top

Rokavice za turno smučanje

Rokavice za turno smučanje so bile ustvarjene ob upoštevanju potreb ljubiteljev turnega smučanja. Po eni strani lahko računate na izolacijo pred mrazom, po drugi strani pa lahko uživate tudi v dobri zračnosti.
View as Grid List

69 Izdelki

 1. -10%
  Rokavice Karpos Leggero Glove - black multicolor

  Seznam želja

 2. -25%
  Rokavice Salewa Ortles TWR Gloves - black out

  Seznam želja

 3. -45%
  Rokavice Ziener Gazal Touch - black

  Seznam želja

 4. -46%
  Rokavice za turno smučanje Ziener Gusty Touch - black

  Seznam želja

 5. -31%
  Rokavice Black Diamond Glissade - azurite

  Seznam želja

 6. -31%
  Palčniki Black Diamond Mercury Mitt - dark curry

  Seznam želja

 7. -10%
  Ženske rokavice Ortovox Tour Glove - petrol blue

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

69 Izdelki

Počisti

Ski touring rokavice - izolacija in zračnost

Roke ne marajo mraza? Izberite rokavice, ki zagotavljajo optimalno toplotno udobje, tako da nelagodje zaradi ohladitve ne bo pokvarilo vaše smučarske ture. Modeli, ki jih najdete v ponudbi trgovine 8a.si, uporabljajo napredne tehnološke rešitve. Zahvaljujoč temu so ovira za nizke temperature in ščitijo občutljive roke pred mrazom. Proizvajalci za izolacijo uporabljajo različne materiale. Veliko modelov temelji na izolaciji *PrimaLoft®*. Lahka izolacijska vlakna imajo na milijone zračnih kanalov, ki tvorijo drobno mrežo. Odlično ščitijo pred mrazom in ohranijo nekaj svojih lastnosti tudi po stiku z vlago. Ne glede na to, katero obliko izolacije proizvajalci izberejo, mora biti ta tudi zračna. Med smučarsko turo posamezne plasti materiala odvajajo vlago, ki nastaja okoli kože, zato je klima okoli rok dolgo časa prijetno suha.

Touring rokavice so tudi udobne.

Ti modeli imajo na otip prijetno podlogo, ki preprečuje draženje kože rok. S tem se poveča raven udobja, ki jo občutimo med nošenjem rokavic. Celota je udobna tudi zaradi raztegljivosti in kroja, ki se dobro prilega roki. K stabilnemu položaju rokavic pripomore tudi robec ali druga oblika nastavitve na manšeti. Zaradi tega celota ne bo zdrsnila navzdol, ko se boste dvigovali in spuščali. Oblikovalci so pozornost namenili tudi ustrezni konstrukciji oprijemalnega dela. Ta je bolj oprijemljiv, kar se odraža v možnosti udobnega držanja palic. Kadar želite, da lahko prosto premikate prste, izberite modele z zasnovo s petimi prsti. Z njimi lahko udobno odprete žep nahrbtnika ali odpnete jakno za zračenje.

Ski rokavice za turno smučanje - zaščita ne le pred mrazom

V ponudbi 8a.si so tudi modeli, ki so bili izdelani z uporabo membrane. Njena mikroporna struktura preprečuje prodiranje molekul vode med neposrednim stikom s snegom. Celota se tako dolgo časa ne bo zmočila. Za membrane, ki jih ponuja trgovina 8a.si, je značilna napredna zasnova. Zaradi tega ne zagotavljajo le visoke odpornosti proti vodi, temveč tudi zračnost. Omogočajo odvajanje vlage s kože, zato lahko uživate v prijetni klimi s plastjo tkanine. Zgodi se tudi, da rokavice za turno smučanje ščitijo pred vetrom. Struktura materiala namreč preprečuje, da bi zračni sunki prodrli v notranjost. S tem se zmanjša možnost ohladitve, ki jo lahko povzročijo tudi vetrovne razmere.

Ski touring rokavice - ponudba 8a.si

V naši spletni trgovini boste našli različne modele rokavic. Ponujamo rokavice priznanih proizvajalcev, kot sta Black Diamond ali Dynafit. Oblikovalci, ki delajo za te blagovne znamke, imajo bogate izkušnje pri ustvarjanju modelov, prilagojenih posebnostim turnega smučanja. Tehnološke rešitve, ki jih predlagajo, so združene z udobno konstrukcijo rokavic. Tako celota zagotavlja izjemno visoko udobje med uporabo. Na spletni strani 8a.si lahko izberete tudi druge elemente svoje turnokolesarske garderobe.