 Backpack - fika

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

244 Izdelki

Počisti

Turistični nahrbtniki 20-30 litrov, idealni za enodnevna potovanja

Računi s prostornino 20 in 30 litrov so med najbolj priljubljenimi modeli, ki jih ponujajo vsi proizvajalci. To je optimalna velikost nahrbtnika za en dan. Če se vaši izleti večinoma približujejo nekaj uram, bodo nahrbtniki s prostornino 20-30 l najboljša izbira. Majhen 20l pohodniški nahrbtnik je odličen za poletje, ko nam ni treba s seboj vzeti toplejših oblačil, najpomembnejša pa bo zadostna zaloga vode. Pohodniški nahrbtnik s prostornino 30 l je najbolj vsestranska izbira. Takšen model lahko uporabljamo vse leto. Na voljo so različni modeli, od ultralahkih nahrbtnikov, pri katerih je število dodatnih elementov zmanjšano na minimum, do obsežnejših modelov, ki so videti in delujejo kot pravi pohodniški nahrbtniki. Za vsakodnevno uporabo so zelo priljubljeni tudi 20- in 30-litrski nahrbtniki. Zaradi svoje praktične zasnove so odlični za vsak aktiven dan, ko moramo s seboj vzeti drugi zajtrk, obleko za večerni trening ali dokumente, potrebne za delo.

20l lahki pohodniški nahrbtniki

Med 20-litrskimi modeli prevladujejo preprosti modeli. Zaradi majhne količine prostora izstopa le nekaj osnovnih žepov. Pogost dodatek so mrežni žepi na straneh nahrbtnika, ki omogočajo hiter dostop do plastenke z vodo, manjšega prigrizka ali drugih predmetov, potrebnih na poti. 20-litrski nahrbtniki imajo pogosto športni značaj, ki omogoča uporabo za pohodništvo, kolesarjenje ali tek. Velika vsestranskost bo zelo všeč vsem aktivnim ljudem, ki iščejo en nahrbtnik za več dejavnosti. V tem primeru velja preveriti, ali je izbrani 20-litrski pohodniški nahrbtnik združljiv z vrečko za vodo. Prostor za obešanje vrečke za vodo in možnost vodenja cevi zunaj bosta poskrbela za hidracijo telesa v najbolj vročih dneh. Za tiste, ki potrebujejo nekoliko večjo zmogljivost, večina proizvajalcev ponuja tudi 25l nahrbtnike. Ti modeli ostajajo zelo kompaktni, vendar omogočajo, da vanje spravite nekaj dodatnih stvari.

30l pohodniški nahrbtnik ponuja visoko funkcionalnost

Različni modeli nahrbtnikov s prostornino 30 litrov so zelo različni. Najpreprostejše med njimi lahko zložite in zvijete na majhno velikost, dodatne komponente pa so bile zmanjšane na minimum. Vendar pa imajo 30-litrski nahrbtniki večinoma že vse pripomočke, ki jih poznamo iz večjih pohodniških in treking nahrbtnikov. Imajo torej nekoliko naprednejše sisteme za prenašanje tovora, ki zagotavljajo visoko raven udobja na daljših poteh. Mehke blazinice na naramnicah in ustrezno oblikovani ledveni pasovi omogočajo optimalno porazdelitev bremena. Dober 30l pohodniški nahrbtnik ima številne žepe za udobno razporeditev prtljage. Pri številnih modelih lahko pričakujemo dodaten odprt žep ali posebne trakove za pritrditev jakne ali majice. Standard v številnih primerih je tudi pritrditev na palice. Če kompletu dodamo priloženo dežno prevleko, je rezultat minimalističen 30l treking nahrbtnik, ki je kot nalašč za vsak dnevni pohod, ne glede na vremenske razmere ali letni čas. Nekoliko večji 35l nahrbtniki imajo pogosto dva predala, da bo vaša prtljaga še bolje organizirana.

Nakup 20, 25, 30 in 35-litrskih pohodniških nahrbtnikov na spletu pri 8a.si

Nudimo vam širok izbor kompaktnih pohodniških in treking nahrbtnikov vrhunskih blagovnih znamk. Z izbiro 30l nahrbtnika Deuter ali 20l nahrbtnika Salomon in drugih vodilnih proizvajalcev ste lahko prepričani, da je bil izdelan s pozornostjo do najmanjših podrobnosti. Optimalno izbrani materiali in dovršena konstrukcija bodo poskrbeli, da bodo zdržali več sezon. Ponudba vključuje tako moške kot ženske nahrbtnike s prostornino 20 l in 30 l. Takšna delitev ni le razlika v barvah različnih različic, temveč tudi nianse v konstrukciji podpornega sistema Z njimi bodo dame poskrbele za še višjo raven udobja med izleti.