top

Spot

Spot je blagovna znamka, specializirana za proizvodnjo sledilnikov in satelitskih telefonov, ki zagotavljajo varnost in stik s civilizacijo na koncu sveta. V ponudbi satelitske naprave za športnike, popotnike in raziskovalce!
Iskanih izdelkov ne moremo najti.
Počisti

Spot, najnovejša tehnologija na prostem

Znamka Spot ponuja predvsem občutek varnosti, saj se z njo lahko povežete s civilizacijo kjer koli na svetu. Njegovi izdelki omogočajo sledenje in beleženje poti, pošiljanje in prejemanje sporočil, pošiljanje lokacij GPS, določanje orientacijskih točk na poti ter obveščanje služb v sili v primeru nesreče. Blagovna znamka Spot je v lasti podjetja Globalstar s sedežem v ZDA. Podjetje se ukvarja z zagotavljanjem rešitev za satelitsko povezljivost podjetjem po vsem svetu. Rešitve, ki se uspešno uporabljajo v podjetjih, se prenesejo v tehnologije, ki se uporabljajo v zunanji opremi. Celoten sistem temelji na zasebnem omrežju satelitov, ki ga upravlja podjetje Globalstar in ga uporablja na tisoče ljudi po vsem svetu. Izdelki Spot so kot nalašč za najbolj divje dele sveta - pohodništvo, kanuizem, kampiranje v divjini, kolesarjenje ali terenske odprave. Kamor koli greste, ste lahko prepričani, da ne boste izgubili stika s civilizacijo.

Kako delujejo naprave blagovne znamke Spot?

Vsi izdelki uporabljajo signal GPS za določanje položaja uporabnika. Nato z zasebnim omrežjem satelitov pošiljajo ta signal drugim in sprejemajo položaje drugih uporabnikov. Tako lahko izbrani ljudje spremljajo naš napredek na odpravi in prejemajo posodobitve o našem stanju. V primeru nesreče lahko naprave Spot pošljejo koordinate GPS reševalnim službam in tako močno pospešijo reševalno akcijo. Vse naprave blagovne znamke Spot so na voljo po privlačnih cenah za satelitsko tehnologijo. Tako lahko prednosti satelitske povezave izkoristi vsak ljubitelj potovanj in odprav na konec sveta. Blagovna znamka je že dobro znana med popotniki, raziskovalci, znanstveniki in fotografi, ki delajo v najbolj oddaljenih kotičkih sveta. Zaradi visoke zanesljivosti naprav in zmerne cene so optimalna rešitev za vse, ki se odpravljajo na območja, kjer je pokritost z mobilnim omrežjem že zdavnaj končana.