top

Salewa ženski čevlji

Ženski čevlji Salewa so izdelani za vse navdušenke nad gorskimi aktivnostmi. Če se nameravate podati po poteh Via Ferrata, na treking ali se povzpeti na najvišje vrhove, vam bodo ženski čevlji Salewa zagotovili visoko udobje.
View as Grid List

49 Izdelki

  1. -24%
    Ženski čevlji Salewa Wildfire Canvas - onyx/black

    Seznam želja

  2. -27%
    Ženski čevlji Salewa Wildfire Edge - malta/vivacious

    Seznam želja

na stran
View as Grid List

49 Izdelki

Počisti

Ženski čevlji Salewa, posebej zasnovani za aktivne ženske

Znamka Salewa je znana po izdelavi najkakovostnejše obutve za gore in na prostem. Velika večina ponudbe vključuje modele, namenjene predvsem ženskam. Ti se ne odlikujejo le po odlično izbranih barvah ali razpoložljivih velikostih, temveč predvsem po popolnem prileganju ženskemu stopalu. To je razlog, zakaj so ženski čevlji Salewa priljubljena izbira vseh ljubiteljic dolgih pohodov. Zaradi udobja, ki ga ponuja ta proizvajalec obutve, sploh ne boste opazili, da ste pravkar prehodili toliko kilometrov po poti. Do potankosti izpopolnjeni čevlji, ki jih odlikujejo sodobni materiali, bodo zadovoljili okus najzahtevnejših navdušenk nad gorskimi aktivnostmi.

Različni ženski čevlji Salewa

Ta proizvajalec ponuja obutev za skoraj vse gorske dejavnosti. Serija planinske obutve je bila izdelana za najbolj izkušene ženske. Obutev je zasnovana za doseganje najvišjih vrhov sveta in je idealna za neugodne vremenske razmere. Spretno združujejo zelo visoko vzdržljivost in zmerno težo, zato je vzpenjanje meter za metrom še lažje. Vsi navdušenci nad daljšimi potovanji bodo zagotovo cenili sodobne modele za treking. Ženski čevlji za pohode Salewa namreč zagotavljajo neprimerljivo udobje med daljšimi pustolovščinami na prostem. Višje krojeni zgornji del nudi odlično oporo pri trekingu s težjim nahrbtnikom. Sodoben videz zgornjega dela pri večini modelov razlikuje Salewo od drugih proizvajalcev, ki običajno ohranjajo tradicionalni slog. Izbirate lahko tudi med ultralahkimi modeli za uporabo na prostem. Ta vrsta ženskih čevljev Salewa je idealna za hitre pohode brez prtljage ali z minimalističnim nahrbtnikom. Narejeni so za hitre enodnevne izlete v gore, ko želimo hitro doseči vrh in se pred mrakom vrniti v dolino. Toda Salewa ponuja tudi tehnične čevlje za pristop. Ta vrsta čevljev zagotavlja največjo natančnost na skalnatem terenu. Kjer sta natančnost in točnost vsakega koraka vredni zlata, bodo najboljši ženski pristopni čevlji.

Salewa - ženske čevlje lahko kupite v spletni trgovini 8a.si

Naša ponudba vključuje širok izbor ženskih čevljev Salewa. Lahki modeli za poletje s ploščami iz lahke mrežice zagotavljajo največjo prepustnost zraka pri visokih temperaturah. Celoletni modeli in modeli, namenjeni zahtevnejšim vremenskim razmeram, so opremljeni z napredno membrano GORE-TEX®. Ta zagotavlja visoko vodoodpornost zgornjega dela, zato so vaša stopala ves čas zaščitena pred vodo in snegom, ki želita prodreti od zunaj. Ženski čevlji Salewa so odlična izbira za vse dejavnosti in letne čase.