top

Skross

Skross je švicarska blagovna znamka, ki omogoča uporabo elektronske opreme v oddaljenih delih sveta. Adapterji, polnilniki USB in prenosne baterije Skross, predstavljeni v trgovini 8a.si, so nepogrešljivi na vsakem potovanju.
Iskanih izdelkov ne moremo najti.
Počisti

Skross - zanesljiv dostop do električne energije

Sodobni adapterji za električne vtičnice s posebnim sistemom zadrge - to so izdelki, zaradi katerih je blagovna znamka Skross postala znana v številnih državah sveta. Ta inovativna rešitev, ki je bila patentirana leta 2002, je hitro postala zelo priljubljena in je postala stalnica v torbah in kovčkih vseh popotnikov. Rešitev je hitro postala prodajna uspešnica in je zaradi svoje razpoložljivosti v več kot 60 državah postala običajna med ljubitelji mednarodnih potovanj. Prvi adapter za električno vtičnico, ki ga je bilo mogoče uporabljati v različnih državah, se je izkazal za izjemno funkcionalen izum. Pomembni so bili tudi enostavnost uporabe, kompaktna velikost ali visoka kakovost izdelave.

Znamka Skross se je v nekaj letih iz lokalnega podjetja razvila v globalnega proizvajalca adapterjev in drugih električnih pripomočkov, ki so bili pripravljeni z mislijo na popotnike. Zaradi patentnih pravic za ključne rešitve lahko podjetje zagotavlja najvišjo kakovost in funkcionalnost svojih izdelkov. Poleg adapterjev blagovna znamka trenutno ponuja tudi polnilnike USB, napajalnike ali kable, potrebne za polnjenje pametnih telefonov, prenosnih računalnikov in drugih elektronskih naprav. Blagovna znamka Skross se osredotoča predvsem na varnost svojih izdelkov. Zato izpolnjujejo standarde Mednarodne elektrotehniške komisije (IEC) in zagotavljajo visoko raven varnosti. Poleg tega se proizvodni proces nenehno spremlja, da se zagotovi, da tovarno zapustijo le preizkušeni in izpopolnjeni izdelki.

Z blagovno znamko Skross boste vedno imeli dostop do elektrike

V današnjem svetu je dostop do električne energije ključnega pomena. Pametni telefoni, prenosni računalniki, naglavne svetilke, navigatorji GPS - vse elektronske naprave je treba občasno napolniti. Medtem ko doma nimamo težav z dostopom do električnega omrežja, se na potovanjih in odpravah v tujini srečujemo z drugačnimi standardi vtičnic. Če na to ne bomo pripravljeni, se bomo soočili z naporno nalogo iskanja adapterja na kraju samem ali s popolno nezmožnostjo polnjenja svoje elektronske opreme. V takšnih primerih je najboljša rešitev prav pravi Skrossov adapter. Na voljo je zelo velika izbira modelov. Različne različice so prilagojene vtičnicam v posameznih državah. So kompaktne velikosti, zato jih lahko preprosto dodate v prtljago. Na voljo so tudi obsežnejši modeli (Skross World), ki pokrivajo skoraj ves svet. Adapterji omogočajo uporabo električnih vtičnic v različnih državah in pogosto omogočajo uporabo opreme, kupljene v tujini, na Poljskem.

Inovativne rešitve švicarske blagovne znamke

Sedež znamke in oblikovalski studii so v Švici, državi, ki je znana po svojih natančnih izdelkih vrhunske kakovosti. Prav to so izdelki Skross, ki so zaradi svoje visoke zanesljivosti kot nalašč za potovanja v najbolj oddaljene kotičke sveta. Nanje se lahko zanesete, kadar pametnemu telefonu ali prenosnemu računalniku zmanjka energije. Adapterji so izdelani v Aziji pod strogim nadzorom kakovosti. Tako ste lahko prepričani, da vsak izdelek izpolnjuje najvišje standarde.

Danes so adapterji, polnilci in napajalniki blagovne znamke Skross na voljo v več kot 100 državah po vsem svetu. Proizvajalec pa je postal eden vodilnih na trgu adapterjev za električne vtičnice. Njegovi izdelki so na voljo v dobrih potovalnih trgovinah in na letališčih. Rešitve, ki jih je razvil Skross, so zelo priljubljene zaradi intuitivnega upravljanja, visoke kakovosti izdelave in zanesljivosti. Uporabljajo jih vsi, ki veliko potujejo med različnimi državami. Zadovoljni uporabniki so profesionalni popotniki, turisti, tuji dopisniki, športniki in številni drugi.

Široka ponudba blagovnih znamk Skross v trgovini 8a.si

Napajalniki so tudi odličen dodatek adapterjem. Omogočajo shranjevanje energije za čas, ko nimate dostopa do električnega omrežja. So odlična rešitev za dolga potovanja, saj vam omogočajo, da ves čas uporabljate pametni telefon. Kompaktne napajalne baterije Skross zlahka spravite v prtljago, ne da bi vam zavzele preveč prostora. Priljubljene so tudi za vsakodnevno uporabo, saj vam prihranijo težave, če ponoči pozabite napolniti mobilni telefon. V avtomobilu pa bo nepogrešljiv polnilec USB za vtičnico za vžigalnik cigaret. Čas, ki ga porabite za vožnjo na delo, boste lahko učinkovito izkoristili za polnjenje pametnega telefona. Vsi izdelki tega proizvajalca ne le delujejo in so zanesljivi, ampak so tudi videti odlično.