top

Powertec

Powertec je francoski proizvajalec prenosnih sončnih celic in baterij. Z moderno tehnologijo boste preprosto napolnili svoje elektronske naprave. Izdelki Powertec so prava izbira za dolge trekinge in odprave, daleč stran od civilizacije.
Iskanih izdelkov ne moremo najti.
Počisti

Powertec zagotavlja elektriko na cesti

Količina elektronske opreme, ki jo vzamete s seboj na izlete v naravo, se nenehno povečuje. Pametni telefon, pametna ura, pohodniška navigacija, lokator GPS, fotoaparat, videokamera, dron. Vsi ti deli opreme potrebujejo ustrezno moč, brez katere so preprosto neuporabni. Povsod, kjer je dostop do električne energije močno otežen, se pojavi blagovna znamka Powertec Njeni lahki in za uporabo enostavni sončni kolektorji in napajalniki bodo zagotovili stalen dostop do elektrike tudi na najdaljših potovanjih. Francoska blagovna znamka je priljubljena izbira za izkušene pohodnike, alpiniste in vse daljše odprave stran od civilizacije. Na krajših potovanjih je najboljša izbira kompaktna banka energije, ki v sili napolni pametni telefon ali naglavno svetilko. Na večdnevnih ali celo večtedenskih odpravah bodo prenosni solarni paneli Powertec nepogrešljivi. Odlične so za pritrditev na nahrbtnik ali obešanje na šotor v sončnem dnevu. Z visoko učinkovitostjo boste lahko polnili prenosni računalnik, pametni telefon ali druge naprave. Zaradi raznolike zasnove in dimenzij posameznih modelov boste zlahka izbrali optimalen solarni panel za svoje potrebe.

Sodobna tehnologija solarnih panelov

Powertec se zanaša na najnovejšo tehnologijo. Solarni paneli te blagovne znamke uporabljajo le najvišje kakovosti fotovoltaične celice SunPower, ki se nenehno nadgrajujejo. Odlikuje jih zelo visoka odpornost proti poškodbam, zelo enostavno se čistijo in imajo visoko učinkovitost pri pretvorbi naravne sončne svetlobe v električno energijo. Ne smemo pozabiti, da je mogoče modele Powertec, tako kot vse sončne kolektorje, še dodatno izboljšati. Optimalna postavitev površine plošč glede na sonce znatno poveča njihovo učinkovitost. Pomembno je tudi, da jih ohranjate čiste, da umazanija ne bi dodatno motila svetlobe. Priporočljivo je tudi, da plošče postavite na dobro prezračevano mesto in ne na primer na vroč pokrov avtomobila. Zelo visoke temperature zmanjšujejo učinkovitost solarnih panelov.

Najnovejši Solarni paneli Powertec so opremljeni s številnimi rešitvami, ki povečujejo njihovo udobje in učinkovitost. Med najnovejšimi funkcijami je samodejni ponovni zagon panelov v primeru nenadnega izpada električne energije, ki ga na primer povzroči oblaki, ki nenadoma zakrijejo sončne žarke. Tako se plošča hitro vrne k polni zmogljivosti, ko se nebo spet razjasni. Poleg tega je na plošči nameščena LED dioda, ki kaže, ali plošča deluje v optimalnih pogojih ali porablja le 50-75 % svoje moči. Nastajajo tudi spremembe pri zasnovi samih fotonapetostnih ploščPowertec Poseben premaz ščiti površino solarnih panelov pred poškodbami, hkrati pa za 5 % poveča sposobnost absorpcije svetlobe. Celotna struktura tudi preprečuje, da bi se na njej prijeli usedline in umazanija, zato jo je zelo enostavno očistiti. Za zaščito celotne konstrukcije skrbi tudi ohišje iz dvojne pene EVA.

Powertecove izdelke najdete v spletni trgovini 8a.si

Nudimo vam široko paleto modelov Solarnih panelov in baterij Powertec francoske blagovne znamke. Najmanjši modeli so primerni za polnjenje pametnega telefona, pametne ure ali drugih majhnih elektronskih naprav. Z večjimi solarnimi ploščami lahko napolnite prenosni računalnik, dron ali naglavno svetilko. Med solarnimi paneli Poweretec so večsegmentni modeli, ki jih je mogoče pritrditi na skoraj celotno površino pohodniškega nahrbtnika, na kolesarsko torbico, steno šotora ali na številna druga mesta. Možnost prilagajanja oblike pomeni, da lahko zlahka najdemo najboljše mesto za svoje plošče in v celoti izkoristimo moč sonca. Če se odpravljate na nekajdnevni pohod ali večtedensko ekspedicijo in ste dlje časa oddaljeni od virov energije, bodo Powertec solarne plošče odlična rešitev!