top

T-Wall

T-Wall je proizvajalec, specializiran za načrtovanje in proizvodnjo plezalnih oprimkov, panelnih struktur in pripomočkov za trening plezanja. V ponudbi izdelki, s katerimi boste lahko krepili svoje plezalne sposobnosti ne glede na vreme.
View as Grid List

1 Izdelki

 1. -10%
  Trening deska T-Wall Bone - white
  Trening deska T-Wall Bone - white
  vključno z DDV 67,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 74,99 € (-10%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 74,99 € (-10%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

1 Izdelki

Počisti

T-Wall - 100% plezanje

Ta poljska blagovna znamka je popolnoma osredotočena na potrebe vseh plezalcev. Ponuja široko paleto izdelkov za vadbo in plezanje v zaprtih prostorih. Med modeli boste našli različna plezalna držala in strukture, ki vam omogočajo ustvarjanje fantastičnih smeri na vsaki plošči. Visokokakovostni materiali ter skoraj neomejena izbira oblik in velikosti pomenijo, da bomo pripravili smeri tako za začetnike kot za izkušene plezalce. Blagovna znamka T-Wall pomeni tudi opremo za trening plezanja. Vadbeni ročaji in obsežne mize za ročaje vam omogočajo, da izpopolnite svojo formo v udobju svojih štirih sten.

T-Wall izdelki na spletu na 8a.si

Nudimo širok izbor izdelkov poljskih blagovnih znamk. Posebej se osredotočamo na vadbene pripomočke za plezanje in med drugim ponujamo široko paleto ročajev. Z obsežnimi modeli lahko izvajate različne vaje za krepitev mišic prstov, rok in dlani. V ponudbi so tako klasične oprijemalne deske, izdelane iz enako lepljivega materiala kot plezalne opore, kot tudi leseni modeli za tiste, ki imajo raje naravne materiale. Ne glede na to, kateri model izberete, ste lahko prepričani, da vam bo počasi omogočal učinkovito vadbo plezanja.