top

Saltolyte

SALTOLYTE je znamka, ki proizvaja soli, minerale in elektrolite za športnike in aktivne posameznike. Enostavne kapsule in želeji SALTOLYTE omogočajo nadomestitev pomanjkanja osnovnih sestavin tako med vsakodnevnimi treningi kot na tekmovanjih.
Iskanih izdelkov ne moremo najti.
Počisti

SALTOLYTE - visoka kakovost neposredno iz Nemčije

SALTOLYTE je znamka, ki veliko pozornosti namenja kakovosti izdelka. Vse izdelke proizvajajo v Nemčiji, njihova sestava pa je natančno odmerjena. Znamka je bila ustvarjena predvsem za osebe, ki se ukvarjajo z joggingom, kolesarstvom in tekmovalci v triatlonu. Ne glede na to, ali uporabljate kapsule SALTOLYTE ali želeje, vedno lahko računate na njihovo najvišjo kakovost. Enostavne za uporabo soli, elektroliti SALTOLYTE omogočajo stalno nadomeščanje pomanjkanja najpomembnejših mineralov v telesu. Odlično se obnesejo ne samo v vročih dneh, ampak tudi med večjim fizičnim naporom, tako med treningi kot na tekmovanjih.

Soli in elektroliti SALTOLYTE nepogrešljivi med fizičnim naporom

Povečan fizični napor vedno pomeni večje obremenitve za naše telo. Med športom naše telo skupaj s potom izgublja veliko dragocenih mikroelementov, ki so nujni za pravilno delovanje telesa. Izgubljamo natrij, kalij, kalcij, železo in celo cink. Višja kot je temperatura, daljši čas ali večja intenzivnost fizičnega napora, večje so izgube dragocenih mineralov. Najhitrejši način za nadomeščanje pomanjkanja so posebne soli in elektroliti, kot je SALTOLYTE. Osebe, ki se ukvarjajo z disciplinami, kot so kolesarjenje, tek ali triatlon, dobro vedo, da je med intenzivnim treningom skoraj nemogoče te sestavine nadomestiti z običajno hrano. Za vzdrževanje ustrezne ravni elektrolitov so potrebni dodatni prehranski dodatki.

Soli SALTOLYTE predstavljajo priročno obliko dopolnjevanja teh snovi tako v vsakdanjem življenju kot med tekmovanji ali dolgimi treningi. Posebne kapsule vam omogočajo vzdrževanje pravilne ravni elektrolitov tudi med ekstremno fizično aktivnostjo. Lahko jih preprosto pogoltnete ali raztopite v vodi, pri čemer dobite odličen izotonik. V ponudbi SALTOLYTE so tudi želeji, ki se zaužijejo v ustreznih časovnih presledkih in omogočajo telesu delovanje na višjih obratih dlje časa.