top

Salewa Outlet

Salewa je ena najbolj cenjenih in občudovanih blagovnih znamk za outdoor na svetu. Sodobna oprema, oblačila in obutev izpolnjujejo pričakovanja tudi najzahtevnejših turistk in turistov. Salewa Outlet je odličen kraj za nakup odličnih izdelkov po močno znižanih cenah.
View as Grid List

269 Izdelki

 1. -26%
  Šilt Salewa Flex Visor - syrah
  Šilt Salewa Flex Visor - syrah
  18,49 € 24,99 €

  Seznam želja

 2. -30%
  Kapa s šiltom Salewa X-Alps Speed DST Cap - electric

  Seznam želja

 3. -25%
  Kapa s šiltom Salewa Flex Cap - syrah

  Seznam želja

 4. -25%
  Kapa s šiltom Salewa Pedroc DST Light Cap - electric

  Seznam želja

 5. -28%
  Ženske hlače Salewa Pedroc 2 DST Light Pants - syrah

  Seznam želja

 6. -29%
  Softshell jakna Salewa Pedroc DST Light Jacket - electric

  Seznam želja

 7. -29%
  Ženska jakna Salewa Pedroc DST Light Jacket - syrah

  Seznam želja

 8. -29%
  Ženske kratke hlače Salewa Puez 3 DST Shorts - syrah

  Seznam želja

 9. -28%
  Ženski brezrokavnik Salewa Sorapis DST Vest - syrah

  Seznam želja

 10. -30%
  Ženska jopica Salewa Sorapis DST Jacket - syrah

  Seznam želja

 11. -30%
  Jopica Salewa Seceda Dry L/S Tee - onyx

  Seznam želja

 12. -30%
  Kapa s šiltom Salewa Denim Hybrid Cap - black out

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

269 Izdelki

Počisti

Salewa Outlet - široka ponudba izdelkov na 8a.si

Spletna trgovina 8a.si je kraj, kjer lahko najdete veliko različnih izdelkov kultne Salewa znamke. Če te zanima oprema, obutev ali oblačila najvišje kakovosti, bo ta proizvajalec najboljša izbira. Na 8a.si lahko najdete tako najnovejše kot tudi modele te blagovne znamke iz prejšnje sezone. Kupite jih lahko po močno znižanih cenah. Salewa Outlet je kraj, kjer lahko naročite rake, planinsko obutev, spodnje perilo, oblačila in številne druge elemente opreme za preživljanje prostega časa na prostem. Naša trgovina je kraj, kjer boste pred izletom v gore uspešno dopolnili svojo nujno opremo. Ne glede na to, ali se odpravljate na krajši izlet ali gorski izziv, boste v naši trgovini zagotovo našli vse, kar potrebujete.

Sodobne konstrukcije po znižanih cenah.

Salewa Outlet je kraj, kjer lahko najdete izdelke te kultne blagovne znamke v polni vrednosti. Če morate torej nadgraditi svojo opremo ali kupiti nove kose opreme, je naša trgovina odlična izbira. Vsak izdelek,ki ga najdete v tem zavihku, je polnovreden Njegova nižja cena ne vpliva na njegovo zmogljivost, videz ali vzdržljivost. Če torej želite prihraniti nekaj denarja, si oglejte ponudbo Salewa outlet Ta kultna blagovna znamka je znana po visoki kakovosti izdelave in popolnosti v vsaki podrobnosti. Ne glede na to, ali boste izbrali udobno majico ali napredne čevlje, združljive z avtomatskimi raki, boste v vsakem primeru zagotovo zadovoljni. V naši prodajalni je na voljo široka paleta izdelkov, ki lahko izpolnijo zahteve tudi najzahtevnejših turistk in turistov.

Najnaprednejše tehnologije, ki zagotavljajo največjo podporo

Salewa Outlet je kraj, kjer lahko najdete najnaprednejše modele izdelkov te blagovne znamke. Od sodobnega tekstila, ki ponuja številne lastnosti, ki si jih želijo turisti, do tehnologij preverjenih proizvajalcev. Kdo še ni slišal za GORE-TEX® ali Vibram®? Ponujamo Obutev Salewa tako za hitre izlete kot za zahtevne gorske pustolovščine. Nekatera obutev vam bo omogočila udobno uporabo košaričnih, polavtomatskih in celo avtomatskih krempljev. Tako obutev kot oblačila so lahko opremljena z ikonično membrano GORE-TEX®. Ta vam bo zagotovila udobno zračnost ter popolno zaščito pred dežjem in vetrom. Zahvaljujoč temu boste lahko nadaljevali potovanje v vseh razmerah.