top

Stubai

Stubai je avstrijska blagovna znamka, ki proizvaja gorsko in plezalno opremo visoke kakovosti! Ponujamo pestro izbiro opremo za plezalce, alpiniste, ljubitelje trekinga in ferat!
Iskanih izdelkov ne moremo najti.
Počisti

Vsebinska oprema iz osrčja Alp

Sedež podjetja, ki se nahaja v dolini Stubai, odlično odraža duh podjetja. Tu nastajajo izdelki, namenjeni ljudem, ki ljubijo gore. Ekipa profesionalnih plezalcev in inženirjev si nenehno prizadeva izboljšati naslednjo različico opreme. Vse zamisli temeljijo na potrebah, ki se pojavljajo med zaporednimi odpravami v gore, tako profesionalcev kot plezalcev začetnikov. Nato se razvije podrobna zasnova, ki mora upoštevati ustrezno vzdržljivost in visoko ergonomijo za uporabo v gorskih razmerah. Vsak nov izdelek mora nato prestati vrsto strogih laboratorijskih testov, ki potrdijo njegovo zanesljivost in trajnost. Le takšna oprema lahko končno pride na trg. Zahvaljujoč temu novemu procesu razvoja izdelkov ste lahko prepričani, da vsak model znamke Stubai, ki se znajde v rokah ljubiteljev gora, odlikuje visoka zanesljivost.

Dolga zgodovina in dolgoletne izkušnje priznane blagovne znamke

Korenine avstrijske blagovne znamke segajo več let nazaj. Sledovi prve predelave jekla v dolini Stubai segajo v 14. stoletje. Leta 1897 je bilo ustanovljeno združenje lokalnih kovaških mojstrov, ki se je ukvarjalo predvsem s proizvodnjo nožev in kmetijskega orodja. Leta 1960 je dobil ime Stubai Sčasoma je v ponudbi začela prevladovati gorska oprema. Danes je blagovna znamka zelo prepoznavna med vsemi ljubitelji alpskih poti, saj ponuja opremo, potrebno za varno gibanje v gorah tako poleti kot pozimi.

Gorska in plezalna oprema Stubai pri 8a.si

Široka ponudba avstrijske blagovne znamke Stubai pomeni, da lahko ponudi pravo opremo za vsakega ljubitelja gora, ne glede na to, s katero dejavnostjo se ukvarja v gorah. Za ljubitelje plezanja in alpinizma je na voljo kakovostna oprema. Lahki in trpežni karabini ali Stubai expeditions, intuitivni pripomočki za varovanje in spuščanje po vrvi - vse to bo zagotovilo visoko zanesljivost v gorah in med usposabljanjem. Vsestranski plezalni pasovi zagotavljajo udobno uporabo pri osvajanju gorskih sten v vseh letnih časih. Seveda v katalogu Stubai najdeš tudi plezalne čelade, ki ti bodo prišle prav pri številnih gorskih aktivnostih.

Znamka Stubai ima tudi zelo obsežno ponudbo zimske opreme. Zanesljivi Stubai chalet in raki so osnova opreme vsake osebe, ki se odpravi na zasnežene gorske poti. Različni modeli omogočajo popolno prilagoditev opreme dejavnosti - od ledeniškega in visokogorskega turnega smučanja do plezanja po ledu in tehničnega alpinizma. Med številnimi dejavnostmi bo zagotovo nujna tudi lavinska oprema, kot so snežne lopate in lavinske sonde.

V ponudbi Stubai je poleg osnovne opreme tudi veliko dodatne gorske opreme. Med njimi izstopajo nahrbtniki, gorske rokavice, pohodniški pripomočki in oprema za via ferrate. Zato bo vsak ljubitelj gora v ponudbi avstrijske blagovne znamke našel visokokakovostno opremo za svojo najljubšo dejavnost. Če iščete vrhunsko kakovostno in zanesljivo opremo, je vredno raziskati ponudbo blagovne znamke Stubai v planinski spletni trgovini 8a.si