top

Taktični / survival / bushcraft nahrbtniki

Taktični nahrbtniki so specializirani modeli, pri katerih je glavni poudarek na vzdržljivosti celotne konstrukcije. V ponudbi so med drugim prostorni nahrbtniki za bushcraft in nahrbtniki za preživetje, ki vam bodo pomagali preživeti v ekstremnih razmerah. Oglejte si 20l, 30l, 40l, 50l in še večje taktične nahrbtnike!
View as Grid List

92 Izdelki

 1. -24%
  Pohodniški nahrbtnik Tatonka Pyrox 45+10 - black

  Seznam želja

 2. -24%
  Pohodniški nahrbtnik Tatonka Akela 45 - black/black

  Seznam želja

 3. -20%
  Pohodniški nahrbtnik Fjallraven Kajka 35 - khaki dust

  Seznam želja

 4. -20%
  Pohodniški nahrbtnik Gregory Zulu 40 - volcanic black

  Seznam želja

 5. -22%
  Kolesarski nahrbtnik Osprey Escapist 20 - black

  Seznam želja

 6. -15%
  Gorski nahrbtnik Vaude Avox 65+10 - black

  Seznam želja

 7. -21%
  Poletni nahrbtnik Salomon XT 15 - grape leaf/black

  Seznam želja

 8. -15%
  Taktični nahrbtnik Tasmanian Tiger Modular Combat Pack

  Seznam želja

 9. -11%
  Pohodniški nahrbtnik Thule Topio 40l - black

  Seznam želja

 10. -10%
  Pohodniški nahrbtnik Gregory Focal 48 RC - ozone black

  Seznam želja

 11. -21%
  Taktični nahrbtnik Source Commander 10L - multicam

  Seznam želja

 12. -20%
  Taktični nahrbtnik Source Assault 20L - coyote

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

92 Izdelki

Počisti

Taktični nahrbtniki - največja vzdržljivost in vsestranskost

Taktični nahrbtniki za preživetje, bushcraft in taktični nahrbtniki vključujejo številne modele, zasnovane za posebne naloge. Za sodobne vojaške nahrbtnike sta značilni zelo visoka strukturna trdnost in edinstvena konstrukcija. Pomembna je tudi barvna shema, ki omogoča prilagoditev nahrbtnika terenu, po katerem se bomo gibali. Sodobne taktične nahrbtnike najpogosteje izberejo vojaški navdušenci ali ljubitelji ASG. Osnovni model s prostornino 15l-20l ponuja prostor za najnujnejšo opremo. Večji taktični modeli 35l - 40l so odlični tudi za preživetje, saj omogočajo enostavno premikanje z opremo, ki jo potrebujete za preživetje v divjih razmerah. Robustni nahrbtniki bushcraft so optimalna izbira za krajša potovanja s prenočevanjem v divjini.

Kakšne so značilnosti modelov za ljubitelje bushcrafta in preživetja?

Taktični nahrbtniki se od potovalnih modelov razlikujejo po številnih značilnostih. Prvič, materiali, ki se uporabljajo pri njihovi izdelavi, so zelo močni. Prednostna naloga je dolga življenjska doba opreme, tudi v zelo zahtevnih razmerah. Zato vojaški nahrbtniki pogosto uporabljajo debele najlonske tkanine Cordura®, ki je dobro poznana ljubiteljem in navdušencem nad aktivnostmi na prostem, je izjemno priljubljena. Njena trpežnost je skoraj legendarna! Zaradi nje imajo reševalni nahrbtniki večjo odpornost proti naključnim odrgninam ali urezninam. Pogosto postavljanje nahrbtnika na skale ali potiskanje skozi gozdno goščavo nanj ne bo naredilo nobenega vtisa.

Drugi taktični nahrbtniki imajo v večini primerov modularno zasnovo To pomeni, da lahko izbrani nahrbtnik skoraj v vsakem primeru razširite z dodatnimi elementi, ki jih lahko pritrdite na stranice, sprednjo ploščo ali naramnice. To močno olajšajo trakovi sistema MOLLE, s katerimi so opremljeni številni modeli. Z njimi lahko na taktični nahrbtnik hitro pritrdite dodatne žepe in torbice, ki so združljivi s to rešitvijo. Njihova izbira je res velika, zato lahko taktični nahrbtnik zlahka prilagodite svojim potrebam.

Tretjič, nahrbtniki za bushcraft in preživetje so izdelani v umirjenih barvah, ki se bodo odlično ujemale z taktičnimi oblačili To vam bo omogočilo, da ustvarite enoten barvni komplet - oblačila oprema, ne glede na to, kam greste. Sivi taktični nahrbtniki so kot nalašč za urbani teren, zeleni in rjavi pa za divjino. Za tiste, ki potrebujejo maksimalno kamuflažo, so na voljo nahrbtniki moro. Najbolj vsestranska izbira pa ostaja črn nahrbtnik, ki ga lahko preprosto prilagodite vsem potrebam. Posebnost te vrste nahrbtnika so tudi plošče za pritrditev našitka na velcro za lažjo identifikacijo.

V trgovini 8a.si lahko kupite taktične nahrbtnike, nahrbtnike za preživetje in nahrbtnike za bushcraft.

Če iščete preverjene rešitve, boste v naši ponudbi zagotovo našli ustrezen model. Vojaški taktični nahrbtniki zagotavljajo visoko zanesljivost tako za ekstremne terenske ekspedicije kot za vojaške dejavnosti. Taktični nahrbtnik 20l ali 30l je odličen tudi za vsakdanjo uporabo, zlasti za tiste z okusom za vojaški slog. Večji 40l ali 50l nahrbtnik za bushcraft bo zlahka sprejel opremo, ki jo vzamete s seboj na nočni terenski izlet. Če sta vzdržljivost in maksimalna funkcionalnost edini prednostni nalogi za vas, potem bodo taktični nahrbtniki vrhunskih blagovnih znamk, kot sta Helikon-Tex ali Tasmanian Tiger, dobra izbira. Širok izbor kapacitet in barv vam bo omogočil, da boste zlahka prišli do popolnega modela za vas. Sodobni modeli se ne bodo samo prilegali vsakemu terenu, ampak vam bodo omogočili tudi izjemno udobno prenašanje vse potrebne opreme.