top

Sistem vponk Climbing Technology Aerial Pro Set DY HC 12cm x6 - silver/hard coating

vključno z DDV 107,99 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 103,99 € (+4%)
Proizvajalčeva priporočena cena 173,99 € (-37%)

Dostava v 2-4 delovnih dneh

Stroški dostave od 0,00 € Podrobnosti
ID izdelka: 8057733307434

Pošljite vprašanje
Pošlji vprašanje o izdelku
Spletna stran je zaščitena s sistemom reCAPTCHA in Googlovim pravilnikom o zasebnosti ter pogoji uporabe storitev.
Stroški dostave
Stosujemy ENOTNE CENE DOSTAVE – teža in mere paketa ne vplivajo na ceno dostave!
Pošta Slovenije
Skupna cena naročenih izdelkov Strošek dostave
Predplačilo Gotovino po povzetju
0 - 24,99 € 5 € 6 €
>25 € 0 €! 1 €

Climbing Technology Aerial Pro Set DY HC 12 cm 6-pack plezalni ekspresi se bodo odlično obnesli pri spopadanju z najtežjimi plezalnimi smermi, kjer vam bosta kakovostna izdelava opreme in njena majhna teža pomagala doseči vaše cilje. Izjemna trdnost karabinov in trakov bo poskrbela za dolgo in nemoteno delovanje kompleta, dodatek stabilizatorja Fixit k ekspresom pa bo povečal varnost pri plezanju.

Climbing Technology Aerial Pro Set DY HC 12 cm 6-pack plezalni ekspresi so sestavljeni iz več sestavnih delov, ki se odlično dopolnjujejo. Prvi od teh je karabin Climbing Technology Aerial Pro S z ravnim zaklepanjem. Z vroče kovanim, večplastnim 3D-profilom se je znatno zmanjšala teža. Ta nova tehnologija oblikovanja karabinov se zdi prihodnost v prizadevanjih za izdelavo lažje plezalne opreme ob hkratnem izboljšanju trdnosti. Klasična ključavnica uporablja sistem Catch Free, ki preprečuje, da bi se ključavnica nehote zataknila za drugo plezalno opremo (zanke, pripomočke, plezalce), in olajša pripenjanje značk. Oblika zadrge je bila nekoliko spremenjena s preurejanjem utorov, zaradi česar jo je lažje in varneje odpreti v vseh okoliščinah. Utori za najboljši oprijem na obeh straneh ključavnice so podrobnost, ki jo boste cenili med zahtevnimi vzponi, ko je položaj telesa daleč od počitka, zaloge energije pa onemogočajo, da bi se borili z ekspresom na pasovih. Utori na ključavnicah izboljšajo oprijem s prsti, kar vam omogoča, da učinkovito zgrabite ekspres za zgornjo karabinko, samozavestno odprete ključavnico, jo sprostite iz plezalnega pasu in jo potisnete v vrv. Spodnja karabinka je dobro znana karabinka Climbing Technology Aerial Pro B-HC. Tudi tu najdete patent Catch Free, karabin pa je izdelan s tehnologijo vročega kovanja. Značilna je upognjena ključavnica ergonomske oblike, zaradi katere je vpenjanje vrvi zelo intuitivno. Poleg tega je karabin izdelan s tehnologijo Hard Coating (HC). To pomeni, da je karabin prevlečen s posebnim anodiziranim premazom, ki znatno poveča njegovo vzdržljivost in maksimalno podaljša življenjsko dobo.

Zaradi klasičnih dimenzij uporabljenih karabinov se odlično prilegajo v roko. Optimizirana oblika in skrb za ergonomijo omogočata enostavno upravljanje celotnega ekspresa. Ustrezna ojačitev robov, ki so najbolj izpostavljeni trenju, zagotavlja največjo vzdržljivost in varnost, ki se zahtevata od plezalne opreme. Karabina sta povezana z izjemno lahkim trakom Dyneema. Pomembna novost so revolucionarne spremembe, ki so se zgodile na področju vzvodov. Popolnoma nova rešitev je Fixit. Gumijasti element je zasnovan tako, da preprečuje neželeno vrtenje spodnje karabinke, hkrati pa s svojo dovršeno obliko ščiti trak pred drgnjenjem ob skale, kar se pogosto konča z njegovo prisilno zamenjavo. To zagotavlja, da je ekspres ob vpenjanju popolnoma poravnan, in znatno podaljšuje njegovo življenjsko dobo.

Climbing Technology Aerial Pro Set DY HC 12 cm 6-pack express - ključne lastnosti:

 • 12 cm ultralahkega traku dyneema;
 • 11 mm široka tkanina;
 • Karabini, izdelani z vročim kovanjem;
 • Dodatna anodizacija - Hard Coat;
 • Polne ključavnice;
 • Ergonomska oblika telesa;
 • Polne, oblikovane ključavnice za enostavno pripenjanje;
 • Inovativna gumica Fixit za stabilizacijo spodnje karabinke;
 • Sistem Catch-Free za brezzobe ključavnice;
 • Skupne mere: približno 28 x 5,5 cm;
 • Dimenzije karabina: približno 10 x 5,5 cm;
 • Komplet sestavlja 6 plezalnih ekspresov.

Tehnična specifikacija
Barva siva
Spol Unisex
No-code Ne
Dolžina traku 12 cm
Ukrivljena vponka Aerial Pro B-HC
Teža ~ 84 g
Ravna vponka Aerial Pro S
Trak Dyneema
Trdnost vponke Dyneema
Trdnost traku 22 kN
Dejavnost Alpinizem / Visokogorsko plezanje, Plezanje/ Bouldering

Climbing Technology Aerial Pro Set DY HC 12cm x6 - customer reviews

0.0