top

Teufelberger

Teufelberger je svetovno priznano avstrijsko podjetje, ki proizvaja visokokakovostne vrvi za delo na višini, plezanje, kot tudi za uporabo pri reševanju in v industriji.
View as Grid List

4 Izdelki

 1. -10%
  Statična vrv Teufelberger Chameleon 11 mm - multicolor
  Statična vrv Teufelberger Chameleon 11 mm - multicolor
  vključno z DDV 1,79 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 1,59 € (+13%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 1,99 € (-10%)

  Seznam želja

 2. -10%
  Statična vrv Teufelberger Patron 11 mm - black
  Statična vrv Teufelberger Patron 11 mm - black
  vključno z DDV 1,79 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 1,99 € (-10%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 1,99 € (-10%)

  Seznam želja

 3. -10%
  Statična vrv Teufelberger Patron 10,5 mm - white
  Statična vrv Teufelberger Patron 10,5 mm - white
  vključno z DDV 1,79 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 1,99 € (-10%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 1,99 € (-10%)

  Seznam želja

 4. Statična vrv Teufelberger Patron 11 mm - white
  Statična vrv Teufelberger Patron 11 mm - white
  vključno z DDV 1,99 €
  Dodatnih -10% s kodo SUN10

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

4 Izdelki

Počisti

Teufelberger uspešno združuje tradicijo s sodobnostjo

Znamka je bila ustanovljena že leta 1790, ko je mladi Jakob Teufelberger kupil tovarno za proizvodnjo konopljinih vrvi. Ko je začel delati v tem sektorju, si ni mogel predstavljati, da bo postavil temelje za podjetje, ki bo imelo svoje tovarne po skoraj vsem svetu. Danes proizvajalca vodi sedma generacija družine Teufelberger, ki je tudi edina lastnica blagovne znamke. Tako je ohranila popolno neodvisnost od svetovnih korporacij in se lahko razvija v skladu z načeli, ki jih je določila. Družinska narava blagovne znamke pomaga ohranjati vzdušje stabilnosti in trajnosti. Zaradi učinkovitega upravljanja podjetje nenehno raste, pridobiva nove tovarne in v svojo ponudbo dodaja nove izdelke. Tudi zaposleni so izjemno pomembni pri poslovanju podjetja in skupaj tvorijo njegovo veliko bogastvo: inovativnost, zavezanost tradicionalnim vrednotam in zagotavljanje najvišje kakovosti izdelkov svojim strankam.

Tako kot v času, ko je Jakob Teufelberger ustanovil blagovno znamko, je podjetje zdaj specializirano tudi za proizvodnjo vrvi. Res je, da to niso več konopljini modeli, temveč sodobne vrvi, ki se uporabljajo v industriji in rekreaciji. Proizvajalec ima v svoji ponudbi skoraj vse vrste vrvi, ki si jih lahko zamislimo. Na voljo je široka paleta jeklenih in sintetičnih vrvi. Jeklene vrvi se uporabljajo v mornarici, gradbeništvu, rudnikih, na toboganih in na številnih drugih mestih. Sintetične vrvi pa so ustvarjene za delo na višini, reševanje ali uporabo v drevesničarstvu. Kljub tej široki paleti vrvi blagovna znamka Teufelberger ohranja najvišjo kakovost pri proizvodnji vsake vrvi. To omogoča dejstvo, da ima številne tovarne, ki so razporejene po vsem svetu. Vsak od njih je specializiran za proizvodnjo določene vrste vrvi, kar jim omogoča, da se osredotočijo na razvoj inovativnih rešitev in zagotavljanje najvišje kakovosti izdelave.

Statične vrvi Teufelberger za delo na višini

V planinski trgovini 8a.si boste našli širok izbor vrvi Teufelberger za višinsko delo in alpinizem. To so zanesljivi modeli, ustvarjeni posebej za profesionalno uporabo pri delu na višini. V tej zbirki boste našli zanesljive statične vrvi za delo na višini, vrvi za arboristiko in modele, ki se uporabljajo v jamarstvu. Široka paleta modelov omogoča izbiro vrvi za posebne zahteve. Z različnimi premeri, močmi in celo barvnimi odtenki lahko najdete popolno vrv za vsako delo. Poleg tega je večina modelov na voljo v bobnih in posebnih odsekih, kar pomeni, da lahko v številnih primerih popolnoma prilagodite dolžino vrvi, ne da bi jo morali sami rezati po dolžini. Teufelbergerjeve vrvi so podvržene strogim testom in izpolnjujejo najvišje varnostne standarde, ki jih potrjujejo ustrezni certifikati. Zato jih odlikujeta visoka zanesljivost in preprosta uporaba pri vseh vrstah dela na višini. Raznolikost ponudbe pomeni, da si je blagovna znamka ustvarila zelo močan položaj na trgu za alpinistično delo, in ljudje, ki so se enkrat odločili za vrv avstrijske blagovne znamke, ji pogosto ostanejo zvesti dlje časa. V trgovini 8a.si so na voljo vrvi Teufelberger na meter in celi bobni, tako da lahko ustrezno izberete dolžino, ki jo potrebujete.

Vrvi blagovne znamke Teufelberger

V ponudbi izdelkov naše avstrijske blagovne znamke seveda ne smejo manjkati trpežne pomožne vrvi. Močne opore, ki so nepogrešljive pri številnih dejavnostih, niso idealne le za delo na višini, temveč jih lahko uspešno uporabljajo tudi plezalci in ljubitelji jamarstva. Čeprav se replike pogosto uporabljajo v pomožni vlogi, morajo biti še vedno dovolj močne. Zaradi širokega nabora repeticij z različnimi parametri bo vsakdo našel model z ustrezno močjo in premerom. Ne glede na to, ali potrebujete zanesljive statične vrvi ali tanke zadrževalne vrvi, avstrijska blagovna znamka Teufelberger ponuja vrhunske izdelke, na katere se lahko zanesete v zahtevnih razmerah. Učinkovito in hitro jih kupite na spletu v trgovini 8a.si, da boste vedno pripravljeni na delo, ki vas čaka.

Teufelberger - priljubljene kategorije

Teufelbergerjeve delovne vrvi za višino Teufelberger jamarska oprema