top

Samonapihljive blazine

Samonapihljive podloge odlično združujejo odlične izolacijske lastnosti in udobje vašega spanja. Ponujamo tako izjemno lahke modele kot tudi debele samonapihljive podloge za pustolovščine v kampu in udobne modele za dve osebi
View as Grid List

49 Izdelki

 1. -15%
  Samonapihljiva blazina Nemo Flyer Regular (2023)

  Seznam želja

 2. -20%
  Samonapihljiva blazina Exped SIM Lite 3.8 LW - green

  Seznam želja

 3. -22%
  Samonapihljiva blazina Exped SIM Lite 3.8 M - green

  Seznam želja

 4. -20%
  Samonapihljiva blazina Exped SIM Comfort Duo 5 - red

  Seznam želja

 5. -5%
  Samonapihljiva blazina Exped SIM Comfort 5 M - red

  Seznam želja

 6. -26%
  Samonapihljiva blazina Robens Sunstone 80

  Seznam želja

 7. -26%
  Samonapihljiva blazina Robens Polarshield 120

  Seznam želja

 8. -25%
  Samonapihljiva blazina Robens Polarshield 80

  Seznam želja

 9. -25%
  Rjuha Therm a Rest Synergy Lite Sheet 20

  Seznam želja

 10. -19%
  Samonapihljiva blazina Nemo Flyer Regular - desert dawn

  Seznam želja

 11. -20%
  Komplet za popravila Exped Field Repair Kit

  Seznam želja

 12. -26%
  Samonapihljiva blazina Robens Sunstone 120

  Seznam želja

 13. -26%
  Samonapihljiva blazina Robens Iceshield 55

  Seznam želja

 14. -25%
  Samonapihljiva blazina Robens FjellGuard 80

  Seznam želja

 15. -25%
  Samonapihljiva blazina Robens Air Impact 38 Regular

  Seznam želja

 16. -25%
  Samonapihljiva blazina Robens FjellGuard 40

  Seznam želja

 17. -25%
  Samonapihljiva blazina Robens Air Impact 25

  Seznam želja

 18. -26%
  Samonapihljiva blazina Robens Air Impact 38 Large

  Seznam želja

 19. -26%
  Samonapihljiva blazina Robens FjellGuard 60

  Seznam želja

 20. -20%
  Samonapihljiva blazina Fjord Nansen Kerjag - red

  Seznam želja

 21. -7%
  Komplet za popravila Sea To Summit Mat Repair Kit

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

49 Izdelki

Počisti

Samonapihljive podloge - udobje in izolacija

Podloge za na prostem, znane tudi kot ležišča ali spalne blazine, odlično združujejo prednosti spalnih podlog in napihljivih ležišč. Ker so si od prvih izposodile odlične izolacijske lastnosti, od drugih pa izjemno udobje spanja. Odkar so bile izumljene samonapihljive podloge, pridobivajo vedno nove oboževalce. Mnogi si ne morejo več predstavljati spanja v šotoru brez svoje najljubše podloge. Med številnimi prednostmi, ki jih ponuja samonapihljiva podloga za eno ali dve osebi, lahko omenimo lastnosti, kot so kompaktna velikost po pakiranju, enostavno sestavljanje in priprava prostora za spanje ali izjemno udobje spanja tudi na ne tako gladkem terenu.

Kako deluje samonapihljiva podloga?

Samonapihljive podloge za eno in dve osebi izkoriščajo rešitve, ki jih poznamo iz klasičnih spalnih podlog in napihljivih ležišč. V notranjosti je nameščena posebna pena z razteznimi lastnostmi. Ta zagotavlja visoko stopnjo izolacije in udobje vašega spanja. Za razgrnitev samonapihljive vzmetnice jo morate le razgrniti in odpreti ventil. Pena dobi nekaj volumna v samo nekaj sekundah. Zdaj jo morate le še nekoliko napihniti, da dosežete ustrezen tlak, in zapreti ventil. Za ureditev udobnega prostora za spanje potrebujete le nekaj sekund, udobja tako napihnjene podloge pa ni mogoče nadomestiti. Tudi zlaganje samonapihljive podloge je intuitivno; odpreti morate le ventil in jo tesno zložiti tako, da čim bolj stisnete peno v notranjosti.

Katera samonapihljiva podloga bo najboljša za kampiranje in katera za planinsko pot?

Če dlje časa kampirate na enem mestu, je udobje spanja vaša glavna prednostna naloga. Teža takrat ni vaša največja skrb, saj vso opremo pripeljete z avtomobilom. Klasična samonapihljiva ležišča so odlična rešitev za turistična in kamperska potovanja. Debela samonapihljiva podloga vam zagotavlja popolno udobje, zato so ti modeli priljubljena izbira za kampiranje in daljše kampiranje na enem mestu. Samonapihljive podloge za dve osebi so odlična rešitev za velike družinske šotore, kjer zagotavljajo maksimalno udobje in precej veliko površino. Ljubiteljem gorskih izletov in dolgih pohodniških potovanj z nahrbtnikom priporočamo ultralahke potovalne podloge majhnih dimenzij. Zlahka jih spravite v kote nahrbtnika in vam ne zavzamejo veliko dragocenega prostora. Najnovejši materiali omogočajo popolno zlaganje samonapihljive podloge, zato jih lahko spravite v etui velikosti plastenke za vodo.

Samonapihljive podloge v trgovini 8a.si

Katera koli dejavnost vas zanima, zagotovo imamo v naši ponudbi samonapihljivo podlogo, ki bo najbolj ustrezala vašim potrebam. Ne glede na to, ali potujete sami ali s prijatelji ali družino, so funkcionalne samonapihljive blazine odlična rešitev, ki zagotavlja udobno sprostitev po napornem dnevu. V naši ponudbi je veliko različnih modelov najbolj znanih blagovnih znamk, ki izdelujejo kamping in gorsko opremo. Ne glede na to, ali izbirate samonapihljivo podlogo za dve ali eno osebo, ste lahko torej prepričani o kakovostni zasnovi in odlični zmogljivosti.