top

Shokz

Shokz je znamka, specializirana za oblikovanje in proizvodnjo odprtih slušalk za aktivne ljudi. Kostne slušalke Shokz odlično delujejo med številnimi športi in tudi pri vsakodnevni uporabi.
Iskanih izdelkov ne moremo najti.
Počisti

Shokz slušalke za športnike

Trenutno večina blagovnih znamk, ki proizvajajo slušalke, se osredotoča na maksimalno izolacijo uporabnika od sveta okoli njega. Predvidevajo, da je najboljši način za doseganje popolnega zvoka maksimalno utišanje okolice. Čeprav se tak pristop odlično obnese pri poslušanju glasbenih albumov doma, ni nujno optimalna rešitev, ko se premikamo po mestu ali želimo z njimi športati. Za takšne situacije so bili ustvarjeni izdelki Shokz. Kostne slušalke odlično združujejo možnost poslušanja najljubše glasbe, podcastov ali avdioknjig, medtem ko hkrati omogočajo, da do ušesa pridejo zvoki od zunaj. Kostne slušalke Shokz so zato priljubljena izbira športnikov. Blagovna znamka ima številne patente, kot so tehnologija Bone Conduction ali DirectPitch™, kar jo uvršča med pionirje med proizvajalci kostnih slušalk.

Kaj so kostne slušalke?

Kostne slušalke Shokz v nasprotju s klasičnimi slušalkami ne gredo v uho in ga ne pokrivajo. Namesto tega se prilegajo glavi in s pomočjo vibracij zvok neposredno prenašajo v srednje uho, mimo ušesne bobničnice. To rešitev omogoča, da do nas pridejo zvoki tako iz slušalk kot tudi iz okolice. Ta rešitev je priljubljena med športniki in vsemi aktivnimi posamezniki, ki ves čas ostajajo v gibanju. Ta rešitev ne samo zagotavlja boljši stik z okolico, ampak tudi pomaga ohraniti večjo higieno ušes ter zagotavlja odlično kakovost zvoka.

Shokz slušalke lahko kupite v trgovini 8a.si

V naši ponudbi se osredotočamo na športne slušalke blagovne znamke Shokz, ki se odlično obnesejo med dolgimi treningi, pa tudi vsakodnevno. Med dostopnimi modeli so modeli, namenjeni posameznim športom. Shokz OpenRun kostne slušalke so bile posebej oblikovane za tekače. Odlično se prilegajo glavi med dinamičnimi aktivnostmi. Vsestranski model OpenMove bo odličen na primer pri kolesarjenju. Posebne slušalke Shokz OpenSwim omogočajo poslušanje najljubših skladb med treningi na bazenu. Tudi triatlonci pogosto uporabljajo kostne slušalke Shokz.