top

Teapigs

Teapigs je blagovna znamka, ki ponuja kakovostne čaje za vse ljubitelje tega napitka. Ponudba proizvajalca obsega tako klasične čaje v vrečkah kot tudi čaje za pripravo s hladno vodo. V trgovini 8a.si boste našli pester nabor okusov čajev Teapigs za vse ljuditelje čaja.
View as Grid List

1 Izdelki

 1. -17%
  Čaj v vrečkah Teapigs Cold Brew Cucumber & Apple
  Čaj v vrečkah Teapigs Cold Brew Cucumber & Apple
  vključno z DDV 5,79 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 5,49 € +6%
  Proizvajalčeva priporočena cena 6,99 € -17%

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

1 Izdelki

Počisti

Teapigs - za ljubitelje čaja

Znamka Teapigs je bila ustanovljena leta 2006 z enim samim poslanstvom - zagotoviti enostaven dostop do visokokakovostnega čaja. V tistem času je bilo v Združenem kraljestvu dober čaj mogoče dobiti le v izbranih krajih. Na policah so prevladovale mešanice zelo nizke kakovosti, ki niso dajale polnega okusa. Ljubitelji kave so bili v tistem času v povsem drugačnem položaju. Na desetine kavarn, specializirani kavni avtomati in številne sorte kavnih zrn so poznavalcem omogočili, da so izbirali med številnimi vrstami in okusi, ki so bili na voljo. Ustanovitelja znamke Teapigs Nick in Louise sta želela ljubiteljem čaja ponuditi podobno izbiro. Zaradi izkušenj s svetovnim čajnim velikanom Tetley so natančno vedeli, kaj iščejo in na kaj morajo biti pozorni pri iskanju edinstvenih vrst čaja.

Čaji blagovne znamke Teapigs so skrbno izbrani Izberemo le najkakovostnejše liste, zelišča, sadje, začimbe in cvetje, iz katerih sestavimo edinstvene okuse, ki jih ni mogoče najti v izdelkih, ki so na voljo v supermarketih. Izdelke te blagovne znamke odlikujejo velike vrečke, ki vsebujejo nezmlete čajne liste. Rezultat je enako kakovosten napitek, kot če bi bil pripravljen iz nepakiranih listov. Preprosto ga je veliko lažje pripraviti. Danes so blagovna znamka Teapigs in njeni čaji prisotni v več kot 40 državah. Ljudje, ki sestavljajo podjetje, ves čas z največjim navdušenjem pristopajo k ustvarjanju novih okusov.

Teapigsovi čaji v trgovini 8a.si

V naši ponudbi se osredotočamo predvsem na čaje, ki jih lahko preprosto pripravite za vsak pohodniški izlet, pa naj greste v gore ali k jezeru. Predvsem so tu Teapigsovi čaji v vrečkah, ki so nepogrešljivi, kadar nimate aparata za kuhanje in je vaš edini pripomoček majhna skodelica vrele vode. Tapigs cold brew tea so prav tako zelo priljubljeni. Z njimi lahko hitro pripravite aromatičen napitek, ne da bi vam bilo treba zavreti vodo. So odlična izbira za poletno vročino, zaradi katere boste z veseljem posegli po naslednjem požirku pijače. Preverite edinstvene okuse Teapigs v trgovini 8a.si!"